Tabacchi Magazine și tutun în Italia

Posted on

 Tabacchi Magazine și tutun în Italia
Tabacchi denotă un magazin de tutun sau de tutungerie în limba italiană. Un Tabacchi este un loc foarte important pentru turisti către Italia.

Pronunție Word tabacchi: Tabacchi este pronunțat TA-BAK-ee

Ce să cumpere într-un magazin Tabacchi în Italia

De ce ai nevoie de un magazin de tutun, dacă nu fumezi? Un Tabacchi este locul unde puteți merge pentru a cumpăra bilete de autobuz locale (bigletti). Puteți cumpăra bilete de autobuz de multe ori la un furnizor de chioșc de știri, precum și la un Biglietteria aproape de punctul de plecare al autobuzelor, cum ar fi în afara unei stații de tren.

Multe magazine Tabacchi transporta cartele telefonice ( Scheda Telefonica ), care sunt , în general , cel mai ieftin mod de telefon în afara țării Italiei, și puteți reîncărca (adăuga bani pentru a) cardul dvs. existent de telefon din Italia. S-ar putea găsi , de asemenea timbre poștale ( francobolli ) , la un Tabacchi. Un mare magazin Tabacchi vinde de multe ori pixuri, articole de papetărie, ceasuri, bomboane și bijuterii, de asemenea. Dacă aveți nevoie pentru a trimite un fax, o puteți face , de obicei , la un Tabacchi.

Unele pot avea elemente de îngrijire personală , cum ar fi faguri sau periuțe de dinți , deci , dacă v – ați uitat a ta, verifica într – un magazin Tabacchi. Magazine Tabacchi de asemenea , vinde bilete de loterie ( Gioco del loto ) și veți vedea de multe ori italieni oprindu -se în a cumpăra una.

Și da, puteți obține țigări, brichete și alte produse din tutun la un Tabacchi în Italia. Unele Tabacchi au o mașină de vânzare în afara astfel încât să puteți cumpăra țigări de 24 de ore pe zi.

Apropo, fumatul in interior este interzis peste tot în Italia.

Cum de a găsi un Tabacchi în Italia

Tabacchi în Italia afișa semnul afișat la dreapta, cu un mare alb „T“, pe un fond albastru inchis sau negru. Observați că semnul spune „e tabacchi Sali“, care se referă la două produse care au fost controlate de către guvern, sare (e) și tutun (e). In timp ce sare a fost o dată un monopol guvernamental, ea a fost recent eliminat din controlul prețurilor guvern. Semnele nu s-au schimbat, cu toate acestea.

Toate Tabacchi trebuie să fie licențiate. În trecut, e tabacchi de licență Sali un oraș a fost de multe ori dat unui membru sărac al comunității, astfel încât acestea ar putea rula magazin și să câștige niște bani. A fost o formă de asistență socială.

În unele orașe foarte mici, un magazin Tabacchi poate face parte dintr-un bar.

Tabacchi poate fi, de asemenea, cunoscut sub numele de Tabacchino, sau mic magazin de tutun.