Skip to main content

Singapore Flyer – Maailman 2nd-Biggest maailmanpyörä

Singapore Flyer - Maailman 2nd-Biggest maailmanpyörä

Singapore Flyer on sellainen asia haluat rakentaa olisit pieni saari jolla on maine ajattelu iso – hankkeen suunniteltu suurin lajissaan maailmassa. Niin on Singapore Flyer, 540-jalkaa korkea maailmanpyörä, joka tarjoaa henkeäsalpaavat 360 asteen näkymä Singaporen Marina Bay.

Älä tee sitä virhettä soittamalla Singapore Flyer “Maailmanpyörä”. Johdon ehdottomasti kieltäytyy “käyttää F-sana” – Singapore Flyer on enemmän asianmukaisesti kutsutaan havainto pyörän tapaan kuuluisan London Eye. (Se lyö London Eye koon osastolla yli yhdeksänkymmentä jalkaa!)

Singapore Flyer on asennettu 28 ilmastoidussa kapselit, kukin koko linja ja voivat ottaa jopa 28 ratsastajaa. Singapore Flyer rakentajat ylpeillä, että jokainen matkustaja kokee värinätön 30 minuutin ajomatkan, uskomaton esteetön näkymä ympäröivään saaren valtion sekä välähdyksiä naapurimaiden Indonesiassa ja Malesiassa.

Kattavampi tarkistuslista muita toimintoja voit tehdä yleisessä läheisyydessä, lue tämä: Top 10 Tekemistä Marina Bay , Singapore.

Singapore Flyer n Terminal Building

Pyörä itse seisoo huipulla kolmikerroksinen vähittäiskaupan terminaali yli 82000 neliöjalkaa tilaa. 1960-teemalla ruoka katu nimeltä ”Singaporen Food Trail” herättää Singaporen enemmän huoleton päivää samalla monipuolisen valikoiman ruokia. Useat muut ”kokemus” myyntipisteistä anna Flyer matkustajien kokeilla kätensä lentävät simuloidussa jet, ajo simuloitu Ferrari auto, ja saada (todellinen) kala spa kokemus niiden väsyneitä jalkoja.

  • Foodie Tour: Lue lisää ruokailuun Singaporen Food Trail maanpinnasta.

Älyttömästi, Singapore Flyer on tullut hotspot Singaporen cocktail ja viinin harrastajille. Flyer Lounge, joka sijaitsee terminaalirakennuksen, on viihtyisä baari, joka on tullut suosituin paikka vuosittaisen cocktail kilpailuihin. Lounge hoitaa yhdistyksen baarimikot ja sommelierit Singapore (omaisuusvakuudellisiin arvopapereihin), jotka pitävät paikka täynnä ohjelmistoaan palkittu cocktail reseptit. (Meillä reseptejä oman – tutustu Z luettelo cocktail reseptejä.)

Päätelaite sijaitsee myös atrium asuntojen ”Yakult Rainforest Discovery” näytteille ja vaiheessa viikonlopun esityksiä ja muita tapahtumia. (Kalat lampi voidaan syöttää käsin – ostaa kalaa ruokaa SGD 1 ja sitten kaikki.) Parkkipaikka on saatavilla noin kolmekymmentä linja ja lähes 300 autoa.

Oman Singapore Flyer Flight

Välttää pitkät jonot, Flyer sallii lipun haltijoille vaeltaa koko vähittäiskaupan terminaali, joka vaatii niitä vain näy portilla noin 30 minuuttia ennen lentoaika lipussa.

Juuri ennen lennolle asiakkaat kokevat interaktiivinen gallerian otsikolla ”Journey of Dreams”. Tiedotusvälineet-taju impresarios takana Singapore Flyer käyttää gallerian esitellä Singaporeen parhaassa mahdollisessa valossa, läpi nähtynä Singapore Flyer ajajan näköalapaikka. ”Matka” huipentuu näkymät Singaporen nähtynä Flyer kapselista, jossa huumaava lupaus kirkkaasti panoraama Singapore tulevaisuuden.

Kukin kapseli mahtuu 28 henkilöä. Kapselit ovat ilmastoituja ja UV-suodatettiin. Synkronoitu kaksiovinen lisäys / poisto-järjestelmän ja ”step-on” rakenne mahdollistaa helpon pääsyn molemmin puolin kukin kapseli, jopa vauvojen rattaiden, vanhukset ja vammaiset.

”Lento” kestää 30 minuuttia, ja pyörän pyörivä hitaasti, jotta sen matkustajien nauttia näkymistä. Matkustajat kokevat hyvin vähän liikettä, kun kyytiin ansiosta pyörän engineering: suunnittelijoiden tutkimus dynaamisen tuulikuorman datan ja tuloksena pyörän muotoilu mahdollistaa sujuvan toiminnan lähes ilman sivuttaisliike tai tärinää. Lyhyesti: mukava, luonnonkaunis, ja ehdottomasti turvallisen kyydin.

Piirtoheitin kompassi kukin kapseli antaa mitan suunta matkustajille, ja kuvaus eri nähtävyyksiä, jotka ovat näkyvissä ikkunoista. Paikat ja rakenteita näkyvissä Kapselit sisältävät etniset erillisalueet kuten Singapore Chinatown ja Little India, ja paikkoja juuri nuorennusleikkauksen Marina Bay kuten Marina Bay Sands, Marina Barrage ja Gardens by the Bay. (Lue lisää Marina Bay, Singapore Hotellit.)

Singapore Flyer pähkinänkuoressa

  • Mitä se on: Observation Wheel
  • Sijainti: 30 Raffles Avenue, Marina Bay. Kävelymatkan päässä Suntec Cityn ja Esplanadin
  • Käyttötunnit: avoinna päivittäin 08:30-22:30 (viimeinen lento klo 22:15)
  • Ride kesto: 30 minuuttia
  • Lippujen hinnat: Erilaisia hintoja ja paketteja, katso viralliset sivut hinnoittelun ja yksityiskohdat: www.singaporeflyer.com
  • Miten sinne pääsee: Ride MRT ja aluksesta Promenade Station (CC4). Jalankulkijoiden pääsy myös saatavilla rannalla, Raffles Avenue, ja spiraali-muotoinen silta läheiselle Marina Bay Resort.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *