Tabacchi Trgovine in tobaka v Italiji

Posted on

 Tabacchi Trgovine in tobaka v Italiji
Tabacchi označuje prodajalno tobaka ali trafika v italijanščini. Tabacchi je zelo pomembno mesto za turiste v Italijo.

Izgovarjavo besede Tabacchi: Tabacchi je izrazita TA-BAK-ee

Kaj kupiti v Tabacchi Shop v Italiji

Zakaj potrebujete prodajalno tobaka, če ne kadite? Tabacchi je, če lahko greš za nakup lokalne avtobusne vozovnice (bigletti). Pogosto lahko kupite avtobusne vozovnice na kiosku novic prodajalca kot dobro ali na biglietteria blizu izhodišča avtobusov, kot zunaj železniške postaje.

Veliko Tabacchi trgovine opravljajo telefonske kartice ( scheda Telefonica ), ki so ponavadi najcenejši način, da telefon zunaj države Italije, in ga lahko napolnite (dodate denar na) svoje obstoječe italijanske telefonske kartice. Morda boste našli tudi poštne znamke ( francobolli ) na Tabacchi. Velik Tabacchi trgovina pogosto prodaja pisala, pisarniški material, ure, sladkarije in nakit, kot dobro. Če morate poslati faks, lahko po navadi to storite na Tabacchi.

Nekateri imajo lahko predmete za osebno nego, kot so glavniki in zobne ščetke, da, če ste pozabili tvoje, preverite v trgovini Tabacchi. Tabacchi trgovinah prodajajo tudi srečk ( Gioco del loto ) in boste pogosto videli Italijani ustavi se za nakup enega.

In ja, lahko dobite cigaret, vžigalnikov in drugih tobačnih izdelkov, na Tabacchi v Italiji. Nekateri tabacchi imajo avtomatih zunaj, tako da lahko kupite cigaret, 24 ur na dan.

Mimogrede, kajenje v zaprtih prostorih je povsod prepovedana v Italiji.

Kako najti TABACCHI v Italiji

Tabacchi v Italiji prikaže znak, ki ga vidite na desni strani, z velikim belim “T” na temno modri ali črni podlagi. Opazimo, da je znak, pravi, da “sali e tabacchi”, ki se nanaša na obeh proizvodov, ki so bili pod nadzorom, ki ga je vlada, sol (i) in tobak (e). Medtem ko je bila sol enkrat vlada monopol, ki ga je pred kratkim bil odstranjen iz nadzora vlade cen. Znaki niso spremenile, vendar.

Vse tabacchi morajo imeti licenco. V preteklosti je bila sali dovoljenje e tabacchi mesto je pogosto daje slabo člana skupnosti, da bi jih vodijo trgovino in zaslužiti nekaj denarja. To je oblika socialnega varstva.

V nekaterih zelo majhnih mestih, lahko tabacchi trgovina del bar.

Tabacchi lahko znan tudi kot Tabacchino ali malo trafika.