Skip to main content

Singapore Flyer – 2.-Največji opazovanje kolo na svetu

Singapore Flyer - 2.-Največji opazovanje kolo na svetu

Singapore Flyer je vrsta stvari, ki ste jo ustvarili, če si majhen otok, ki ima ugled za razmišljanje velik – projekt zasnovan, da je največja te vrste na svetu. Tako je tudi z Singapore Flyer, ki je 540-metrov visoko opazovanja kolo, ki ponuja čudovit pogled 360-stopinjski Singapur Marina Bay.

Ne bi napako kliče Singapore Flyer za “Ferris Wheel”. Vodstvo absolutno noče “uporabo F-besedo” – Singapore Flyer je bolj primerno imenovano opazovanje kolo , po vzoru znamenitega London Eye. (Prav tako bije London Eye na oddelku za velikosti za več kot devetdeset metrov!)

Singapore Flyer je pritrjen z 28 klimatiziranimi kapsul, vsak v velikosti avtobusa in sposobni prevzeti do 28 kolesarjev. gradbeniki Singapore Flyer se pohvali, da bo vsak potnik izkušnje brez vibracij 30 minutno vožnjo z neverjetno neoviran pogled na okoliške otoku stanju, kot tudi utrinki iz sosednjih držav Indonezije in Malezije.

Za bolj celovit kontrolni seznam drugih dejavnosti, ki jih lahko storite v splošnem bližini, se glasi takole: Top 10 stvari za početi v Marina Bay v Singapurju.

Terminal Building Singapore Flyer je

Kolo sam stoji na vrhu trinadstropne drobno terminal z več kot 82.000 kvadratnih metrov prostora na drobno. 1960 na temo hrane ulica imenuje “Singapore Food pot” prikliče več brezskrbnih dni, Singapur, hkrati pa zagotavlja pestro izbiro kuhinj. Številne druge “izkušenj” vtičnice naj Flyer potniki preizkusite svoje roke na pluje simulirano curek, vožnja simulirano Ferrari avto, in dobili (realno), ribe spa izkušnjo za svoje utrujene noge.

  • Tour A foodie je: Več o dining v Singapurju prehrano poti na tleh.

Neustrezno začne, je Singapore Flyer postala dostopna točka za Singapur cocktail in vinske sladokusce. Letak Lounge, ki se nahaja v zgradbe terminala, je prijeten bar, ki je postala prednostna prizorišče letnih cocktail tekmovanjih. Lounge vodi Združenja barmanov in sommelierjev Singapur (kolateralizirane vrednostne papirje), ki je ohranila mesto pakiran s svojim repertoarjem nagrajenih koktajl receptov. (Imamo recepte za naše – oglejte našo A do Ž seznam cocktail receptov.)

Terminal hiše tudi osrednji atrij ohišju “Yakult Rainforest Discovery” razstavo in oder za vikend predstav in drugih dogodkov. (Ribe v ribniku se lahko napaja z roko – kupiti hrano za ribe za SGD 1 in ste pripravljeni.) Parkirni prostor je na voljo za približno trideset avtobusov in skoraj 300 avtomobilov.

Vaš Singapore Flyer letenja

Da bi se izognili dolge proge je Flyer vstopnic imetnikov dovoljenj za pohajkovanje skozi terminal na drobno, ki jih zahteva samo pojavi na vratih približno 30 minut pred letenja na vozovnici.

Tik pred vkrcanjem, gostje izkušnje interaktivno galerijo z naslovom “The Journey of Dreams”. Mediji-zdrava pamet impresarios ozadju Singapore Flyer z galerijo predstaviti Singapur v najboljši možni luči, kot je videti skozi Singapore Flyer voznikovega zornega kota. “Potovanje” vrhuncev v pogledih v Singapurju, kot je razvidno iz Flyer kapsulo, s Plahovit obljubo svetlo panoramski Singapur prihodnosti.

Vsaka kapsula lahko sprejme do 28 ljudi. Kapsule so klimatizirani in UV-filtriramo. Sinhronizirano dvojno vrat sistema vstopa / izstopa in “korak na” zasnova omogoča enostaven dostop z obeh strani vsake kapsule, tudi za dojenčke v sprehajalci, starejše in invalide.

“Letenja” traja 30 minut, pri čemer se kolo vrti počasi, da bi svojim potnikom, da se v tem pogledu. Potniki doživeli zelo malo gibanja, medtem ko na krovu, zahvaljujoč inženiringa platisca: študiji oblikovalcev podatkov dinamičnih obremenitev vetra in posledično oblikovanje kolesa omogoča nemoteno delovanje skoraj brez bočnega gibanja ali vibracij. Na kratko: udoben, scensko in popolnoma varna vožnja.

Visečem kompas v vsaki kapsuli je merilo za orientacijo za potnike, ter opis različnih znamenitosti, ki so vidne od oken. Kraji in strukture vidne iz kapsule vsebujejo etnične enklave, kot so Singapur Chinatown in Little India, in kraje na novo obnovljeno Marina Bay, kot so Marina Bay Sands, Marina jeza in vrtov, ki jih zaliva. (Več o Marina Bay, Singapur Hoteli.)

Singapore Flyer na kratko

  • Kaj je to: Opazovanje Wheel
  • Kraj: 30 Raffles Avenue, na Marina Bay. V hoje Suntec City in ploščadi
  • Obratovalni čas: Odpre vsak dan od 8:30 do 10:30 ure (zadnji letenja ob 10:15)
  • Trajanje vožnje: 30 minut
  • Cene vstopnic: Raznolikost cen in paketov, glej za določanje cen in podrobnosti uradno stran: www.singaporeflyer.com
  • Kako do tja: Ride MRT in izkrcajo na Promenade postaje (CC4). Dostop za pešce na voljo tudi na rivi, Raffles Avenue, in spiralo v obliki mostu povezan z bližnjo Marina Bay Resort.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *