Sfaturi pentru o prima vizită la Muzeul Luvru

Posted on

Sfaturi pentru o prima vizită la Muzeul Luvru

O vizită la Muzeul Luvru din Paris poate fi copleșitoare și să provoace un fel de supraîncărcare senzorială și intelectuală dacă încercați să luați prea mult.

Mai ales la prima vizită, turiștii sfârșesc prin a face niște greșeli foarte frecvente și sfârșesc prin a simți strecurate sau claustrofobic. De aceea, în cartea mea, este atât de important să învețe cum să nu să se apropie de o excursie la muzeu de renume mondial. Urmați aceste sfaturi de bază despre cum să -și asume acest mamut de un muzeu, și putem decât să garanteze că veți veni departe cu o experiență mult mai imbogatirea si satisfacatoare.

Este prea ușor să suferi de o criza brusca de epuizare atunci când vizitează Luvru. Acest lucru poate părea inevitabil având în vedere colecția muzeului de 35.000 de opere de artă și opt departamente curatoriale masive.

Chiar daca este tentant pentru a încerca să cucerească colecțiile într – o singură zi, și , astfel , să câștige motive de laudă pentru când ajungi acasă, acest lucru este probabil cea mai proastă strategie o poate lua. În schimb, începe prin  răsfoind colecțiile online ,  înainte de vizita dumneavoastră (sau consultați broșurile vă puteți ridica aproape de intrarea în colecțiile) și soluționarea pe una sau două aripi în cadrul acestora să se concentreze asupra. De asemenea , puteți  alege un traseu tematic ,  dacă doriți să se concentreze pe anumite perioade ale istoriei sau școli artistice. Veți găsi , probabil experiență mult mai plăcută și îmbogățeau prin această abordare.

Luvrul are in prezent o medie de peste opt milioane de vizitatori pe an – ceea ce face destul de clar de ce a evita orele de vârf este absolut necesar , dacă doriți să experiență colecțiile în mai mult de un mod superficial. Evitați zilele săptămânii și prima duminică a lunii, atunci când admiterea este gratuită pentru toți vizitatorii. Opțiunea liberă de admitere poate suna ca o propunere tentant, dar dacă sunteți mai interesat de pictura si sculptura decat umeri, coate și capete, vă sugerăm să evitați.

colecțiile Luvru sunt cap-spinningly bogat și complex. Mai degrabă decât să se descurce pentru tine, rezervare un tur cu ghid poate fi o alegere bună, în special pe o primă vizită. Louvre oferă o gamă largă de tururi cu ghid probabil pentru a se potrivi nevoilor și cele mai multe centre de interes vizitatorilor, inclusiv excursii pentru copii și familii, persoane cu handicap sau grupuri, și discuții galerie tematice axate pe mișcări artistice specifice sau de colectare a highlights–, cum ar fi olandezii pictura de masterat, cum ar fi Vermeer.

La o primă vizită la Luvru, multe, dacă nu chiar majoritatea, oamenii fac un beeline pentru Mona Lisa si Venus din Milo. Acest lucru este perfect de înțeles, dar asigurați-vă că nu trece cu vederea unele dintre comorile mai puțin mediatizate adăpostite la muzeu.

Câteva dintre acestea includ explorarea Luvru fundații medievale , capodopere ale artei islamice , recent renovat , Galeria Apollo ,  iar tableta babilonian cunoscut sub numele de Codul lui Hammurabi.

Așa cum am menționat anterior, traipsing prin Luvru pentru o întreagă dimineață sau după-amiază poate induce cu ușurință un sentiment de supraîncărcare senzorială și mentală. O modalitate de a evita sentimentul Burnout în timpul vizitei este de a face un tur virtual al colecțiilor și să citească în istoricul muzeului și scoate în evidență înainte de timp. Vei fi mult mai probabil să fie capabil de a pune lucrurile într-un context semnificativ și să se bucure de concentrare concentrandu-se pe ei înșiși lucrările.