Sightseeing på Number 11 London Bus

Posted on

Sightseeing på Number 11 London Bus
Vi nyder en sightseeing hop på / hop fra bus og eksperten ‘on location’ kommentar, de kan give er det værd, så vi forsøger ikke at afvise den store service, de tilbyder. (Big Bus Tours er særlig godt.) Men hvis du leder efter en mere budget måde at se seværdighederne, eller føle sig mere trygge udforske selvstændigt, så er der nogle London offentlig transport busruter, der tager i en hel del af de store vartegn undervejs.

Et Oyster-kort eller et en-dags travelcard gør alle busser (og rør og London tog) et hop på / hop off service.

detaljer

  • Tidsforbrug: 1 time ca..
  • Start: Liverpool Street Station
  • Finish: Victoria station

Dette er en stor, billig sightseeing rute. Du ønsker at forsøge at få en ovenpå forreste sæderække for de bedste visninger og om muligt, sidde på højre side for denne rute.

Hvad du vil se

Rejsen starter i City of London og inden for få minutter er du på ‘Banken’ station område, så har Bank of England på din højre, Royal Exchange på din venstre, og Mansion House ligeud. Må Bemærk, at de fleste af City of London er lukket i weekenden.

Bank of England er den næstældste centralbank i verden (etableret 1694). Bygningens arkitekt var Sir John Soane og stedet er fordelt på tre tønder land. Bankens kælenavn er ‘Gamle Lady of Threadneedle Street’ på grund af en 1797 tegneserie viser statsministeren (William Pitt den yngre) forsøger at bejle banken, der blev vist som en ældre kvinde iført en kjole lavet af pengesedler. Der er en gratis Bank of England Museum, hvor du kan prøve at løfte en guldbarre.

The Royal Exchange site har været et handelscentrum siden 1500-tallet, men denne bygning kun går tilbage til 1800-tallet. Det genåbnede i 2001 som en luksus shopping og restaurant komplekse. Der er Gucci, Hermes og Tiffany & Co inde, men lad dig ikke skræmme, da du bare kan stoppe for en kop te eller kaffe på Grand Cafe og nyde omgivelserne.

Mansion House er den officielle residens for overborgmester i London. (Det er ikke den samme person, der er Londons borgmester, der arbejder på rådhuset.) Lord Mayor er den, der får lov til at have en stor parade for deres indvielse i november årligt kaldet overborgmesteren show.

Omkring 5 minutter yderligere langs ruten, du nå St. Pauls Cathedral. Busstoppestedet meddelelse er for ‘St. Pauls Kirkegård’, men du kan ikke gå glip af enorme bygning på højre hånd.

Kort efter busstoppestedet, ved lyskrydset, tager et hurtigt kig til venstre for at se Millennium Bridge og på tværs af Themsen til Tate Modern.

St. Pauls Cathedral er designet af Sir Christopher Wren over 300 år siden. Det står 365 fod høj, og der er 528 skridt fra domkirken gulv til Golden Gallery.

Selv med alle konstruktion, der hele tiden foregår i City of London – alvorligt, vil du aldrig få et foto af skyline uden kran – der er nogle beskyttede synspunkter i London, og de fleste vedrører St. Pauls Cathedral, så arkitekter nødt til planlægge deres nye høje kontorbygninger i usædvanlige former. Hvis du sidder fast i trafikken her derefter gøre beundre de kontrasterende arkitektoniske stilarter i området.

Gør note, statuen foran katedralen er ikke dronning Victoria, som de fleste mennesker tror, ​​men er i virkeligheden, dronning Anne, da hun var den regerende monark, da St. Pauls Cathedral blev afsluttet.

Efter krydset ved Ludgate Circus, bussen går lige på og langs Fleet Street. Dette bruges til at være hjemsted for de landsdækkende aviser, men de har alle flyttet længere mod øst. Må se ud for den gamle Daily Express bygning til højre som det er et vidunderligt eksempel på Art Deco-arkitektur i London.

Du vil også videregive Ye Olde Cheshire Cheese pub på din højre som var populær med Dr. Samuel Johnson, Charles Dickens, WB Yeats og selvfølgelig de journalister, der bruges til at arbejde på gaden. Det tjener nu en fremragende pub pie.

Og se på venstre side af gaden for at se The Tipperary – Londons ældste irske pub, næsten overfor Cheshire ost.

Når du ser en kirke på højre hånd (det er St. Dunstan er i Vesten), lige før det er en bygning med stor skrift på forsiden: Sunday Post / Folkets Ven / Folkets Journal / Dundee Courier , som formodes at være det sted, Sweeney Todds Frisør.

Kort efter du nå Royal Courts of Justice, på din højre, hvilket er en utrolig smuk victoriansk bygning.

Glem ikke at gøre et hurtigt kig til venstre for at se Twinings Tea Shop & Museum modsatte.

Kirken på højre hånd er St. Clement Danes og dens kirkeklokker spille appelsiner og citroner børnerim på regelmæssige tidspunkter i løbet af dagen; sædvanligvis, 9 om morgenen, 12:00, 03:00, 06:00, 09:00.

Når du bevæger dig i retning af Aldwych ser ud på din venstre for det lukkede London Underground-station med skiltet Strand Station. Du vil ikke finde dette på nogen rør kort, som det har været lukket i mange år. Det er bedre kendt som Aldwych Station og bruges som et TV og film location. Det kan ses i de Patriot Games , V for Vendetta , forsoning , 28 Days Later og mange flere.

Og se på din højre for Australien hus, som blev brugt som Gringotts Wizarding Bank i Harry Potter-film.

Den næste vejkryds går forbi Waterloo Bridge på din venstre og bussen fortsætter ligeud på Strand.

Hold øje med Savoy Hotel på venstre, som er sat tilbage, men du vil få øje på det, som de enorme topiary katte ved indgangen.

Fremadrettet skal du være i stand til at se toppen af ​​Nelsons Column, som du vil nå Trafalgar Square i et par minutter. Når du hører bussen annonceringen for ‘Charing Cross Station’ (det er på din venstre) blive klar til at se ret til Trafalgar Square. Du vil se Admiralty Arch ligeud før bussen drejer til venstre ad Whitehall, og det er lige ned for at se ‘Big Ben’.

Se til højre for Horse Guards Parade at se den monterede kavaleri, da dette er den officielle indgang til Buckingham Palace, selvom slottet er på den anden side af St. James ‘Park bag her.

Næsten modsat på den venstre side er Banket hus, som er den eneste tilbageværende bygning af det engang enorme Whitehall Palace. Loftet har utrolige malerier af Rubens og bygningen er også kendt som Charles I blev halshugget på en platform uden for.

Du vil passere 10 Downing Street, hvor statsministeren bor, men du kan ikke se den berømte sorte dør, da der er store sikkerhedsporte men du ved det er på din højre, når du ser de politifolk på vagt med skydevåben.

Ahead er Parliament Square med Houses of Parliament og Big Ben til venstre, Westminster Abbey til den diagonale højre og Højesteret modsat Houses of Parliament. Du kan ikke få en fantastisk udsigt over Big Ben, desværre, men bussen går rundt om pladsen, og du får en fantastisk udsigt over Westminster Abbey.

Yderligere muligheder

Bussen rute fortsætter langs Victoria Street og du vil bestå New Scotland Yard på din højre og Westminster Cathedral på venstre hånd, før de når Victoria station.

Denne rejse tager omkring en time og vi foreslår, at få slukket her, selvom bussen er fortsætte til Fulham i sydvest London. Hvis du bor på du vil se Kongevejen i Chelsea, som nu er et eksklusivt shopping område, men var engang forkant med undergravende kultur med Mary Quant og miniskørter i 1960’erne og punkere i 1970’erne.