Shopping în Londra: Ghidul complet

Posted on

 Shopping în Londra: Ghidul complet

Ca una dintre capitalele modei din lume, Londra este plin de stil pentru toate punctele de preț și categorii. La un capăt al spectrului, Londra are o puternică tradiție de croitori clasice și atelieruri high-end, care pot fi experimentate astăzi, alături de sus promițători etichete de indie plin de spirit tineresc. Și nu e toate magazinele mici: Doar despre fiecare mare de lux, mid-range, și de brand cu discount de consum (inclusiv moda, acasă, și electronică) au un avanpost-în cazul în care nu un pilot magazin de-aici. Indiferent ce esti in cautarea, sunt sanse pe care le puteți cumpăra de la Londra.

strada Oxford

Oxford Street este Londra cel mai faimos, și de multe ori mai aglomerate, trageți de cumpărături, oferind magazine masive emblematice pentru lanțuri de moda britanice și internaționale , cum ar fi UNIQLO, în continuare, Adidas, H & M, Primark, si Zara. În plus față de magazinele mari si impresionante de doar despre fiecare moda majore, acasă, frumusețe și eticheta tech, Oxford Street este acasa , la mai multe magazine cheie , inclusiv Departamentul de John Lewis, Debenhams, și magazinul pilot Marks and Spencer. Puteți găsi , de asemenea celebru și istoric magazin Selfridges, care ocupă un întreg bloc.

Regent Street

Oxford Street off schimbare a direcției, veți găsi un alt Mecca cumpărături pe Regent Street . Asteptati -va mai multe branduri importante pe Grand, îndoire Regent Street, deși , în general , magazinele Regent Street tind să fie ușor mai de lux. (De exemplu, Regent Street este casa Burberry, Barbour, Calvin Klein, Coach, Mulberry, si Apple.) Puteți găsi , de asemenea Liberty Londra , un magazin de lux găzduit într – o clădire fermecătoare din renaștere Tudor; intrarea principală este pe Regent Street și pe Great Marlborough Street. În plus față de vânzarea de femei, de bărbați și de moda pentru copii, Liberty este , de asemenea , cunoscut pentru colectia sa de lux de produse cosmetice și parfumuri.

Bond Street

De asemenea , situat pe Oxford Street, veți găsi afluentul Bond Street artera, care este împărțit în New Bond Street (partea de nord a străzii) și Old Bond Street (partea de sud a străzii). Considerat strada comercială din Londra, casa de magazine Bond Street bijutieri neprețuite, haute couture etichete, one-off, și dealerii atelieruri de artă și antichități. Aici veți găsi Tiffany & Co., Fendi, Faberge, și Hermès, precum și Fenwick, un magazin britanic high-end, și casa de licitație celebrul Sotheby. Există, de asemenea , mai multe arcade , care retragandu Bond Street, cum ar fi Royal Arcade și Burlington Arcade , care sunt acoperite coridoare înguste , căptușite cu mai multe magazine exclusive.

Carnaby Street

Situat în inima West End din Londra (lângă Oxford Street), Carnaby Street este un ascuns-departe, strada destul de ambalat , cu un amestec de nume mari (precum cel al lui Levi și The North Face) și magazine independente (cum ar fi adaptate la comandă Mark Powell și indie eticheta de moda Zdrențăroșilor Preot). Există , de asemenea , o bună colecție de restaurante și baruri. De asemenea , considerate parte a Carnaby Street este Domnesc Court, un centru de alimente în aer liber cu trei niveluri, și Cartierul Newburgh fermecător, care prezintă o mulțime de buticuri independente.

Stratford

Apelarea toate Mallrats: Stratford, în nord – est de Londra, a fost regandit pentru Jocurile Olimpice din 2012 , iar acum este acasa , la trântit mega-mall, Westfield Stratford orașului . Este unul dintre cele mai mari centre comerciale urbane din toată Europa, și are aproximativ 280 de magazine si 70 de restaurante. Există o mulțime de nume mari aici , cum ar fi Disney Store, Gap, si Ikea. Cele mai multe branduri se încadrează în intervalul de preț de nivel mediu. Westfield oferă de asemenea experiențe de cumpărături personale și sunt puține hoteluri în complexul Westfield Stratford , precum și, inclusiv Holiday Inn, Premier Inn, și Staybridge Suites.

Covent Garden

Plin de entuziasm – si tezaure de turisti – Covent Garden este o zonă comercială pitorească în inima Londrei. Magazine aici sunt un bun amestec de etichete luxe mari , precum Tom Ford și Diptyque și pietre mici , cum ar fi Petersham și Crese jucărie magazin Benjamin Pollock. Frumosul, verde și sticlă acoperite Covent Garden Apple a pieței case branduri bine-cunoscute , alături de tarabe mici de vânzare obiecte lucrate manual , cum ar fi prăjituri și săpunuri. De asemenea, nu ratati curtea lui Neal, un ascuns-departe, curte puțin viu colorate în Covent Garden , umplut cu favorite cultiste Yard Remedies Store Neal și Dairy Yard lui Neal.

Road King

Road King este o întindere de magazine la modă , care se extinde prin Fulham si Chelsea. Vei găsi magazine mai mici decât cele de pe Oxford Street și altele asemenea. Cele mai multe magazine de pe acest drum sunt considerate elegante și inteligente (cum ar fi Reiss și Jigsaw). Această stradă a fost o dată acasă la mai multe etichete de modă tinere și a devenit asociat cu scena punk. Puteți vizita în continuare original de tip boutique Vivienne Westwood, Worlds End, la 430 Kings Road. Există , de asemenea , numeroase restaurante Buzzy pe această stradă.

Knightsbridge

Knightsbridge este unul dintre cartierele cele mai scumpe din Londra, la are magazine pentru a se potrivi-inclusiv cel mai faimos magazin din Londra Harrods. Aici veți găsi doar magazinele cele mai exclusiviste Tooting adesea apel internațional cum ar fi Gucci, Lulu Guinness, și Christian Louboutin. Este posibil ca un magazin cele mai recunoscute în lume, Harrods este întotdeauna ambalat, și puteți găsi totul, de la moda la alimente în interior. Harvey Nichols este un alt magazin iconic cu statut de cult și un pedigree de mare de moda.

Savile Row

Pentru costume tradiționale bărbați personalizate, trebuie cap la Savile Row în afluent Mayfair. Croitorii au fost trudeau pe Savile Road încă din secolul al 18-lea și puteți găsi încă multe dintre aceleași magazine acolo azi, cum ar fi Henry Poole, care a fost creditat cu venind cu fracul. Termenul „bespoke“, se crede că a provenit de pe Savile Row, deși în zilele noastre, puteți găsi câteva magazine costum gata-a-porter prea.

Jermyn Street

Aristocratic și vestimentara Jermyn Street este, de asemenea, cunoscut pentru magazinele sale de trafic de îmbrăcăminte si accesorii high-end pentru bărbați. Acasă la unele dintre croitori din Londra cele mai prestigioase, factorii de decizie, cămașă și cizmari, aici veți găsi magazine frumoase și istorice, cum ar fi Turnbull & Asser bărbați și Crockett & Jones pantofi. De asemenea, pe Jermyn Street, există o intrare la pur și simplu maiestuos Fortnum & Mason magazin, care datează din 1707 și este încă ambalate cu confectiile cele mai fabuloase si elegante și vinuri fine.