Skip to main content

Singapore Travel – Singapore Visumvereisten, Weer, Reizen Essentials, en Meer

Singapore Travel - Singapore Visumvereisten, Weer, Reizen Essentials, en Meer

reizen Singapore is een unieke ervaring, misschien omdat Singapore zelf is zo’n anomalie.

Zuidoost-Azië de kleine stad / land / eiland is berucht brandschoon en een beetje duur in vergelijking met andere steden in de regio. Singapore de eerste plaats in Azië op de Human Development Index (een indicator die rekening houdt met de gezondheidszorg, misdaad, onderwijs, kwaliteit van leven, en andere factoren), maar het land lijdt aan andere uitdagingen.

Singapore heeft een erfenis van beton, zware belasting op alcohol, en blitse retail dat is net genoeg om budgetbewuste backpackers schrikken terug naar Thailand. In werkelijkheid is de stad heeft in feite een overvloed aan groene ruimte en is verrassend fiets vriendelijk. De matrix van paden en skywalks met elkaar te verbinden verschillende parken die helpen de reizigers vergeten dat ze in een bruisende stad van miljoenen mensen!

Singapore Travel Essentials

 • Officiële naam: Republiek Singapore
 • Tijd: UTC + 8 (13 uur later dan Eastern Standard Time)
 • Land Telefoon Code: +65
 • Capital City: Singapore (Singapore is een stad / land)
 • Bevolking: 5.610.000
 • Primaire godsdiensten: Boeddhisme: 33 procent; Christendom: 19 procent; Islam: 14 procent

Wat kunt u verwachten bij het reizen naar Singapore

Net als Kuala Lumpur, dan heb je een zeer diverse bevolking van Chinese, Indiase en Maleise mensen ondervinden, samen met tal van buitenlandse werknemers die Singapore hebben gemaakt van hun nieuwe huis. De overvloed van culturen te mengen om te reizen Singapore echt een leerzame ervaring.

Vrij goed alle Singaporezen zijn tweetalig en spreken Engels, of de lokale smaak, “Singlish” – hoewel het officieel ontmoedigd door de overheid. In tegenstelling tot sommige van de chaotische hoofdstad steden in Azië, zijn orde en efficiëntie hoog in het vaandel in Singapore. Hygiëne wordt gewaardeerd, en de kraan water zal je niet vergiftigen.

Verdwalen is gemakkelijk in het uitgestrekte winkelcentra die onderling verbonden zijn zowel boven als onder de grond. Je zult nooit opraken van de overdekte ruimten op een regenachtige dag. De aangename water verandert in een epicentrum ‘s nachts voor het eten en gezelligheid. Op het eerste gezicht lijkt het erop dat Singaporezen alleen leven om te eten en te winkelen! Maar de stad heeft tal van culturele en creatieve hoogtepunten weg gevonden van de winkelcentra. De musea van wereldklasse in Singapore kon u bezig te houden voor dagen.

Is Singapore Travel duur?

Eten in Singapore is zeer betaalbaar, maar accommodatie is hoger dan in de buurlanden rond Zuidoost-Azië. Toegangsprijzen zijn relatief prijzig, maar je zult vaak tal van gratis activiteiten te genieten in de stad. Locals en ervaren reizigers weten hoe om geld in Singapore te besparen door te profiteren van freebies en kortingen.

Bewoners, met name expats, sarcastisch verwijzen naar Singapore als een “mooie stad” vanwege de zware lokale boetes voor ogenschijnlijk kleine overtredingen . U kunt worden beboet op de plek voor kauwgom, rijdend op een fiets op de stoep, waardoor eten of drinken op het openbaar vervoer, het roken op de verkeerde plaatsen, niet doorspoelen van een toilet of jaywalking buiten oversteekplaatsen. Zelfs gepakt met een illegaal gedownloade film of een elektronische sigaret zou kunnen betekenen krijgen sloeg met een boete aan de grens.

Singapore wordt vaak overgeslagen of slechts gegeven een paar dagen door budgetreizigers vanwege zijn reputatie als een dure bestemming – in het bijzonder voor het nachtleven en gezelligheid. Hoewel u gemakkelijk kunt genieten van fantastische gerechten voor minder dan US $ 5 bij food courts, zoals de beroemde Lau Pa Sat, accommodatie, winkels en uitgaansgelegenheden zijn erg duur in vergelijking met andere landen in Zuidoost-Azië.

Zware belasting prijzen opgeblazen op bijna alles. De belastingen op alcohol en tabak zijn buitengewoon hoog. In tegenstelling tot andere landen in Azië, Singapore heeft technisch gezien geen belastingvrije vergoeding voor het instellen van tabak in het land.

Singapore Visumvereisten

De meeste nationaliteiten niet nodig om een visum voor een bezoek aan Singapore te regelen; reizigers uit de Verenigde Staten en de Europese Unie zijn toegelaten een 90-dagen verblijven gratis. Krijg je een stempel in voor gratis bij aankomst.

Als het dragen van geneesmiddelen op recept, breng kopieën van het recept en uw medische paspoort als je die hebt. Singapore heeft een verplichte doodstraf voor drugshandel, dus zelfs niet na te denken over het brengen van geneesmiddelen uit een ander land!

De officiële Singapore Customs website heeft details over verboden items.

De mensen

 • Bevolking: 5.610.000 (2015 census)
 • Levensverwachting: 83,1 jaar (derde langste levensverwachting in de wereld, achter alleen de eerste gerangschikte Japan en tweede gerangschikte Zwitserland)

Singapore de derde plaats in de wereld voor de bevolkingsdichtheid, zelfs outranking Hong Kong voor het aantal inwoners geperst in een vierkante kilometer.

Hoewel een meerderheid van de bevolking is Chinees, Singapore is een smeltkroes van mensen en culturen. Naar schatting 43 procent van de inwoners van het land zijn geboren buiten Singapore.

Interessant is dat vrouwen in Singapore hebben de laagste geboortecijfer in de wereld, maar het grote aantal immigranten en buitenlandse ingezetenen houden bevolking van het land van af.

Als je ooit hebt willen geven couchsurfing een keer te proberen, Singapore is de plek om dat te doen. Tal van expats bieden mogelijkheden om veilig te blijven met hen gratis. Het kennen van een lokaal die de stad kent een enorme hulp om geld te besparen en het krijgen van onder de toeristische oppervlak.

Geld in Singapore

 • Valuta: Singapore dollar (SGD). De typische dollarteken ($) of (S $) geplaatst voor het bedrag.
 • Division: S $ 1 is verdeeld in 100 cent.

Singapore is de thuisbasis van het hoogste percentage van de miljonairs in de wereld (door wegwerp rijkdom). Zelfs miljardair Eduardo Saverin, een mede-oprichter van Facebook, aan de kaak gesteld zijn Amerikaanse staatsburgerschap en vestigde zich in Singapore in een controversiële zet die critici zeggen was om belasting te vermijden.

Singapore maakt gebruik van een muntstuk voor hun $ 1 munteenheid. Anders zul je kleurrijke bankbiljetten tegenkomen in coupures van $ 2, $ 5, $ 10, $ 50 en $ 100. Hoewel de $ 20 en $ 25 biljetten in omloop, zelden je ze ziet. De Singaporese dollar is verdeeld in 100 cent.

Credit cards, vooral Visa en Mastercard, worden op grote schaal in Singapore hotels, restaurants en winkelcentra geaccepteerd. West-aangesloten geldautomaten zijn letterlijk overal in de stad – een goede zaak, zul je ze nodig hebt!

Fooi is niet gebruikelijk in Singapore , maar er zijn enkele uitzonderingen. U moet omhoog afgerond op het eerstvolgende dollar bij het kantelen van bestuurders of anderen die een dienst te verlenen.

Hoewel als een reiziger zal je waarschijnlijk niet gelukkig genoeg om elke tegenkomen, Singapore $ 10.000 bill is het hoogst gewaardeerd bankbiljet van de wereld! De overheid gestopt met het produceren van de benaming in 2014 en is ze actief te verwijderen uit de circulatie.

Taal in Singapore

 • Officiële Talen: Chinees, Engels, Maleis, Tamil (Zuid-Indiase)

U zult zelden te maken met een taalbarrière tijdens het reizen in Singapore. Met zo veel verschillende etnische groepen nodig om zaken te doen, wordt Engels overal gesproken ondanks een naar schatting 20 procent van de bewoners niet in staat om te lezen of te schrijven in het Engels. Zelfs de Singaporese grondwet is geschreven in het Engels.

Hoewel Bahasa Malaysia (Maleis) is een officiële nationale taal van Singapore, naar schatting slechts 12 procent van de bewoners begrijpen.

Onofficiële, jargon-zware uitvoering van het Engels Singapore wordt op humoristische wijze aangeduid als “Singlish” en leent woorden uit het Chinees, Tamil en Maleis. Ondanks Singlish losjes gebaseerd op het Engels, kunnen toeristen nauwelijks inzicht in de unieke dialect doorspekt eavily met veel lah ‘s .

De beste tijd om te bezoeken Singapore

Singapore blijft warm en ontvangt voldoende regen het hele jaar door , maar februari is meestal de droogste maand. Haze van ongecontroleerde branden branden in de omgeving van Sumatra is een jaarlijks terugkerend probleem. De branden sterk verminderen de luchtkwaliteit Van mei tot augustus.

Festivals in Singapore

De grote mix van etnische groepen die Singapore huis te bellen vieren een aantal festivals. Een aantal van de boeddhistische, islamitische, hindoeïstische, taoïstische en christelijke feestdagen in acht worden genomen door de verschillende groepen.

Alle grote Chinese feestdagen worden gevierd met verve in Singapore, in het bijzonder Chinees Nieuwjaar, de Chinese Mooncake Festival, en de Hungry Ghosts Festival. Accommodatie prijzen zullen omhoogschieten tijdens deze feestdagen.

Ramadan wordt waargenomen door islamitische bevolking van Singapore, hoewel het zelden reizen beïnvloedt. Singapore National Day is op 9 augustus en wordt jaarlijks gevierd met een grote parade en patriottische festiviteiten.

Hoe kom je in en rond

Met zo’n hoge bevolkingsdichtheid op het eiland, het verkeer kan verschrikkelijk zijn. Prive-eigendom van auto’s in Singapore is erg duur, maar dat wil niet stoppen veel van de bewoners van de rijbevoegdheid.

Het openbaar vervoer is veruit de weg te gaan in Singapore. De uitstekende MRT en LRT systemen zijn meestal efficiënt en schoon. De bus systeem is eenvoudig te navigeren, en uw EZ-Link vervoer kaart (de moeite waard om als je verblijft voor meer dan alleen een paar dagen) bespaart u tijd en geld.

Singapore Changi Airport’s (luchthaven code: SIN) is een kunstwerk. Vergeet de traditionele, utilitaire luchthavens met saai verlichting en ongelukkig passagiers; Changi heeft de sfeer van een groot winkelcentrum. U zult zes open-air tuinen, een vlindertuin, speelplaatsen voor kinderen, een fitnessruimte, douches, een bioscoop en zelfs een zwembad om de tijd te doden tijdens lange layovers!

Singapore Airlines wint constant prijzen voor het zijn van de beste luchtvaartmaatschappijen ter wereld.

Als land uit Maleisië, probeer dan de comfortabele bus van Kuala Lumpur naar Singapore in plaats van vliegen.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *