Skip to main content

Singapur Honeymoon Poudarki – Odkrijte užitke tega mesta-države za pare

Singapur Honeymoon Poudarki - Odkrijte užitke tega mesta-države za pare

Singapur na konici Malezije osvoji pare na medenih tednih ali romantično Bjekstvo z iskrivo skyline, multikulturno mešanico, na prostem trgu, in bele peščene plaže. Kot prehod jugovzhodne Azije, pesto je visok življenjski standard in modernosti služijo za nežno lajšanje ki prvič obiskovalce v ločene blagovne znamke te regije v eksotične. Izredni hoteli, restavracije in nakupovanje, ter odkritje umetnosti in zanimivih festivalov izpostaviti to soparno tropski raj.

1. Toast Vaš Prihod z zanko

Obstaja morda ni boljšega načina za začetek romantično potovanje skozi zelo dostopnem otoku stanju kot na glavo proti častitljivega hotela Raffles (preverite cene sedaj) . Njegova kul, kolonialna Long Bar je, če je bil recept za zdaj že legendarnega Singapur zanke koktajl prva iznašla v začetku 20. stoletja mešanja gin, Cherry Heering, benediktinskega in sveže Sarawak ananasovega soka za Penina eliksir. Dna navzgor!

2. lačen? Vodja za Hawker center

Singapurce resno o hrani in nič več ustrezno odraža etnično mesta raznolikosti kot domače kuhinje, ki čaka odkritje na Hawker centrih Singapur. Mešanica kitajskih, malezijski, indijski in Peranakan vplivi jo uvršča med najboljših svetovnih deset najboljših destinacij ulice s hrano, tako pravijo nekateri pickiest kuharjev na svetu. Znan tako za dostopnost in slastnih okusov, Hawker fare ne bi smeli zamuditi. Preizkusite laksa (začinjene testenin juha), čili rakovice, Hainan piščanec riž ali banana listov curry iz Rog izobilja več kot 16.000 stojnicah, ki so zagotovljene s enthrall večino foodie želja. Jesti kot kralj in kraljica za $ 4 USD. Resno.

3. Raziščite kitajski Singapur

Visoko na seznamu Singapur morate videti enklave je Chinatown. Svojstveno packarije zlatarji, tekstilnih in obrtnih trgovci, zeliščne medicine trgovine, in dim sum jedec so vse na dosegu bližini drug drugega. Pekarne Torbariti Poslastica pecivo in čajnice, stilsko bari in butični hoteli na pretek. V trio shophouses, Chinatown Heritage Center ponuja zanimiv premaz na četrti in njegove družbene zgodovine. znamenitosti soseski vključujejo hindujske in budistične templje in muslimanske mošeje. Ob mraku, Smith Street zapre za vozila, s čimer omogočajo diners priložnost, da vonj nekaterih najboljših lokalnih jedi al freske, ko so ulice manj soparno.

Paradise 4. Prebrskajte nakupovalci “

Če ima Singapur nacionalni mimo čas, to je nakupovanje in obstaja nešteto krajev, da preživijo singapurskih dolarjev. Kar je bilo nekoč območje spominja z začimbami kmetij in sadovnjakov je danes priljubljeno nakupovalno zatočišče Orchard Road vroči tri metro postaje, z upscale restavracij, kavarn, nočnih klubih in hotelih. Skrit v muslimanskem četrtletju je Haji Lane, neke fashionista raj. Podoben New Yorku četrti Meatpacking, je to Warren od shophouses postala osrednji locale za hip trgovcev. Misli pameten krojenje, zanikrni elegantna, in čudovito quirkiness.

5. Sprehod skozi Little India

Avto rogovi in kolesarske zvonovi veselo družijo z znamenitostmi in arome Little India. Tekka Trg stojnicah prodajajo indijski, malezijskem in kitajske dobrote; mokro trg Hawks sveže zelenjave, mesa, rib in rože. Zaloge na pomlajevalno Ayurvedic masažnih olj in ostrega kadila, ali zdravljenje svojo ljubezen do venca dišečega jasmina. Obiščite 24-urni Mustafa Center, je Emporium v Džidža-knacks, dekorativni predmeti, oblačila, tekstil in elektronske Sprave na nekatere od najnižje cene v Singapurju. Najbolj barvita čas za obisk je med Deepavali , hindujski festival luči.

6. Vzemite si čas za muzeje

Narod je najstarejši muzej ima progresivno miselnosti. Narodni muzej Singapur je kulturni in arhitekturni mejnik, ki pripelje do življenja mestne države z bogato zgodovino, ki sega sedem stoletij. Multi-perspektive razstave, interdisciplinarne “živi galerije” in izbrane nacionalno bogastvo vključujejo eno izmed najstarejših dagerotipije Singapur. Celoletno prireditve in festivali tudi pomaga, da ponovno konvencionalne muzejsko izkušnjo.

