Soseske Vodnik Walthamstow je Best Bits

Posted on

Soseske Vodnik Walthamstow je Best Bits
V tem redne serije, smo zasije pozornosti na okolico London odkriti svoje vrhunce in skrite bisere. Ta teden smo potovali severovzhoda Walthamstow, da razišče po svojih najboljših bitov, od svoje luštna središča vasi na svojo bleščečo neon galerijo.

Lahko Uživajte čaj in torto v skladišče napolnjena z Vintage Neon Artwork

V nevsiljive skladišča v industrijskem posestvu blizu Walthamstow Village, Božji lastno Junkyard vitrine osupljive vintage neonskih napisov in umetnine iz zasebne zbirke umetnika, Chris Bracey. Veliko kosov so predstavljene v filmih, oglaševalske akcije in modnih zadel in sedijo poleg sejmišča in cirkus razsvetljavo in ohranjene znakov. Točenja goriva s čajem, torto ali pivo v kavarni Rolling kolačkov.

Ima Lepe vasi center s prevleko iz gostilne, trgovine in kavarne

Osredotočena na ORFORD Road, Walthamstow Village je luštna enklava dom kavarne, butiki, bari in restavracije. To sedi na področju ohranjanja in ulice so obloženi s starimi hišami, Varovana stanovanja in cerkva. Pick up nagrajene klobase v East London klobase družbe in postanek za pijačo na Jejte 17 , restavracijo, ki služi etično izvirajo britanski fare.

Lahko Vtaknite na tradicionalni Grub v 1920 Pie in Mash Shop

Ta zgodovinski pita in pretlačimo trgovina na Walthamstow High Street je bil služi tradicionalne jedi na Londončanov od odprtja leta 1929. Lep prostor ima originalne ploščice in lesene kabine in Stavba je zaščitena z angleško dediščine. Naročite pito mesa postrežejo s alkoholnih pijač (peteršiljevo omako) ali pa poskusite z dušenim jegulje za pravi okus vzhodnem Londonu.

To je hiša na trgu Evrope Najdaljša Street

Walthamstow trg je najdaljši dan na prostem trgu v Evropi in je obložena s stojnicah prodajajo vse od sadja in iz zelenjave za oblačila in izdelkov široke porabe. Razteza se za nekaj več kot pol milje na High Street in sega v leto 1885. sladokusci jate na trgu kmetov v mestu kvadratni vsako nedeljo.

Lahko Sip Craft Beers na Cool Microbrewery

Tik ob Božji lastno smetišča je Wild Card Pivovarna je bila za proizvodnjo priznanih obrti piva od leta 2014. V tednu, oni zaposlen pivovarn, vendar ob koncu tedna (petek-nedelja) si lahko ogledate pipe Bar in okus izbor pivovarna je najboljše pivo plus steklenic iz drugih microbreweries. Drva pizza pogosto postrežejo iz tovornjaka hrane na DoughBro na parkirišču in male ture skupin in degustacije so na voljo za rezervacijo vnaprej.

Njena zgodovinskem središču je lepo ohranjen

Antična hiša v Walthamstow Village, Walthamstow, East London, Velika Britanija

Območje ohranjanje okrog cerkve End ima nekaj čudovito stavbe in nekdanji dobitnik nagrade Time Out je “Best London vasi”. V nadaljevanju: Ancient House “nasproti pokopališča sega v 15. stoletje in Varovana stanovanja, ki so bila linija Kis Alley je bila ustanovljena leta leta 1527. Lahko sledenje zgodovino soseski je v muzeju zakristiji House v preurejeni policijski postaji 18. stoletja. Storitev je brezplačna za obisk in funkcije lokalne artefakte iz viktorijanske dobe do 20. stoletja.

Lahko raziskati Eden izmed londonskih manj znanih galerije

Odprta je bila leta 1950 je William Morris galerija je edini javni muzej, ki slavi življenje in delo v slovenski umetnosti in obrti oblikovalec William Morris. Zbirka se nahaja v očarljivi gruzijski stavbe (enkrat doma na Morris, njegovo ovdovelo mater in osem bratov in sester) in ima nekaj umetnikove najboljše tapiserije, pohištvo, tapete, vezenje in slik. To je malo znano, da večina Londončanov pa je zmagal na ArtFund muzej naslova leta 2013 po večji prenovi. Trgovina zalogo velik izbor William Morris-zgleduje električne gospodinjske aparate, v mirovanju in darila in kavarna služi popoldanski čaj v orangery-style soba z ki gleda Lloyd Park.

To je omamljanje Art Deco Town Hall

To presenetljivo Art Deco-style stavba je bila zgrajena leta 1941 po uvedbi natečaju leta 1929 ustvariti mestno hišo za Del. Oblečen v Portland kamen, ta arhitekturni biser služi kot Civic Center Walthamstow, vendar pogosto odpre za javnost kot del letnega londonskega odprtih vrat dogodka.