Sfaturi de călătorie pentru a vizita Londra pe un buget

Posted on

Sfaturi de călătorie pentru a vizita Londra pe un buget

O vizită la Londra pe un buget poate fi o provocare, deoarece acest lucru este printre cele mai scumpe orașe din lume. În fiecare an, mulți potențiali turiști – oameni care s-ar bucura foarte mult în acest oraș – by-pass Londra, din cauza costurilor ridicate.

Dar este posibil pentru a vizita acest oraș vibrant, istoric pe un buget. Iată câteva strategii pentru a face cu prețul de o excursie la Londra. Check out sfaturi de călătorie bugetul pentru biletele de avion, hoteluri, transport, lucruri de făcut, mese, atracții și chiar și o scurtă escală pe drumul spre un alt oraș.

Londra Airfare

Acesta este creat ca alte câteva orașe pentru călătorie economică. Există șase aeroporturi importante din regiune care servesc sute de zboruri comerciale pe zi. Cu acest volum mult, sunt mult mai multe șanse pentru călătorul buget pentru buturugă un bilet chilipir. Consultați câteva strategii pentru a începe cu căutarea.

Hoteluri Londra

O cameră de hotel tipic din Londra este subdimensionat și prea scumpe. Dar există modalități de a salva. Luați în considerare hoteluri buget, opțiuni bed & breakfast, pensiuni sau inchirieri de apartamente din Londra. Start caută modalități de a economisi bani cu aceste sfaturi pentru cazare Londra pe un buget.

Transport Londra

Care este cel mai ieftin mod de a obține în jurul valorii de Londra? Răspunsul depinde de planurile tale. Dacă sunteți de planificare pentru a petrece cel mai mult timp în centrul Londrei, nu există nici o îndoială Tubul este opțiunea cea mai eficientă și economică. Aruncati o privire la sfaturi pentru transportul public și închirieri auto.

Londra Lucruri de facut

Londra este un oras cu atracții faimoase, care sunt adesea privite ca „vizite trebuie.“ Unele dintre ele sunt scumpe. Dar puteți echilibra aceste cheltuieli, cu o mulțime de activități gratuite sau ieftine. Participarea la producții Broadway-calitate este mai ieftin decât în ​​Londra, New York. Check out sfaturi pentru a face lista de lucruri de la Londra pentru a face accesibile.

Restaurante din Londra

Mulți călători vă va spune la Londra nu este cunoscut pentru produsele alimentare sale. Vei face mai bine în alte capitale europene precum Paris și Roma. În timp ce ar putea fi adevarat pentru multe gusturi, nu cu discount varietate de opțiuni de buget din Londra oferă călătorilor. De la pub-uri la mii de restaurante etnice mici din zonă, sunteți obligat să găsească o masă ieftine satisfacatoare pe un buget din Londra.

Londra este renumit pentru Parlament și Savile Row.

Pentru mulți, acesta nu este un loc pentru a vizita numai pentru bucătăria sa. Oamenii care se simt în acest fel tind să aibă gusturi alimente critic și bugetele pentru a se potrivi.

Ca și în cazul tuturor stereotipurilor, aceasta dispare cu fiecare an care trece. alimente excelente și prețuri rezonabile nu sunt greu de găsit. De fapt, caracterul cosmopolit al acestui vast oraș unul dintre cele mai bune locații de pe pământ, pentru prelevarea de probe o varietate de feluri de mâncare face.

Să începem cu micul dejun.

unități de cazare și mic dejun, de obicei, oferă o masă de dimineață, care va maree peste până la cină. Masa de prânz nu trebuie să fie mai mult decât o gustare. Dacă stați la un hotel convențional, în cazul în care micul dejun nu este inclus, ia în considerare acest lucru: Spre deosebire de Paris și multe alte orașe europene, puteți găsi un mic dejun consistent în restaurante de aici, care nu se va rupe bugetul.

Masa de prânz și cina chiar poate fi un „picnic“ asamblate la piețele din Londra.

tururi pub din Londra au fost mult timp un loc unde să se bucure de o masă ieftin și atmosfera incomparabilă. Feriți-vă: dezvoltatorii sunt punerea în sus imitații ale pub-uri cartier autentice în tot orașul. Imitațiile sunt adesea mult timp pe cheltuiala și pe scurt autenticitate.

Londra este un loc minunat de a angaja o strategie de luat masa buget de sunet. Ideea este de a mânca un mare mic dejun, gratuit, atunci când este posibil, ia-o usor pe masa de prânz, și de a salva cea mai mare parte a bugetului de alimente pentru mese frumoase pe care le expun la cultura de destinație.

Există o serie de ghiduri care să ofere informații bazate pe intervale de preț, în general, folosind denumiri „costisitoare-moderata-ieftine“ sau similare.

Ghid de luat masa Londra  oferă legături către restaurante într – o zonă destul de largă.

Alte ghiduri sunt mai puțin structurate, și adesea asamblate de către studenți sau persoane cu un interes în a ajuta vizitatorii la Londra.

London Eye – opinie

Este una dintre cele mai populare atracții din Londra, dar poate rang printre cele mai scumpe atunci când aveți o petrecere de călătorie mai mare în sezonul turistic de vârf. Ce e mai rău, te poate costa timp prețios de așteptare în linie. Luați în considerare constrângerile tale interese, buget și timp cu atenție înainte de a planifica o vizită la London Eye – cu ajutorul acestei revizuiri.

Londra Layovers pe un buget

Se întâmplă multe călătorii din Europa: vă aflați cu o escală de lungă durată în Londra sau cu 10 de ore pentru a trece de la un aeroport important la altul înainte de călătoria poate continua. Este posibil să se ia în câteva puncte de interes pe un buget, dacă știi cum să-și planifice pentru o escala la Londra.

Greșelile Londra Budget Travel

În orice oraș care atrage un număr mare de vizitatori, există capcane (atât conform destinației lor și în alt mod) pe care le va costa bani. La Londra, unii vizitatori pentru prima dată sunt intimidați atunci când se confruntă cu transportul public, optând pentru cabine scumpe în schimb. Nu permite reacții inițiale de a duce la costuri suplimentare. Evita aceste capcane atunci când vizitați Londra. Vei economisi bani și alte resurse prețioase de timp.