Skip to main content

Supraviețuitor Singapore pe un buget – 10 sfaturi pentru economisirea de bani în Singapore

Supraviețuitor Singapore pe un buget - 10 sfaturi pentru economisirea de bani în Singapore

Credeti sau nu, puteți experimenta Singapore pe un buget! Nu este nevoie să sacrifice mese sau de a vinde cu plasmă pentru a explora interesant oraș mic-insulă-țară din Asia de Sud-Est.

Singapore a fost întotdeauna Bane de excursioniști și călătorii buget. Cu o reputație nefastă de a fi costisitoare, a făcut chiar mai rău de numeroasele oportunități de a fi amendat , mulți călători în Asia de Sud – Est da Singapore doar câteva zile sau opta pentru a sări peste cu totul.

În ciuda faptului că o mulțime de a oferi (inclusiv cel mai bun aeroport din lume), reputația Singapore pe Banana Pancake Trail este mai mult sau mai puțin despre cumpărături și ca o mare destinatie escala.

Nu trebuie să devină Singa-săraci să se bucure de câteva zile sau mai mult în acest oraș multinațional interesant! Urmați aceste sfaturi pentru economisirea de bani în timp ce în Singapore.

Mulți călători fac greșeala de a nu cumpărare carte de transport excelent din Singapore atunci când ajung mai întâi. In schimb, ei plătesc pentru fiecare călătorie cu autobuzul și trenul care se adaugă rapid.

La stațiile de tren, un card de costuri EZ-Link S $ 12, precum și include S în valoare de credit de $ 7. De asemenea, puteți achiziționa și adăuga credit la carduri la minimarts 7-Eleven pentru S $ 10 alineatul (include S $ 5 în credit). Avand un card de EZ-Link vă va salva, de asemenea, o mulțime de timp de așteptare în cozile de la automatele de bilete din stațiile de MRT.

Cardul EZ-Link poate fi folosit pe trenurile LRT și MRT, împreună cu sistemul excelent de autobuz public. Prin utilizarea unui card EZ-Link, plătiți numai pentru distanța parcursă, mai degrabă decât un tarif plat ca toți ceilalți (șoferii nu dau o schimbare).

Sfat: Nu uitați să apăsați cardul pe cititor ca ieșiți din autobuz sau veți plăti mai mult decât ar fi trebuit!

2. Nu cumpara Singapore Tourist Pass

Singapore Tourist Pass este similar cu cardul EZ-Link, cu toate acestea, ea permite număr nelimitat de călătorii în timpul unui sejur de una, două, sau trei zile. Trecerile turistice nu sunt ieftine: O costurile de trecere de o zi de 10 S $ , plus o suplimentare de $ S 10 rezultă că este rambursată după returnarea cardului. Tu ar trebui să ia patru sau cinci curse pe MRT pe zi , doar pentru a rupe chiar!

Dacă nu obține într – adevăr un fior de echitatie trenuri în jurul orașului (acestea sunt frumos), sunt șanse că veți petrece cel mai mult timp de mers pe jos în jurul valorii de obiectivele turistice, în interiorul mall – uri masive, explorarea muzee de clasă mondială, și mai puțin pe tren.

3. bea apă

Spre deosebire de alte țări din Asia de Sud-Est, apa de la robinet din Singapore este sigur pentru a bea. Aceasta este o veste bună, ca o sticlă de apă poate costa S în jurul valorii de $ 2, la minimarts!

Dacă nu transporta o sticlă de apă, cumpăra o sticlă mică de apă, apoi umple-l gratuit de la hoteluri sau de la robinet.

4. Mănâncă în halele alimentare

Singapore este binecuvântat cu unele dintre cele mai bune produse alimentare, holurile instanțelor de produse alimentare, și tarabe Hawker stradă găsite oriunde în Asia. Da, este sigur să mănânce alimente de stradă! De fapt, se bucură de alimente strada este o parte chintesența de a experimenta Singapore.

Calitatea este de multe ori chiar și o gradație de mai sus alimentele stradă de obicei găsite în locuri, cum ar fi Thailanda. O masă delicioasă poate fi bucurat între S $ 4-6 în săli de produse alimentare. Puteți mânca în conformitate cu S $ 3 dacă sunteți în starea de spirit pentru supa de tăiței.

Instanțele alimentare găsite în mall – uri Posh și la fundul de aproape fiecare zgârie – nori sunt la prețuri ușor mai mari decât centrele de alimentare de sine stătătoare. Check out centrul de alimente asupra lui în Chinatown, sau ieftin-dar-încântătoare centru alimentar Lau Pa Sat aproape de stația MRT Raffles .

5. Nu bea sau fuma

Datorită impozitării excesive, oricare dintre aceste două vicii va distruge pur și simplu bugetul în Singapore.

Un pachet de țigări Marlboro costa peste S $ 13 și de băut este foarte scump, chiar de către SUA sau standardele europene. Intrarea în cluburi de noapte poate fi de până la S $ 30 care include o băutură apoasă. O noapte pe nebunaticii ar putea costa la fel de mult ca și noaptea medie în Ibiza.

călătorii cu buget redus pofta de o atmosferă socială în afara căminelor de multe ori opta pentru a cumpăra băuturi de la 7-Eleven situat la sfârșitul Clarke Quay, apoi stau în jurul valorii de malul mării. Trebuie doar să căutați podul pietonal acoperit cu oameni lenevind în jurul valorii.

Notă: Țigări electronice sunt de fapt ilegale în Singapore. Nu trece granița cu unul!

6. Bucurați-vă de parcuri

Deși Singapore are o reputație pentru beton, orasul este binecuvantat cu o excelenta matrice parc cu spații verzi care păianjenul prin oraș. trasee de biciclete ridicată și skywalks oferă vederi excelente.

Parcurile și punctele de vedere la orizontul orașului pot fi savurate gratuit. Profitați de complex, de interconectare de rețea care leagă parcuri și cartiere diferite între ele.

7. Profitați de Freebies

călătorii Savvy pot găsi display-uri de artă, spectacole publice, și artiști de stradă de-a lungul, esplanada, centrul orașului și de pe malul râului. Există aproape întotdeauna opțiuni pentru weekend-uri gratuite de divertisment în special pe.

Intrarea la muzee din Singapore este scump, cu toate acestea, câteva zile sau seri pe lună taxa de intrare este renunțat pentru expoziții speciale. Verificați la tejghea și în interiorul multe atracții reviste gratuite pentru datele de promovare.

Un număr de treceri turistice sunt disponibile , care oferă taxe de intrare cu preț redus la numeroase muzee și atracții. Cele mai multe dintre aceste treceri sunt doar o afacere în cazul în care intenționați să faceți o mulțime de vizitare a obiectivelor turistice din interior.

8. Numai magazin în locurile potrivite

Singapore are mai multe mall-uri decât ați putea explora în luni. Chiar si ultra-modern, Aeroportul Changi este, practic, un mall mare, care se întâmplă să aibă terenul de avion ocazional sau decolare.

Multe dintre aceste mall – uri sunt ridicol de scumpe. În schimb, face suveniruri și accesorie la cumpărături în magazine ieftine și piețe turistice din jurul Chinatown și Little India. Nu uitați să negocieze!

Achiziționați gustări, băuturi și articole de toaletă din marile supermarketuri aflate sub multe dintre mall-uri mari, mai degrabă decât în ​​mini-marts. VivoMart, sub Vivocity-cel mai mare mall din Singapore-regulat are oferte speciale de produse alimentare și băuturi.

9. În cele din urmă Dă CouchSurfing un eseu

Cazare în Singapore este scump. Un pat supraetajat într-o pensiune aglomerat de cămin costurile S $ 20 sau mai mult. O noapte într-un hotel modest s-ar putea cere să dea sânge. Mulți călători trebuie să opteze pentru pensiuni peste hoteluri din Singapore doar pentru a reduce costurile.

CouchSurfing cu unul dintre numeroasele expatriaților care trăiesc în Singapore este o modalitate foarte bună de a dormi gratuit, și, de asemenea vă oferă informații despre un local asupra modului în care să se bucure de Singapore pe un buget.

Sfat: Daca esti greu de multumit despre a sta cu un străin, să căutați cazare și în Little India , unde pensiunile și hotelurile tind să fie ușor mai ieftin.

10. Nu te Busted

Localnicii glumă că Singapore este un „fin“-oras care are în mod evident două sensuri. Deși rareori vezi ofițeri de poliție în jurul orașului, fiți siguri că mulți oameni se amendat aici pentru activități aparent inofensive; chioșcurile fine de plată punctată în jurul pentru comoditate sunt un indiciu sigur.

Cu toate că ar trebui să fie ghinionist să fii prins, să fie conștienți de următoarele:

  • Numărul un motiv pentru a obține amendat în Singapore este pentru că nu utilizează Trecerile marcate.
  • Centurile de siguranta sunt necesare atunci când într-o mașină; conducătorul auto nu poate utiliza un telefon mobil în timp ce se deplasează.
  • Mersul pe bicicleta pe trasee numai pentru pietoni, în special în apropierea râului, este interzisă.
  • Guma de mestecat, gustări și băuturi nu sunt permise pe trenurile MRT sau transport in comun.
  • Țigări electronice și „vaping“ sunt ilegale.
  • Punct de vedere tehnic, faptul că nu a spăla o toaletă publică este ilegală.
  • Scuipatul vei primi o amendă mare în Singapore.
  • Hrănirea porumbei in parc este un S amendă de 500 $!

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *