Skip to main content

Singapore luna de miere Repere – Descopera Plăcerile acestui oraș-stat pentru cupluri

Singapore luna de miere Repere - Descopera Plăcerile acestui oraș-stat pentru cupluri

Singapore, la vârful Malaezia captivează cupluri pe o luna de miere sau de evadare romantică cu orizontul său spumant, amestec multicultural, piețe în aer liber, și plajele cu nisip alb. Ca poarta de acces din Asia de Sud-Est, standard ridicat de viață și modernitate concentratorului servi pentru a ușura ușor prima dată de vizitatori în această regiune de brand distinct de exotice. hoteluri extraordinare, restaurante și cumpărături, și un tezaur de artă și festivaluri interesante evidențiază acest paradis tropical sufocant.

1. Toast Sosirea cu un sling

Pot exista nici o modalitate mai bună de a începe o călătorie romantică prin insula-stat foarte accesibil decât să se îndrepte spre hotel , venerabilul Raffles (verifica tarifele acum) . Răcoros, colonial Bar Long este în cazul în care rețeta pentru acum legendarul Singapore Praștii cocktail -ul a fost inventat prima dată la începutul secolului 20 gin de amestecare, Cherry HEERING, benedictină, și suc proaspăt de ananas Sarawak pentru elixirul spumoasa. Bea până la fund!

2. Ți-e foame? Cap pentru un Centru de Hawker

Singaporeans sunt serioase cu privire la produsele alimentare și nimic nu reflectă în mod mai adecvat diversitatea orașului etnic decât bucătăria locală care așteaptă descoperirea de la centrele de Hawker din Singapore. Un amestec de chinezi, Malaezia, India, si influente Peranakan se numara printre primele zece cele mai bune destinații de stradă-food din lume, asa ca spun unii dintre pickiest bucătari din lume. Cunoscut atat pentru accesibilitate si arome apetisante, Hawker tarif nu trebuie ratat. Încercați Laksa (supa cu taitei picant), crab chili, orez pui Hainan, sau curry banana frunze dintr-un corn al abundenței de mai mult de 16.000 de tarabe, garantat de a înrobi cele mai multe pofte gurmanda. Mănâncă ca un rege și regină pentru $ 4 USD. Serios.

3. Exploreaza Chineză Singapore

Înaltă pe lista Singapore trebuie să-vezi enclave este Chinatown. O amestecatura idiosincratic de orfevrărie, textile și ambarcațiuni comercianți, magazine în medicina pe bază de plante, și restaurante dim sum sunt toate în imediata ușor unul de altul. Brutării vinde cu amănuntul produse de patiserie, delicatul și ceainarii, baruri elegante și hoteluri boutique abundă. Într-un trio de shophouses, Heritage Center Chinatown oferă un grund fascinant districtul și istoria socială. obiectivelor turistice de vecinătate includ templele hinduse și budiste și moschei musulmane. La amurg, Smith Street închide vehiculelor, permițând astfel meseni o șansă de a savura unele dintre cele mai bune preparate locale în aer liber, când străzile sunt mai puțin aburii.

Paradise 4. Răsfoiți Cumpărătorii

Dacă Singapore are un trecut timp național, este cumpărături, și există nenumărate locuri pentru a petrece de dolari Singapore. Ceea ce a fost odată o zonă cu ferme de condimente care miroase puternic și livezi de fructe este astăzi popular paradisul comercial Orchard Road deservit de trei stații de metrou, cu restaurante de lux, cafenele, cluburi de noapte și hoteluri. Ascuns departe în cartierul musulman este Haji Lane, un paradis al fashioniste. Asemănat la districtul Meatpacking din New York, această labirinte de shophouses a devenit o localizare centrală pentru comercianții cu amănuntul de sold. Gandeste-te inteligent Croitorie, quirkiness chic, și minunat ponosit.

5. Plimbați-vă prin Little India

Coarne auto și clopote pentru biciclete se amestecă cu veselie atracțiile și arome de Little India. Tarabe Tekka Market vinde indian, Malay, și delicatese chinezești; o piață umedă ulii cele mai proaspete legume, carne, pește și flori. Stoc pe uleiurile de reîntinerire de masaj ayurvedic și tămâie picant, sau trata dragostea ta pentru o ghirlanda de iasomie parfumat. Vizitați 24 de ore Mustafa Center, un centru comercial de bibelouri, articole decorative, îmbrăcăminte, textile, și gadgeturi electronice , la unele dintre cele mai mici preturi din Singapore. Cel mai plin de culoare timp pentru a vizita este în timpul Deepavali , festivalul hindus al luminilor.

6. Fa-ti timp pentru Muzee

Cel mai vechi muzeu Națiunea are o mentalitate progresiva. Muzeul Național din Singapore este un reper cultural și arhitectural , care aduce la viață istorie bogată datând orașul-stat înapoi șapte secole. Expoziții multi-perspectivă, inter-disciplinare „galerii vii,“ și comori naționale asortate includ una dintre cele mai vechi daguerreotypes din Singapore. Evenimente An-rotunde și festivaluri ajuta , de asemenea , să redefinească experiența muzeului convențională.

Acum câțiva ani, Singapore , Muzeul de Artă anexă e, SAM la 8Q, extins spațiul de artă contemporană să prezinte programare proaspătă, interactivă și orientată spre comunitate. Astăzi experiențele publice de primă mână de artă contemporană diverse , de la pictură și sculptură la instalații, film și video, fotografie, new media, performanță și arta de sunet, precum și oportunități de a asista munca si idei de trai artiști regionale.

7. Plimbați orașul într-o grădină

Spanning 250 de acri, Gardens de Bay este noul Singapore trebuie să-vedea, aducând premiat nou sens măiestria horticole. Falnic cincizeci-picior copertine Supertree de sârmă, țesute cu bromeliads, orhidee, si alpinisti tropicale asortate, vin în viață cu lumină și sunet noaptea. Faceți o plimbare de răcire prin Dome de flori și martori la un ecran în continuă schimbare a florei deșert din întreaga lume. Mai târziu, rece la bistro Supertree-top și a vizualiza și motivele din jurul Marina Bay de la mansardă nobile.

8. Check-Out Contemporary Asian Art

Gillman Barracks este cel mai recent exemplu al modului în Singapore este gata să devină din Asia hub arte. Amplasat în mijlocul vegetației tropicale în apropiere de Central Business District, această epoca colonială structură , datând din anii 1930 a fost recent transformat într – o instalație de artă contemporană de 8 milioane $ de galerii internaționale care includ lucrările New York-Sundaram Tagore și Michael Janssen din Germania precum și Takashi Murakami și cele mai noi galerie Hidari Zingaro Kaikai Kiki.

9. Pregătiți-vă să orbiți

În vârful de sud Singapore, Marina Bay Sands , dezvoltat de Las Vegas Sands, este un showplace futurist , care este un complex turistic integrat colosal care conține cel mai mare hotel din oraș. Cu magazine, un cazino mare, și un SkyPark care se întinde pe trio – ul său de turnuri, MBS are vederi magnifice la 360 de grade orizontul orașului Singapore. Intenție pe a fi o destinație 24/7, campusul extravagante vizitatori cu peste nutrește-the-top experiențe culturale și de agrement.

10. Investigarea Island Getaway

Ia-o mașină de cablu cu fund de sticlă de pe continent la Sentosa Island (aka Resorts Word Sentosa), în cazul în care Singaporeans și turiști merg deopotrivă să se răcească off. Singapore evadare Island are șase hoteluri tematice, facilități sportive, și nenumărate atracții de clasă mondială. Odată ajunși acolo, solicitanții de fiorul pot merge mai întâi Sanie din regiune; iubitorii de natură ajunge să exploreze Oceanariumul și trasee de mers pe jos de un parc fluture în cazul în care acestea pot fi, de asemenea, orbiți cu un duș de bug-uri fulgere rezidente. Cincizeci plus restaurante gourmet face semn cerul gurii și există opțiuni de cumpărături și de luat masa chockablock la Vivocity și Centrul Harbourfront. Tanjong Beach Club Sentosa este o evadare populară urban, cu un restaurant și un bar pe plaja pitorească a stațiunii. Ia-o pereche de libații tropicale, camera de zi de piscină sau de dans sub stele.

11. Singapore Staples Savurați

Integrarea coloniști chinezi și Malays în 1800 a dat naștere la bucătăria Peranakan. Cincisprezece minute de la Orchard Road și zona Marina Bay, restaurantul Ginger albastru intim, al cărui nume provine de la o materie primă din meniul Peranakan, este cunoscut pentru down-to-earth specialitățile sale aromatice. Încercați suculentă Otak-otak, o folie de Fishcake cu pasta de creveți și condimente, sau o probă de pui fiert cu turmeric și lemongrass și cimbru curry Snapper roșu.

12. Romantic pe acoperiș

Încheiați ziua pe acoperișul unuia dintre hotelurile de top din Singapore . Bar elegant pe acoperiș Lantern Fullerton Bay Hotel lui – derivând numele de felinare roșii care au servit drept ghizi debarcader pentru navigatori – este o oază de mare deasupra forfota orașului. Apusuri Waterfront completează cocktailuri și vinuri fine , la acest loc de întâlnire elegant. Hotelul Scarlet seducatoare are propriul bar pe acoperiș , la fel ca și boutique hotel Club său full-service Ying Yang, cu băuturi premium, muzica de lounge, un alt Singapore vista teribil. 2am Desert Bar este situat în enclava șold, mese de Holland Village, la zece minute de oraș Central Business District.

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *