Septembrie la Roma: Vremea, Ce să Pack, și ce să vezi

Posted on

 Septembrie la Roma: Vremea, Ce să Pack, și ce să vezi
Septembrie vede romanii se intorc din vacanța de vară și copiii se întorc la școală, dar ca italian de căldură de vară și turistice mulțimile încep să dispară, orașul Roma încet începe să bâzâie cu lucruri de făcut. In timp ce calendarul cultural al Romei nu este ambalat în acest moment al anului, există câteva evenimente interesante și festivaluri care au loc în luna septembrie, inclusiv Isola Del Cinema, jocuri de fotbal Stadio Olimpico, iar gustul festivalului romilor.

Roma Vremea în septembrie

Cu temperaturi medii cuprinse între anii ’80 mai mici în timpul zilei la 60 mai mici pe timp de noapte pe tot parcursul cea mai mare parte a lunii, vremea romană în luna septembrie ar putea fi unele dintre cele mai bune orașului experiențele pe tot parcursul anului. Cu toate acestea, temperaturile începe să scadă ca luna progresează, iar cele minime pe timp de noapte poate cădea în ’40 superioare până la sfârșitul lunii septembrie.

  • de mare medie: 81 grade Fahrenheit (27 grade Celsius)
  • Mediu scazut: 61 grade Fahrenheit (16 grade Celsius)

Între timp, Marea Mediterană din apropiere are o temperatură medie de 75 de grade Fahrenheit (24 grade Celsius) pentru luna, ceea ce face o mare de timp pentru a lua o baie în vacanță dumneavoastră. Acest lucru este valabil mai ales din septembrie este, de asemenea, una dintre cele mai uscate luni din oraș, obtinerea de peste 40 de milimetri (1,5 inci) de precipitații de peste șase zile ale lunii.

Ce să Pack

Datorită climei mediteraneene, nu va trebui să ambalaj multe straturi pentru a rămâne confortabil în timpul călătoriei la Roma în septembrie. Adu-o multime de pantaloni scurți, tricouri, pantaloni și cămăși cu mâneci lungi pentru a se potrivi pentru temperaturi mai ridicate în timpul zilei, iar cele minime peste noapte și să aducă o jachetă de lumină în cazul picătură temperaturile în timpul unei furtuni. Veți dori, de asemenea, să aducă pantofi confortabile, beachwear, și poate chiar drumeții de viteze în funcție de ceea ce aveți de gând să faci în timpul călătoriei.

Septembrie Evenimente în Roma

De la vizionarea de filme pe un ecran în aer liber pentru a participa la arte și meserii târguri din oraș, nu există nici o lipsă de lucruri amuzante de a face la Roma, în septembrie. În timp ce mulțimi de turiști de vară pot fi părăsit orașul și elevi locali au revenit în mare parte la studiile lor, veți găsi încă o mulțime de evenimente mari toată luna lungi.

Uita-te la filme la Isola Del Cinema

Filmele cu ecran lat sunt afișate în aer liber în timpul Isola del Cinema pe Insula Tiberina aproape în fiecare noapte , în vara , ca parte a Estate Romana , sau vara Roman, care include , de asemenea , concerte, teatru și alte evenimente culturale.

La această celebrare a cinematografiei italiene, puteți viziona filme realizate de cineaști atât legendare și emergente. Cu toate acestea, în ultima zi a evenimentului în 2019 este de 1 septembrie astfel încât poate doriți să mergeți la Roma devreme, dacă nu doriți să pierdeți toată acțiunea acestui film de vară și de concert serii interesante.

Participați la un Stadio Olimpico joc de fotbal

Europenii iubesc fotbalul lor, care este cunoscut sub numele de „calcio“ în limba italiană, și Romani obține o doză dublă de acest sport , deoarece orașul este acasa , la două echipe de fotbal:  AS Roma  (Crimson și aur) și  SS Lazio  (copii albastru și alb) . Cu toate că aceste echipe sunt rivali, ei fac împărtășesc un stadion de fotbal, cei 70.000 de locuri Stadio Olimpico , care este unul dintre cele mai renumite magazine cu articole sportive din lume.

În cazul în care nu vândut, bilete pentru jocuri, care apar de obicei în zilele de duminică, pot fi achiziționate on-line, prin telefon, la stadion, sau la magazinele oficiale echipelor în tot orașul. Toate, dar fanii mai inveterat ar trebui să evite secțiunile Curva Nord și Curva Sud de pe stadion-domeniul de fani „ultra“, aceste zone pot obține inspaimantator bătăuș, și cu siguranță nu sunt potrivite pentru copii.

Exploreaza Gay Village Street Fair

Pentru locuitorii LGBTQ, vizitatori, și aliații lor, Gay Village Roma este un târg de stradă festivă mergând de la sfârșitul lunii mai până la începutul lunii septembrie, în cartierul Testaccio. Muzică, dans, și alimente și băuturi cabine toate contribuie la atmosfera de sărbătoare.

La sau aproape de 1 septembrie, Gay Village găzduiește de obicei , Festivalul Imperium cu DJ, dans, și de băut, dar data evenimentului se schimbă an la an , astfel încât să fie sigur de a verifica oficial site – ul festivalului Imperium înainte de a vă planificați călătoria.

Face sau cumpara ceva de la Arte și Meserii Târguri

arte și meserii târguri everal avea loc la Roma, în septembrie. Există un târg de artă de-a lungul străzii Via Margutta, o zonă cunoscută pentru colecția sa de șold și de înaltă artă studiouri, care a fost, de asemenea, acasa, la regizor Federico Fellini și în cazul în care au fost filmate părți ale „Roman Holiday“. De obicei, în ultima săptămână a lunii septembrie, există un alt târg de artizanat din Via dell’Orso lângă Piazza Navona.

Lăsați-vă în Festivalul RomaEuropa

De la sfârșitul lunii septembrie,  Festivalul RomaEuropa caracteristici de ultimă oră spectacole locale și internaționale de dans, teatru, muzică, și de film, precum și instalații de arte vizuale la locuri din oraș.

În 2019, Festivalul RomaEuropa va avea loc între 17 septembrie până în 24 noiembrie și cuprinde spectacole de către Akram Khan, Lia Rodrigues, Milo Rau, Bruno Beltrao, Pascale Marthine Tayou, și Cyril Teste. Locatii includ Piazza Orazio Giustiniani, Abator, Teatrul Argentina, și Auditorium Parco della Musica – Sala Petrassi.

Gust de romi

Cele patru zile  GUSTUL romilor  festival este paradisul gurmanda că se întâmplă de- al treilea weekend din septembrie. În timpul evenimentului, proba produse alimentare de la unele dintre bucătari de top din Roma, să ia cursuri de gătit italiană, și urmăriți demonstrații live. a unora dintre cele mai recente uneltele culinare și stiluri.

Mai mult de 28.000 de persoane participa la eveniment, care are loc în fiecare an, pe baza Auditorium Parco della Musica din cartierul Flaminio din Roma. 2019 Gustul festivalului romilor va avea loc la 19 septembrie 22, începând cu o ceremonie de deschidere joi seara, la 19 și la miezul nopții, concluzionând dimineața zilei de luni.

Citește o carte la Letture d’Estate

În fiecare zi, între 30 iunie și 1 septembrie puteți participa la un eveniment special în grădinile Castelului Sant’Angelo din Roma, în timpul programului său d’Estate anual Letture. Aproximativ tradus de lectură de vară în limba engleză, acest eveniment cultural este centrat în jurul valorii de lectură lângă râu de la Castel Sant’Angelo, dar, de asemenea, oferă jocuri, muzică și activități de relaxare perfecte pentru întreaga familie.