Skip to main content

Singapore Travel – Cerințe Singapore Visa, Vremea, Travel Essentials, și mai mult

Singapore Travel - Cerințe Singapore Visa, Vremea, Travel Essentials, și mai mult

Singapore călătorie este o experiență unică, poate pentru că Singapore este în sine o astfel de anomalie.

Asia de Sud mic oraș / țară / insulei este de notorietate imaculat și oarecum costisitoare în comparație cu alte orașe din regiune. Singapore ocupă primul loc în Asia pe Indicele Dezvoltării Umane (un indicator care ia în considerare de sănătate, criminalitatea, educația, calitatea vieții, și de alți factori), dar țara suferă de alte provocări.

Singapore are o moștenire de beton, impozitarea grele de alcool, și cu amănuntul glitzy că este suficient doar pentru a speria excursioniști buget conștient înapoi în Thailanda. În realitate, orașul are de fapt spațiu verde abundent și este surprinzător de biciclete prietenos. Matricea de trasee și skywalks interconecta diverse parcuri care ajuta călătorii uitați că acestea sunt într-un oraș plin de viață de milioane!

Singapore Travel Essentials

 • Numele oficial: Republica Singapore
 • Ora: UTC + 8 (13 ore inainte de Est Standard Time)
 • Țară Cod Telefon: +65
 • Capital Oraș: Singapore (Singapore este un oraș / țară)
 • Populație: 5,610,000
 • Religii primare: budismul: 33 la suta; Creștinismul: 19 la sută; Islam: 14 la suta

Ce sa se astepte atunci când călătoresc în Singapore

Ca Kuala Lumpur, veți întâlni o populație foarte diversă de chineză, indiană, și oamenii Malay, împreună cu o mulțime de muncitori străini care au făcut Singapore noua lor casă. Abundența culturilor amestec pentru a face Singapore călătorească o experiență cu adevărat de învățământ.

Destul de bine toate singaporezii sunt bilingve și vorbesc engleza, sau aroma locală, „Singlish“ – deși este descurajată în mod oficial de către guvern. Spre deosebire de unele dintre capitalele haotice din Asia, ordinea și eficiența sunt foarte apreciate în Singapore. Curatenia este prețuită, iar apa de la robinet nu te va otrăvi.

Noțiuni de bază pierdut este ușor în mall-urile trântit care sunt interconectate atât deasupra cât și sub pământ. Nu vei alerga afară de spații acoperite într-o zi ploioasă. Malul mării plăcut se transformă într-un epicentru pe timp de noapte pentru a mânca și de socializare. La prima vedere, poate părea că Singaporeans trăiesc doar pentru a mânca și magazin! Dar orașul are o mulțime de atracții culturale și creative găsit departe de mall-uri. Muzeele de clasă mondială din Singapore ar putea ține ocupat de zile.

Este Singapore călătorie scump?

Consumul de în Singapore este foarte accesibil, cu toate acestea, cazare este mai mare decât în țările vecine , în jurul valorii de Asia de Sud – Est. Taxele de intrare sunt relativ scumpe, dar veți găsi de multe ori o mulțime de activități gratuite pentru a se bucura în jurul orașului. Localnicii și călători cu experiență știu cum de a economisi bani în Singapore , profitând de freebies și reduceri.

Rezidenții, în special expatilor, se referă sarcastic la Singapore ca un „oraș frumos“ , din cauza amenzilor locale grele pentru abateri aparent mici . Puteți fi amendat pe loc pentru guma de mestecat, mersul pe bicicleta pe trotuar, aducând alimente sau băuturi pe transportul public, fumatul în locuri greșite, nu înroșirea feței o toaletă sau o plimbare prin parc în afara punctelor de trecere a străzii. Chiar si obtinerea prins cu un film descărcat ilegal sau o țigară electronică ar putea însemna obținerea pălmuit cu o amendă la frontieră.

Singapore este de multe ori omit dat peste sau doar câteva zile de către călătorii cu buget din cauza reputației sale ca o destinație scumpă – în special pentru viața de noapte și socializare. Deși vă puteți bucura cu ușurință preparate din bucătăria incredibil pentru sub US $ 5 la instanțe alimentare , cum ar fi celebrul Lau Pa Sat, cazare, cumpărături, viață de noapte și sunt foarte scumpe în comparație cu alte țări din Asia de Sud – Est.

impozitare grele umflă prețurile la aproape tot. Impozitele pe alcool și tutun sunt extraordinar de mare. Spre deosebire de alte țări din Asia, Singapore nu are nici un punct de vedere tehnic alocația scutire de taxe vamale pentru aducerea de tutun în țară.

Cerințe Singapore Visa

Cele mai multe naționalități nu au nevoie pentru a aranja o viză de călătorie înainte de a vizita Singapore; călători din Statele Unite ale Americii și Uniunea Europeană sunt permise o ședere de 90 de zile gratuit. Vei primi ștanțat gratuit la sosire.

În cazul în care transportă medicamente prescrise, aduce copii ale prescripțiilor și pașaportul medical, dacă aveți unul. Singapore are o condamnare la moarte obligatorie pentru trafic de droguri, astfel încât, chiar nu cred că despre aducerea de droguri dintr-o altă țară!

Oficial Site – ul Singapore Vamal are specificul despre obiecte interzise.

Oamenii

 • Populație: 5,610,000 (2015 recensământ)
 • Speranța de viață: 83.1 ani ( a treia cea mai lungă speranță de viață din lume, în spatele doar clasat pe primul loc Japonia și al doilea clasat Elveția)

Singapore ocupă locul al treilea în lume pentru densitatea populației, chiar devansand Hong Kong pentru numărul de locuitori stoarse într-un kilometru pătrat.

