Sfaturi de siguranță atunci când vizitează Plaje în Bali, Indonezia

Posted on

Sfaturi de siguranță atunci când vizitează Plaje în Bali, Indonezia

Plajele din Bali sunt renumite pentru surfing și frumusețea lor pură. Sute de mii de turisti a lovit Bali în mod special să înoate, bodyboard sau pentru a naviga de-a lungul acestor maluri. Cu toate acestea, în ciuda cererii foarte mare pentru această destinație, turiștii încă nu se bucură de siguranță 100% acolo: vizitatori sunt vulnerabile la arsuri solare, undercurrents trădătoare, și chiar minuscul (dar foarte real) risc de tsunami-urilor.

Vizitatorii ar trebui să urmeze câteva măsuri de precauție simple de a se bucura de scena de plaja Bali în loc de a cădea victimă partea întunecată. (Pentru alte dos și nu în Bali , citiți articolele noastre pe eticheta Sfaturi în Bali , sfaturi de siguranță în Bali , și Sfaturi de sănătate în Bali .)

Nu înoată pe plaje În cazul în care Red Flags Fly

Părți de coastă Bali – cea mai mare parte de sud-vest partea care se extinde de la Kuta la Canggu – de maree rip periculoase și undertows. În anumite momente ale zilei și anului, steaguri roșii sunt ridicate pe plajele periculoase. Dacă vedeți un steag roșu pe plajă, nu încercați să înoate acolo – curenții puteți matura la mare și sub înainte ca cineva pe mal poate încerca o salvare.

Salvamarii sunt, din păcate, destul de rare în Bali. Unele plaje au salvamari și steaguri cu marcaje galbene și roșii care indică prezența unui salvamar. Aceste plaje sunt sigure să înoate în, așa cum sunt plaje fără steaguri în vedere.

Citiți informațiile de tsunami-ul din hotel dvs.

Tsunami sunt atât de moarte și imprevizibile; aceste valuri uriașe sunt declanșate de cutremure subacvatice si poate ajunge la mal în doar câteva minute, lăsând timp pentru ca autoritățile să sune alarma. Acest lucru este valabil mai ales de la Bali, în cazul în care zonele de subductie predispuse la cutremure se află foarte aproape de țărm.

Principalele zone turistice din Bali – Golful Jimbaran, Legian, Kuta, Sanur și Nusa Dua, printre altele – sunt amplasate în zonele joase, care pot fi ușor inundate în cazul în care se produce un tsunami. Pentru a minimiza orice dezastru, un sistem de tsunami Gata este în vigoare în Bali, cu un număr de hoteluri gata conforme tsunami-ului conform reglementărilor în vigoare de alarmă și de evacuare stricte.

Pentru a minimiza susceptibilitatea la un posibil tsunami, să căutați cazare și cel puțin 150 de picioare deasupra nivelului mării și 2 mile interioare. Dacă vă simțiți un tsunami este iminent, muta interior, sau ajunge la partea de sus a cea mai înaltă structură puteți găsi.

Aflați ce să fac în cazul în care (când?) Un tsunami lovește Bali .

Purtati O mulțime de protecție solară

Arsurile solare pot distruge cu ușurință vacanta ta Bali. Aplicarea simplă de înaltă SPF protecție solară poate preveni agonia pielii ars-UV.

De protecție solară este importantă, mai ales pentru o insulă cât mai aproape de ecuator ca Bali: lumina soarelui călătorește prin atmosferă mai puțin în regiunile tropicale, comparativ cu zonele temperate, cum ar fi Europa și cea mai mare parte din SUA, cu atât mai mult cu raze ultraviolete de ardere atinge pielea intr-un timp mai scurt. Există, de asemenea, mai puțin de variație în intensitatea UV tot timpul anului, asa ca ai nevoie pentru a pune pe această protecție solară, indiferent de timp al anului vă decideți să vizitați Bali. Ia-protecție solară cu SPF (factor de protectie solara) de cel mai mic de 40.

De asemenea, puteți purta haine care a fost tratat special pentru a fi rezistente la UV.

Dacă doriți să reducă la minimum utilizarea de protecție solară, sau dacă ai fugit din lucruri, doar minimiza timpul petrecut în soare. Apelați la umbră când soarele atinge cel mai înalt punct de pe cer între orele 10 și 15. Asigurați-vă că stați în cazul în care soarele nu se reflectă în sus din nisip sau apa – radiații ultraviolete este, de asemenea, reflectată în sus de pe aceste suprafețe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *