Silvestrovo v Londonu: Ognjemeti, stranke in Križarjenja

Posted on

 Silvestrovo v Londonu: Ognjemeti, stranke in Križarjenja
Praznovanje silvestrovanje v Londonu, je izkušnja enkrat-v-življenju. Pričakujte ognjemet, prodati-out klubske večere, pozno-nočni bar dogodke in obilo zabave na ulicah. Trg Trafalgar Včasih je osrednja točka za London Nye praznovanja, vendar se ne zgodi nič več tam mimo z običajno velikem zaslonu videti ognjemet dogaja na South Bank . London Eye je ukradel grmenje tudi tradicionalni novoletni na Trafalgar Square in je zdaj mesto.

Prosti cev potovanja je ponavadi na voljo od 11:45 ure do 04:30 ure uporabe Transport for London je Planner Potovanje ali Citymapper aplikacije načrtovati svojo pot z javnim prevozom.

ogled ognjemeta

Velik dogodek je ognjemet z London Eye . To je vozovnici dogodek, vstopnice stanejo 10 £. 100.000 vstopnic so na voljo javnosti v septembru s samo štirimi dovoljeno na kupca.

Prireditev se začne v ponedeljek, 31. decembra 2018 ob 8:00 uri in se konča uradno ob 12:45 uri na prvem. Zaslon ognjemet začne po Big Ben zvončki ob polnoči in zaslon traja približno 10 minut.

Če iščete gledati ognjemet, vendar nimajo vozovnice, menijo tar Westminster Bridge in severni nasipu reke Temze, nasproti London Eye . Ta območja so izven vozovnici območja. Ognjemet so vidne iz celotne osrednjem Londonu, kot tudi, da je bila oddaja v živo na BBC1 .

Klubi in bari

Kot bi lahko pričakovali, vstopnice za London klubi so dražji na Silvestrovo. Prav tako se zaveda, da gostilne pogosto zaračunavajo vstopnino, da poskusite in nadzor številke. Najbolje je, da načrtujejo vnaprej in dobili vstopnice vnaprej in pripravi strategij, kamor želite zvonil v novem letu.

River Cruises

Razkošje reka križarjenje vzdolž reke Temze je lahko romantičen način, da bi v novem letu. Večina čolni načrt za privez v očeh ognjemet London Eye ob polnoči, tako da boste dobili najboljši pogled. Podjetja, ki imajo novoletnih križarjenja vključuje  Silver flote ,   BATEAUX London  in, čeprav je stalno privezana je  RSHispaniola je na Victoria Embankment s pogledom na odlični ognjemet in ponuja večerjo, ples in šampanjec.

Jedilnico na Silvestrovo

Si lahko kosilo z angleškega kralja Henrika VIII v udeležbi na srednjeveški banket v orodni vrstici St Katherine je v bližini Tower of London. Uživajte pogostitev z zabavo v živo iz sodišča kralja Henrika. Plus boste dobili obleko gor preveč!

Restavracije kot Duck & vafelj in Sushisamba pogosto dal na posebno novoletno prireditev z živo glasbo, DJ-ji, in omamljanjem poglede Londonu. Če ste res videti, da to storite do velik je Ritz gosti dve črno-tie večerje z živo glasbo, vključno s korakajo pasu in tradicionalno piper ob polnoči.

Glasba

Velik Silvestrovo stranka je potekala na Southbank Centra. To je spektakel glasbe, ognjemet, jedilnico in koktajli. Za eno noč, je svetovno znani Royal Festival Hall pretvori v a-set oblečen spektakularen: pet nadstropij tematskih klubskih noči, sedem barov, dva v živo dejanja, dvanajst DJ, osem plesa in zunanji prostori, ki ponujajo popoln pogled na največji britanski letni ognjemet.

Barbican ima tradicijo dunajski novoletni gala več kot 25 let. Vabijo vas, da uživajo večer družinskih priljubljene od družine in prijateljev Strauss. Tam je tako podnevi gala za družine in večerno gala.