Cu toate că o majoritate a populației este din China, Singapore este un creuzet de oameni și culturi. Se estimeaza ca aproximativ 43 la suta din locuitorii țării s- au născut în afara din Singapore.

Interesant, femeile din Singapore au cea mai scăzută rată a fertilității în lume, cu toate acestea, numărul mare de imigranți și a rezidenților străini menține populația țării de declin.

Dacă v-ați dorit vreodată să dea CouchSurfing o încercare, Singapore este locul pentru a face acest lucru. O multime de expati oferă oportunități de a rămâne cu ei în condiții de siguranță gratuit. Știind un local care cunoaște orașul este un mare ajutor pentru a economisi bani și de a obține sub suprafața turistică.

Bani în Singapore

 • Moneda: Dolar Singapore (SGD). Semnul tipic dolar ($) sau (S $) sunt plasate înainte de suma.
 • Divizia: S $ 1 este împărțit în 100 de cenți.

Singapore este acasa , la cel mai mare procent de milionari din lume (prin bogăție de unică folosință). Chiar și miliardarul Eduardo Saverin, co-fondator al Facebook, a denunțat cetățenia americană și sa stabilit în Singapore , într – o mișcare controversată care criticii spun că a fost de a evita impozitarea.

Singapore folosește o monedă pentru unitatea lor de valută 1 $. În caz contrar, veți întâlni bancnote colorate în cupiuri de $ 2, 5 $, 10 $, 50 $ și 100 $. Deși $ 20 și $ 25 note sunt în circulație, rar le vezi. Dolarul Singapore este împărțit în 100 de cenți.

Cărțile de credit, în special Visa și Mastercard, sunt acceptate pe scară largă la hoteluri, restaurante, mall-uri din Singapore. ATM-urile de Vest-conectat sunt literalmente peste tot în jurul orașului – un lucru bun, vei avea nevoie de ele!

Bacșișul nu este o practică comună în Singapore , cu toate acestea, există unele excepții. Ar trebui să rotunji până la cel mai apropiat de un dolar când bascularea drivere sau alte persoane care furnizează un serviciu.

Cu toate ca un călător probabil că nu va fi suficient de norocos pentru a întâlni orice, Singapore 10.000 $ proiect de lege este cea mai mare bancnotă de prim rang din lume! Guvernul a oprit producerea de denominarea în 2014 și a fost în mod activ scoaterea acestora din circulație.

Limba în Singapore

 • Limbile oficiale: chineză, engleză, bahasa malaeză, tamilă (South Indian)

Vei face rareori cu o barieră lingvistică în timp ce călătoresc în Singapore. Cu atât de multe grupuri etnice diferite , care au nevoie pentru a desfășura o activitate, limba engleză este vorbită peste tot în ciuda o valoare estimata de 20 la suta din locuitori fiind în imposibilitatea de a citi sau scrie în limba engleză. Chiar și constituția singaporeză este scris în limba engleză.

Deși bahasa Malaezia (malaysiană) este o limbă națională oficială din Singapore, doar o valoare estimata de 12 la suta din locuitorii înțeleg aceasta.

Singapore versiune neoficială,-argotic greu de limba engleză este denumit umor „Singlish“ și împrumută cuvinte din China, Tamil și Malay. In ciuda Singlish fiind vag bazat pe limba engleză, turiștii pot înțelege cu greu dialectul unic punctata eavily cu o mulțime de LAH lui .

Cel mai bun timp pentru a vizita Singapore

Singapore rămâne caldă și primește ploaie ample pe tot parcursul anului , cu toate acestea, februarie este de obicei cea mai secetoasa luna. Haze de la incendii necontrolate de ardere în apropiere Sumatra este o problemă anuală. Incendiile reduce considerabil calitatea aerului Din mai până în august.

Festivaluri din Singapore

Marea mix de grupuri etnice care apelează Singapore acasă sărbători un număr de festivaluri. Un număr de budiste, islamice, hinduse, taoiste, și sărbătorile creștine sunt observate de către diferitele grupuri.

Toate marile sărbătorile de chinezi sunt celebrate cu Gusto în Singapore, în special de Anul Nou Chinezesc, Festivalul Mooncake chineză, și Fantomele foame Festival. prețurile de cazare va crește semnificativ în timpul acestor sărbători legale.

Ramadan este observat de către populația musulmană din Singapore, desi afecteaza foarte rar de călătorie. Singapore Ziua Națională este la 9 august și este sărbătorită anual, cu o paradă mare și festivități patriotice.

Noțiuni de bază Există și Around

Cu o astfel de densitate mare a populației de pe insula, traficul poate fi teribil. Proprietatea privată de mașini în Singapore este foarte scump, dar că nu se oprește o mulțime de rezidenți de la conducere.

Transportul public este de departe mod de a merge în Singapore. Sistemele excelente MRT și LRT sunt în mare parte eficiente și curate. Sistemul de autobuz este usor de navigat, iar cardul de transport EZ-Link (în valoare de achiziție, dacă veți sta mai mult de doar câteva zile) vă va economisi timp și bani.

Aeroportul Changi din Singapore (cod aeroport: SIN) este o operă de artă. Uita de aeroporturi tradiționale, utilitare cu lumini monotone și pasageri nefericit; Changi are atmosfera unui mare centru comercial. Veți găsi șase grădini în aer liber, o grădină fluture, locuri de joacă pentru copii, o sală de sport, dușuri, un teatru de film, și chiar și o piscină pentru a omori timpul în timpul layovers lungi!

Singapore Airlines câștigă în mod constant premii pentru a fi printre cele mai bune companii aeriene din lume.

În cazul în care provin din Malaezia pe uscat, încercați confortabil autobuz de la Kuala Lumpur la Singapore , mai degrabă decât de zbor.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *