Tabacchi Winkels en tabak in Italië

Posted on

 Tabacchi Winkels en tabak in Italië
Tabacchi geeft een tabakswinkel of tabakswinkel in het Italiaans. Een Tabacchi is een zeer belangrijke plek voor toeristen naar Italië.

Uitspraak van het Woord Tabacchi: Tabacchi is uitgesproken ta-BAK-ee

Wat te kopen in een Tabacchi Shop in Italië

Waarom heb je een tabakswinkel nodig als je niet rookt? Een Tabacchi is waar je kunt gaan naar lokale buskaartjes (bigletti) te kopen. U kunt vaak buskaartjes kopen bij de kiosk een krantenverkoper’s net zo goed of bij een biglietteria in de buurt van het startpunt van de bussen, zoals buiten een treinstation.

Veel tabacchi winkels bieden telefoonkaarten ( scheda telefonica ), die over het algemeen zijn de goedkoopste manier om de telefoon buiten het land van Italië, en u kunt opladen (voeg geld om) uw bestaande Italiaanse telefoonkaart. Je zou er ook postzegels ( francobolli ) bij een Tabacchi. Een groot Tabacchi winkel verkoopt vaak pennen, schrijfwaren, horloges, snoep en sieraden ook. Als u een fax te sturen, kun je meestal doen bij een Tabacchi.

Sommigen kunnen persoonlijke verzorging, zoals kammen en tandenborstels, dus als je de jouwe vergeten bent, check in een Tabacchi winkel te hebben. Tabacchi winkels verkopen ook loten ( gioco del lotto ) en je zult vaak zien Italianen stoppen in te kopen.

En ja, kunt u sigaretten, aanstekers en andere tabaksproducten te krijgen tegen een Tabacchi in Italië. Sommige tabacchi hebben een automaat buiten, zodat u 24 uur per dag sigaretten kunnen kopen.

By the way, het roken binnenshuis overal verboden in Italië.

Hoe maak je een Tabacchi in Italië

Tabacchi in Italië weer te geven het teken u zien aan de rechterkant, met een grote witte “T” op een donkerblauwe of zwarte achtergrond. Merk op dat het teken zegt “sali e tabacchi” die verwijst naar twee producten die werden gecontroleerd door de overheid, zout (s) en tabak (s). Terwijl zout was ooit een overheidsmonopolie, is het onlangs verwijderd van de overheid controle op de prijzen. De tekenen zijn niet veranderd, echter.

Alle tabacchi moeten worden gelicentieerd. In het verleden werd sali e tabacchi licentie van een stad vaak gegeven aan een slechte lid van de gemeenschap, zodat ze de winkel zou kunnen lopen en wat geld verdienen. Het was een vorm van sociaal welzijn.

In een aantal zeer kleine steden, kan een tabacchi winkel deel van een bar.

Tabacchi kan ook wel bekend als Tabacchino, of weinig tabakswinkel.