Szilveszter Londonban: Tűzijáték, és a felek Cruises

Posted on

 Szilveszter Londonban: Tűzijáték, és a felek Cruises
Ünneplése Szilveszter Londonban egyszer-in-a-életre szóló élményt. Várják tűzijáték, teltházas klubestjeinek, éjszakai bár eseményeket, és rengeteg móka meg az utcákon. Trafalgar Square szokott lenni a fókuszpontja London NYE ünnepnapokon, de semmi sem történik ott többé már egy általában nagy képernyőn látni a tűzijátékot történik a South Bank . A London Eye ellopta a mennydörgés a hagyományos újévi Még a Trafalgar Square és most a hely.

Free cső utazás általában elérhető 23:45 ig 04:30 Felhasználási Transport for London utazása tervező vagy a Citymapper app tervezze meg az útvonalat tömegközlekedéssel.

Nyilvános tűzijáték

A nagy esemény tűzijáték a London Eye . Ez egy jeggyel esemény jegyek ára 10 £. 100.000 jegy számára hozzáférhetővé tegyék a nagyközönség szeptember csak négy megengedett egy vevőnek.

Az esemény kezdete hétfő 31 december 2018 at 20:00 és végződik hivatalosan 12:45 az első. A tűzijáték után indul a Big Ben harangjáték éjfélkor, és a kijelző tart körülbelül 10 percig.

Ha keres nézni a tűzijátékot, de nincs egy jegyet, úgy felé Westminster Bridge és az északi partján a Temze, szemben a London Eye . Ezek a területek kívül a megbírságolt övezetben. A tűzijáték témához szerte London központjában, valamint a sugárzott élőben BBC1 .

Klubok és bárok

Ahogy azt várni, jegyek a londoni klubok drágábbak Szilveszter. Ne feledje, hogy kocsmákban gyakran díjat, amely belépti díj, hogy megpróbálja ellenőrizni a számokat. A legjobb, ha előre tervezni, és a jegyet előre, és strategize ahová gyűrű az új évben.

River Cruises

A luxus hajóút a Temze mentén lehet egy romantikus módon, hogy az új évben. A legtöbb hajó tervezi láp feltűnt a London Eye tűzijáték éjfélkor így lesz a legjobb kilátás. Cégek, akik újévi körutazások közé  Ezüstflotta ,   Bateaux London  , és bár állandóan kikötve, a  RSHispaniola van a Victoria Embankment tökéletes tűzijáték néző kínál vacsora, tánc és pezsgő.

Étkezés Szilveszter

Akkor te ebédeljen Henrik méregdrága középkori bankett St. Katherine Dock, közel a Tower of London. Élvezze a lakoma élő szórakozási Henrik udvarában. Plusz kapsz öltöztetése is!

Éttermek, mint kacsa és palacsinta és Sushisamba gyakran hozott különleges szilveszteri rendezvények élőzene, DJ-k, és lenyűgöző kilátás nyílik London. Ha igazán szeretnének csinálni akár nagy, a Ritz házigazdák két fekete-nyakkendő vacsorát élőzenével, beleértve a zenekarban, és egy hagyományos dudás éjfélkor.

Zene

Egy hatalmas szilveszteri fél tartják Southbank Centre. Ez egy extravagáns zenei, tűzijáték, étkező és a koktélok. Egy éjszaka, a világhírű Royal Festival Hall átalakul egy set-öltözött látványos: az öt emeleten tematikus klubestjeinek hét bár, két live act, tizenkét DJ, nyolc táncórák és külső tereket kínál a tökéletes kilátás nyílik a Egyesült Királyság legnagyobb éves tűzijáték.

A Barbican volt a hagyomány egy bécsi újévi gála több mint 25 éve. Azt kérjük, hogy élvezze az esti családi kedvencek a Strauss család és a barátok. Van mind a nappali gála a család és az esti gála.