Sfaturi privind Călătorind de la Aeroportul Heathrow la centrul Londrei

Posted on

Sfaturi privind Călătorind de la Aeroportul Heathrow la centrul Londrei

Situat la 15 mile vest de Londra, Heathrow (LHR) este una dintre cele mai aglomerate aeroporturi internaționale din lume. Din fericire, în cazul în care aveți nevoie pentru a călători în centrul Londrei de la Aeroportul Heathrow, există mai multe opțiuni diferite, de la privat auto-închiriere pentru transportul public.

Luând metroul spre centrul Londrei la Aeroportul Heathrow

Linia Piccadilly conectează toate terminalele Heathrow (1, 2, 3, 4 și 5) spre centrul Londrei prin intermediul unui serviciu direct. Serviciile circulă frecvent (la fiecare câteva minute) între aproximativ 5 dimineața și miezul nopții (aproximativ) de luni până sâmbătă, și de la aproximativ 6 dimineața până la miezul nopții (aproximativ), în zilele de duminică și de sărbătorile legale. Toate stațiile de aeroport sunt în Zona 6 (centrul Londrei este zona 1.) London Underground oferă una dintre cele mai ieftine metode de a călători către și de la aeroportul Heathrow, dar călătoria durează mai mult decât alte opțiuni.

Durata:  45 minute (Heathrow Terminal 1-3 la Hyde Park Corner)

Luând Heathrow Express la centrul Londrei la Aeroportul Heathrow

Heathrow Express este cel mai rapid mod de a călători în centrul Londrei. Heathrow Express circulă de la terminale 2, 3, 4 și 5 la stația Paddington. Trenurile pleaca în jurul valorii de la fiecare 15 minute și biletele pot fi cumpărate de la bord (deși veți plăti mai mult pentru tariful decât achiziționarea unui bilet în avans). Travelcards și pay as you go Oyster tarifele nu sunt valabile pe Heathrow Express.

Durata: 15 minute

Luând Heathrow Connect la centrul Londrei la Aeroportul Heathrow

HeathrowConnect.com se execută, de asemenea, un serviciu de tren între Aeroportul Heathrow și stația Paddington prin intermediul a cinci stații intermediare din West London. Biletele sunt mai ieftine decât tarifele Heathrow Express ca călătoria durează mai mult timp. Servicii rula la fiecare 30 de minute (la fiecare 60 de minute în zilele de duminică). Biletele nu pot fi cumpărate la bord și trebuie să fie achiziționate în avans. pay as you go Oyster și Zona 1-6 Travelcards sunt valabile numai pentru călătorii între Paddington și Hayes & Harlington.

Durata: 48 minute

Top Sfat: Dacă așteptați un tren de la Paddington pe o zi de vineri, și se află în zona înainte de prânz, s-ar putea dori să faceți o plimbare de 5 minute pentru a vedea pod rulant.

Luând autobuzul spre centrul Londrei la Aeroportul Heathrow

National Express ruleaza un serviciu de autobuze între Aeroportul Heathrow și gara Victoria la fiecare 15-30 de minute la orele de vârf de la terminalele 2, 3, 4 și 5. Călători care pleacă de la Terminalele 4 sau 5 va trebui să se schimbe la terminalele 2 și 3.

Durata:  55 minute de la terminalul 2 și 3. Journeys să dureze mai mult de la terminalele 4 și 5 ca pasagerii trebuie să se schimbe la terminalele 2 și 3.

În noaptea în autobuz N9 oferă un serviciu între Aeroportul Heathrow și Aldwych și se execută la fiecare 20 de minute pe tot parcursul nopții. Tariful poate fi plătit prin card Oyster acest site este cel mai ieftin mod de a călători între Aeroportul Heathrow și centrul Londrei , deși călătoria poate dura până la 90 de minute. Utilizați Journey Planner pentru a verifica ori.

Durata: între 70 și 90 de minute

Luând un taxi la centrul Londrei la Aeroportul Heathrow

Puteți găsi, de obicei, o linie de taxiuri negre din afara fiecare terminal sau du-te la unul dintre birourile de taxi aprobate. Tarifele sunt contorizate, dar ai grija pentru taxe suplimentare, cum ar fi noaptea târziu sau taxele de călătorie la sfârșitul săptămânii. Tipping nu este obligatorie, dar 10% este considerat norma.

Durata: între 30 și 60 de minute, în funcție de trafic