Szeptember Róma: időjárás, Mit csomag, és mit kell látni

Posted on

 Szeptember Róma: időjárás, Mit csomag, és mit kell látni
Szeptember látja Romans visszatérő nyári szabadsága és a gyerekek pont vissza az iskolába, de az olasz nyári hőség és turista tömeg kezd alábbhagyni, a város a római lassan kezd zümmögni a dolgom. Míg a római kulturális naptár nincs tele ebben az évszakban, van néhány érdekes rendezvények és fesztiválok zajlanak szeptemberben, beleértve Isola del Cinema, Stadio Olimpico futball játékok, valamint a Taste of Roma fesztivál.

Róma időjárás szeptemberben

Az átlagos hőmérséklet-tartományban az alsó 80-as években a nappali az alsó 60 éjszaka nagy részében a hónap, római időjárás szeptemberben lehet néhány, a legjobb a város éli egész évben. Azonban a hőmérséklet elkezd csökkenni, ahogy a hónap előrehaladtával és éjszakai mélypontra eshetnek a felső 40-es a szeptember végéig.

  • Átlagos magas: 81 fok Fahrenheit (27 Celsius fok)
  • Átlagos alacsony: 61 fok Fahrenheit (16 Celsius fok)

Eközben a közeli Földközi-tenger átlaghőmérséklete 75 fok Fahrenheit (24 Celsius fok) a hónap, így egy nagyszerű alkalom arra, hogy egy dip a vakáció. Ez különösen igaz September is az egyik legszárazabb hónap a városban, egyre több mint 40 milliméter (1,5 hüvelyk) csapadék több mint hat napig a hónapban.

Mit Pack

Köszönhetően a mediterrán éghajlat, akkor nem kell csomagolni több rétegben, hogy mindig kényelmes az utazás során a római szeptemberben. Hozz sok rövidnadrág, póló, nadrág és hosszú ujjú ing befogadni a magasabb nappali hőmérséklet és az éjszakai mélypontra került, és hogy egy könnyű kabátot, ha a hőmérséklet csökken közben felhőszakadás. Azt is szeretnénk, hogy kényelmes cipőt, fürdőruha, és talán még Túrafelszerelés attól függően, mit kíván tenni az út során.

Szeptember Események Rómában

Nézni filmeket szabadtéri képernyőn, hogy részt vesz kézműves vásárokon az egész várost, nincs hiány a szórakoztató dolgom szeptemberi római. Miközben a tömegek nyári turisták elhagyták a várost, és a helyi iskolások többnyire visszatért a tanulmányait, akkor is talál bőven nagy események egész hónapban.

Filmet nézni Isola Del Cinema

Szélesvásznú filmek jelennek meg a szabadban Isola Del Cinema Tiberina sziget szinte minden este a nyári részeként Estate Romana , vagy a római nyár, amely magában foglalja a koncertek, színházi és más kulturális rendezvények.

Ennél ünnepe olasz mozi, meg lehet nézni filmeket készítettek egyaránt legendás és feltörekvő filmesek. Azonban az utolsó nap az esemény 2019-ben szeptember 1, tehát érdemes a fejét, hogy Róma már, ha nem akar lemaradni az összes intézkedést, ebben az izgalmas nyári film és koncert sorozat.

Vegyen részt a Stadio Olimpico Soccer Game

Az európaiak szeretik a labdarúgás, amely az úgynevezett „calcio” az olasz, és a rómaiak, hogy egy dupla adag a sport, mert a város ad otthont a két labdarúgó csapat:  AS Roma  (bíbor és arany) és  SS Lazio  (baby kék és fehér) . Bár ezek a csapatok rivális, ők osztoznak a futball stadion, 70000 férőhelyes Stadio Olimpico , amely egyike a világ leghíresebb sportlétesítmények.

Ha nem elfogyott, jegyet játékok, amelyek általában vasárnap, megvásárolhatók az interneten, telefonon keresztül, a stadionban, illetve a csapatok hivatalos üzletek az egész városban. Minden, de a legtöbb vaskalapos rajongók kell kerülni a Curva Nord és Curva Sud szakaszok a stadion-birodalma „ultra” rajongók, ezeken a területeken tud ijesztően garázda, és semmiképpen nem alkalmas arra, hogy a gyermekek.

Fedezze fel a Gay Village Street Fair

Mert LGBTQ lakosok, látogatók és szövetségeseik, Róma Gay Village egy ünnepi kirakodóvásár futó május végén, szeptember elején a Testaccio környéken. Zene, tánc, és az étel és ital standok mind hozzájárulnak az ünnepi hangulatot.

Vagy annak közelében a szeptember 1-Gay Village általában ad otthont a Imperium Fesztivál DJ, tánc, és az ivást, de az esemény időpontja változik évről évre, így biztos, hogy ellenőrizze a hivatalos Imperium Fesztivál honlapján , mielőtt az utazás megtervezésekor.

Tedd, vagy vásárolni valamit Iparművészeti Vásár

öbb kézműves vásárokon sor szeptemberében Rómában. Van egy művészeti vásár az utcán, a Via Margutta, egy terület híres gyűjteménye csípő és a nagy művészeti stúdió is otthont filmrendező Federico Fellini, és ahol részei „Római vakáció” forgatták. Általában a szeptember utolsó hetében, van egy másik kirakodóvásár Via Dell’Orso Piazza Navona közelében.

Merüljön el a RomaEuropa Fesztivál

Elején szeptember végén, a  RomaEuropa Festival területén élvonalbeli hazai és nemzetközi előadások a tánc, a színház, a zene és film, valamint a vizuális művészetek berendezések helyszíneken szerte a városban.

2019-ben, a RomaEuropa Festival kerül sor szeptember 17 és november 24-i és is fellépnek Akram Khan, Lia Rodrigues, Milo Rau, Bruno Beltrao, Pascale Marthine Tayou és Cyril Teste. Helyszínek közé tartozik Piazza Orazio Giustiniani, Vágóhíd, Argentína Színház, valamint Auditorium Parco della Musica – Sala Petrassi.

Taste of Roma

A négynapos  Taste of Roma  fesztivál egy ínyenc paradicsoma ez történik a szeptember harmadik hétvégéjén. A rendezvény ideje alatt, minta ételt néhány Róma szakácsok, hogy olasz főzőtanfolyamok, és nézni az élő bemutatókat. Néhány a legújabb gasztronómiai fogaskerék és stílusok.

Több mint 28.000 ember vesz részt az eseményen, amely birtokában van minden évben azon az alapon, az Auditorium Parco della Musica Róma Flaminio környékén. A 2019 Taste of Roma fesztivál kerül megrendezésre szeptember 19-22, kezdve egy megnyitó csütörtökön este 7 órakor, és megállapította, éjfélkor hétfőn reggel.

Olvasd el a könyvet a Letture d’Estate

Minden nap június 30-szeptember 1. részt vehet egy különleges esemény a Gardens of Angyalvár Rómában során az éves Letture d’Estate programot. Durván lefordítva a Summer Reading angol, ez a kulturális esemény köré olvasás mellett a folyón Angyalvár hanem a funkciók játékok, zene, valamint szabadidős tevékenységek tökéletes az egész család számára.