Pred nekaj leti, v Umetnostni muzej Singapur “s prilogo, SAM na 8Q, razširil svojo sodobno umetniško prostor, da predstavijo sveže, interaktivno, in skupnost usmerjeno programiranje. Danes javni izkušnje iz prve roke raznolike sodobne umetnosti sega od slikarstva in kiparstva do instalacij, filma in videa, fotografije, novih medijev, zmogljivost in zvočne umetnosti, kot tudi možnosti, da bodo priče delo in ideje, ki živijo regionalnih umetnikov.

7. Sprehodite se mesto v vrtu

Segajo 250 hektarjev, vrt, ki ga Bay je nova nagrajene Singapore mora videti, prinaša nov pomen za vrtnarsko umetnost. Visok petdeset-foot kabel Supertree nadstreški, tkane z bromelije, orhideje in izbor tropskih plezalce, oživijo s svetlobo in zvok, ki ga noč. Bodite hladilni sprehod skozi Flower Dome in priča spreminjajoče prikaz puščave flore iz celega sveta. Kasneje, chill na Supertree-top bistro je in si oglejte razloge in okolici Marina Bay iz vzvišeni aerie.

8. Preverite Iz sodobne azijske umetnosti

Gillman Barracks je najnovejši primer, kako je Singapur pripravljen, da postane Aziji umetnosti središče. Set sredi tropskega zelenja v bližini Central Business District, je to kolonialno-era struktura iz leta 1930 pred kratkim preoblikovala v $ 8 milijonov sodobne umetnosti namestitvi mednarodnih galerij, ki vključujejo dela sedežem v New Yorku Sundaram Tagore in Nemčije Michael Janssen kot tudi Takashi Murakami in Kaikai Kiki najnovejša galerija Hidari Zingaro.

9. Pripravite se na Očarala

V južni konici Singapur, Marina Bay Sands , ki ga Las Vegas Sands razvite, je futurističen Gledalište da je ogromno integrirano resort kompleks, ki vsebuje največji hotel v mestu. Z trgovine, z veliko igralnico, in SkyPark, ki se razteza čez svoj trio stolpov, MBS ima čudovit pogled 360-stopinjski skyline Singapur. Namera o čemer 24/7 destinacija, ekstravagantne kampus zabava obiskovalce z over-the-top za prosti čas in kulturnih izkušenj.

10. Raziskava Island Getaway

Bodite stekla dnom žičnico iz celine na otoku Sentosa (aka Resorts Beseda Sentosa), kjer Singapurce in turisti gredo, da se ohladi off. Singapur otok pobeg ima šest tematskih hotelov, nešteto športnih objektov, in svetovnega razreda znamenitosti. Ko bo tam, lahko vznemirjenje za azil voziti prvi luge v regiji; ljubitelji narave dobili raziskati oceanarium in hodi po poteh metulja park, kjer se lahko očarala tudi s tušem rezidenčnih strele napak. Fifty-plus restavracije klical gurmanske nepce in obstajajo chockablock nakupovanje in jedilnico možnosti na VivoCity in Harbourfront center. Tanjong Beach Club Sentosa je priljubljena urbana pobeg z restavracijo in bar na zdraviliškega scensko plaže. Zgrabi par tropskih prinosa, bivalni prostor ob bazenu, ali ples pod zvezdami.

11. vonj Singapur sponke

Integracija kitajskih naseljencev in Malays v 1800 je prišlo do Peranakan kuhinje. Petnajst minut od Orchard Road in območju Marina Bay, je intimna Blue Ginger restavracija, katerega ime izhaja iz rezanih v Peranakan meniju, znan po svojih aromatičnih specialitete dol-zemlja. Poskusite sočno Otak-otak, A fishcake obloga z kozic paste in začimbe, ali vzorec Pijani piščanec z kurkuma in limonske trave ter pikantne rdeče Snapper curry.

12. Romantika na strehi

Konec vaš dan na strehi ene od najboljših hotelov Singapur . The Fullerton Bay Hotel je eleganten strehi Luč bar – izhaja ime iz rdečih luči, ki je služil kot pomolov vodila za pomorščake – je oaza visoko nad vrveža mesta. Waterfront sončni zahodi dopolnjujejo koktajle in vrhunska vina na tej elegantna prizorišče. Zapeljivo Scarlet Hotel ima svoj bar na strehi tako kot The Club boutique hotel in njegovo polno storitev Ying Yang, s premium pijače, lounge glasbe, drugi grozen Singapur razgled. 02:00 Sladica Bar se nahaja v hip, jedilnico enklave Holland Village, deset minut od mesta Central Business District.

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *