Short Guide to Shopping in Singapore – All About van Zuidoost-Azië Retail Heaven

Posted on

Short Guide to Shopping in Singapore - All About van Zuidoost-Azië Retail Heaven
De natie van Singapore packs de meest winkelcentra per vierkante mijl binnen zijn kleine interieur – het maken van dit eiland staat de beste plek in Zuidoost-Azië om te gaan winkelen. (Onder andere.)

Singaporezen hebben zich winkelen in de nationale sport – ze krijgen veel oefenen, wat met de vele winkelcentra langs Orchard Road, de straat markten in Chinatown en Bugis en het familiebedrijf winkelpanden in etnische enclaves van Singapore.

Winkelen is zo populair in Singapore, ze hebben braaklegging geheel maand om het te vieren – de Grote Singapore Sale slashes prijzen het hele eiland met maar liefst 70%! Winkels zijn ook uitgebreid tot na middernacht voor geselecteerde winkels op geselecteerde weekend, en andere grote promoties worden gehouden in deze tijd van alleen het jaar.

Winkelgebieden in Singapore

Ride the MRT in Singapore, en je zult zien de winkelcentra zijn recht in de eiland-staat transport systeem gebouwd: veel MRT stations bevinden zich direct bij de kelders van de populairste winkelstraat van Singapore centers!

Orchard Road is waar de wereld gaat om te winkelen wanneer in Singapore! Primaire retail district van het eiland-staat is de droom van een winkelparadijs: een lange, groene strook van winkelcentra geregen begin tot eind, met warrens winkels nummering in de duizenden!

U kunt alles hier in Orchard – dure modemerken en street wear, cutting-edge fashion en pre-gehouden van vintage kleding, boeken, elektronica en Singapore verbazingwekkende venter voedsel in overvloed. Verblijf in een van de hotels Orchard Road om hop in een winkelcentrum wanneer u maar wilt, of reizen via MRT en neem de afslag Orchard (NS22) en Somerset (NS23) stations, die beide afrit direct in de ingewanden van winkelcentra Orchard’s!

Het stadhuis en de Marina Bay gebied huizen niet alleen de meest prominente historische bezienswaardigheden van de stad, het bevat enkele van de mooiste winkelstraten, ook.

Als je logeert bij het zoeken in Marina Bay en in de Heritage District, kunt u gemakkelijk lopen naar een selectie van winkelcentra die de IM Pei ontworpen Raffles City Complex omvat; de Suntec City Mall met een enorme gelukkige fontein in het midden; en een voormalig katholiek klooster omgevormd tot de hippe jonge CHIJMES winkelgalerij.

City Hall kan worden bereikt met de trein, via de City Hall MRT Interchange (NS25 / EW13), die verlaat hieronder Raffles City. Reizigers op de cirkel lijn kan verlaten via Bras Basah (CC2) over het Singapore Art Museum; Esplanade (CC3) onder Suntec City; en de Promenade (CC4) naast Millenia Walk.

Om te gaan winkelen in Marina Bay, reizen via MRT naar Bayfront Station (CE1) en afslag naar de massieve, luxe Shoppes op Marina Bay Sands.

Kampong Glam is het historische en culturele hart van de islamitische gemeenschap van Singapore. Loop door de winkelpanden die de Sultan Moskee omringen, en je zult handelaren verkopen parfum oliën, tapijten en gebak, op een manier die weinig voelen veranderd in de afgelopen decennia te vinden. Aan het begin van de 20 ste eeuw, Aljunieds verkocht tapijten hier en Jamal Kazura verkocht geuren; zowel bedrijven (onder vele andere familiebedrijf ondernemingen) nog steeds doen vandaag goede zaken!

En toch is de moderne wereld leeft hier ook: ga naar de Kampong Glam de zuidwestelijke hoek en je zult zien Bali Lane & Haji Lane , twee parallelle verkeersvrije straten vol met bohemien boetieks, etnische restaurants en cutting-edge concept stores.

Chinatown behoudt zijn historische kleur als een enclave voor de traditionele Chinese kunsten en ambachten, met een uitgebreid scala aan ambachten, kleding, voedsel, sieraden, en medicijnen verkocht vanuit gerenoveerd Chinese winkelpanden.

Straat markten op Smith Street en Trengganu straat bieden geweldige koopjes voor souvenirs. Winkelpanden en winkelcentra rond Chinatown verkopen meer dan alleen de traditionele producten, met funky T-shirts, speelgoed en elektronica toetreding tot de overvloed aan goederen voor de verkoop.

De MRT verbinding met Chinatown via Outram Park (EW16) of Chinatown (NE4) stations.

Little India, gecentreerd rond Serangoon Road, richt zich op de lokale Indiase bevolking, en biedt een prachtig scala aan kruiden, sieraden, kleding, textiel en handwerk. Mustafa Centre aan de ene kant van Serangoon Road is een grote bron voor goedkope elektronica.

Geld in Singapore

Singapore is een belangrijk financieel centrum in de regio, is bancaire sector van het land zo kunstig ingericht om maximaal comfort voor het winkelend publiek uit alle hoeken, met geldwisselaars, internationaal netwerk geldautomaten en banken die actief zijn op uitgebreide kantooruren.

Het volgende artikel onderzoekt Singapore geld situatie: de banken, geldwisselaars, en credit cards, samen met geld tips en nuttige besteding suggesties voor reizigers in Singapore.

Tax-Free Shopping in Singapore

Bezoekers van Singapore kunnen belastingvrij winkelen – terwijl Singapore winkels doen rekenen een 7% Goods and Services Tax (GST), winkels laat toeristen te verlossen belastingen bij vertrek. Het volgende artikel wordt uitgelegd hoe u tax-free in Singapore kunt winkelen, samen met nuttige tips en links.