Skip to main content

Singapore Flyer – 2-a-mai mare de observare Roata din lume

Singapore Flyer - 2-a-mai mare de observare Roata din lume

Singapore Flyer este genul de lucru pe care îl ai construi dacă ai fi o mică insulă, cu o reputație de gândire mare – un proiect conceput pentru a fi cel mai mare de acest gen din lume. Deci, este cu Singapore Flyer, o roată de 540 de picioare de înaltă observație, care oferă o vedere uimitoare de 360 ​​de grade din Singapore Marina Bay.

Nu face greseala de asteptare Singapore Flyer un „Ferris Wheel“. Managementul absolut refuză să „utilizeze F-cuvânt“ – Singapore Flyer este numit mai adecvat o roată de observație , de-a lungul liniilor de celebrul London Eye. (Se bate , de asemenea , London Eye în departamentul de dimensiuni cu mai mult de nouăzeci de picioare!)

Singapore Flyer este montat cu 28 de capsule cu aer condiționat, fiecare de mărimea unui autobuz și capabil să-și asume până la 28 de călăreți. Constructorii Singapore Flyer lăuda că fiecare pasager va experimenta o călătorie fără vibrații 30 minute, cu o vedere neobstrucționată incredibilă a insulei din jur-stat, precum și frânturi din țările vecine Indonezia și Malaezia.

Pentru o listă de verificare mai cuprinzătoare de alte activități care le puteți face în vecinătatea generală, citiți acest lucru: Top 10 lucruri de făcut în Marina Bay , Singapore.

Clădire Terminal Singapore Flyer

Roata se află în vârful unui terminal de vânzare cu amănuntul cu trei etaje, cu peste 82.000 de picioare pătrate de spațiu de vânzare cu amănuntul. O stradă alimentară 1960-tematice numit „Singapore alimentar Trail“ evocă zile mai lipsită de griji din Singapore oferind în același timp o selecție variată de bucătării. O serie de alte puncte de vânzare „experiență“ lasa pasagerii Flyer încercați mâinile lor la un jet de zbor simulat, conduce o masina Ferrari simulat, și obținerea de o experiență spa de pește (reale) pentru picioarele obosite.

  • Tour gurmanda lui: Aflați mai multe despre masa la Singapore alimentar Trail la nivelul solului.

Incongruously, Singapore Flyer a devenit un punct de acces pentru Singapore cocktail și vin pasionații. Flyer-ul Lounge, situat în clădirea terminalului, este un bar confortabil, care a devenit locul preferat pentru concursuri anuale de cocktail. Lounge-ul este administrat de Asociația Barmanii și Somelierilor Singapore (ABSs), care păstrează locul ambalate cu repertoriul său de premiate retete de cocktail. (Avem rețete de propriile noastre – a verifica afară noastre de la A la Z Lista de retete de cocktail.)

Terminalul găzduiește, de asemenea, un atrium central adapostind „Yakults Rainforest Discovery“, expune si o scenă pentru spectacole de week-end și alte evenimente. (Peștii din iaz poate fi alimentat de mână – cumpara produse alimentare de pește pentru SGD 1 și totul este în regulă.) Loc de parcare este disponibil pentru aproximativ treizeci de autobuze și aproape 300 de mașini.

Dvs. Singapore Flyer zbor

Pentru a evita linii lungi, Flyer-ul permite deținătorilor de bilete pentru a călători pe întreg terminalul de vânzare cu amănuntul, cerându-le doar să apară la poarta aproximativ 30 de minute înainte de ora de zbor pe bilet.

Chiar înainte de îmbarcare, oaspeții experimenta o galerie interactiv intitulat „Journey of Dreams“. De-media savvy impresari din spatele Singapore Flyer folosesc galeria pentru a prezenta Singapore, în cea mai bună lumină posibilă, așa cum se vede prin punctul de vedere călăreț din Singapore Flyer. „Călătorie“ culmineaza în vedere Singapore, așa cum se vede dintr-o capsulă Flyer, cu promisiunea impetuos de o Singapore panoramică viu a viitorului.

Fiecare capsulă poate găzdui până la 28 de persoane. Capsulele sunt cu aer condiționat și filtrat-UV. Sincronizat dublu sistem de intrare ușă / ieșire și „pas-on“ Design permite accesul facil din ambele părți ale fiecărei capsule, chiar și pentru copii în cărucioare, persoanele în vârstă și cu handicap.

De „zbor“ durează 30 de minute pentru a finaliza, cu roata rotativ încet, pentru a permite pasagerilor săi să ia în vedere. Pasagerii experiență foarte puțină mișcare în timp ce la bord, datorită ingineriei roții: studiul proiectanților datelor dinamice de încărcare a vântului și design roata rezultată permite o funcționare lină cu aproape nici o mișcare laterală sau vibrații. Pe scurt: o călătorie confortabilă, pitoresc, și absolut sigur.

O busolă deasupra capului în fiecare capsulă oferă o măsură de orientare pentru pasageri, precum și o descriere a diferitelor puncte de atracție , care sunt vizibile de la ferestre. Locuri și structuri vizibile din capsule includ enclave etnice , cum ar fi Chinatown Singapore și Little India, și locuri din nou-întinerit Marina Bay ca Marina Bay Sands, digul de baraj Marina și grădinile de lângă Golful. (Aflați mai multe despre Marina Bay, Singapore hoteluri.)

Singapore Flyer Pe scurt

  • Ce este: Observarea pe pneuri
  • Locație: 30 Raffles Avenue, la Marina Bay. La câțiva pași de Suntec City și Esplanade
  • Ore de funcționare: deschis zilnic 08:30 – 22:30 (ultimul zbor la 22:15)
  • Durata Ride: 30 minute
  • Prețurile de bilete: Varietate de preturi si pachete disponibile, a se vedea site – ul oficial pentru prețuri și detalii: www.singaporeflyer.com
  • Cum se ajunge acolo: Ride RMT și debarce la Promenade Station (CC4). Acces pentru pietoni , de asemenea , disponibile prin intermediul malul mării, Raffles Avenue, și o punte de legătură în formă de spirală legat de apropiere Marina Bay Resort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *