Taksilla ja Pariisista Lentokentät: Onko se sen arvoista?

Posted on

Taksilla ja Pariisista Lentokentät: Onko se sen arvoista?

Monet lukijat kysyvät minulta, minusta se on kannattavaa maksaa taksimatka ja lentokentältä Pariisissa. Se ei todellakaan ole halvin vaihtoehto, mutta on taksilla tai Pariisista lentokentillä lopulta helpoin ja vähiten stressaava kuljetusmuodon? Ja kuinka paljon sinun pitäisi odottaa maksaa tyypillisen taksi kaupungin keskustan ja lentokentillä?

Onko se sen arvoista?

Ei ole yksinkertaista vastausta kysymykseen, onko taksilla on paras vaihtoehto.

Jos sinulla on melko antelias budjetti, paljon raskaita laukkuja, matkustavat hyvin pienten lasten tai ovat vanhusten ja vammaisten, haluan ehdottomasti suositella ottaen taksin, joka on yleensä paljon rennompaa vaihtoehto vähemmän kävelyä tai siirtoaika mukana. Toisaalta, jos yrität katsella matkakuluista, on pakattu kohtuullisen kevyt, ja ovat mukavia navigoinnin Pariisin julkinen liikenne, ottaen lähijuna (RER), erityistä bussiliikenteen Pariisin keskustaan ​​tai lentoyhtiön sukkulat ovat huomattavasti halvempi vaihtoehto.

Kuinka paljon voin odottaa maksaa taksia Pariisista lentokentät?

Riippuen liikenneolosuhteet ja vuorokaudenaika olet matkalla, voit odottaa maksaa missä tahansa 35-70 euroa yhden taksimatka tai lentokentillä Pariisissa. Tietenkin, jos otat taksin Denfert-Rochereau Etelä Pariisissa suhteellisen lähellä Orlyn lentokentälle, maksat alemmassa ääripäässä.

Jos sinun pitäisi ottaa taksin koko matkan Etelä Pariisi Roissy-Charles de Gaullen lentokentältä hyvin pohjoiseen kaupunkiin, odottaa paljon nopeammin. Voit aina pyytää taksin keskimääräinen hinta omasta lähtökohta ennen hyväksymistä kyydistä. Muista, että jos varata taksin etukäteen, sinun on yleensä maksettava varauksen ja pickup maksu päälle hintaa itse.

Mistä Taksit ja Pariisista lentokentät

Charles de Gaullen ja Orlyn lentokentille, etsiä merkkejä ja kuvakkeet osoittavat rullata pickup vyöhykkeiden omalta saapuvien terminaalin.

Pariisista, jos et halua varata taksin etuajassa, voit löytää taksit runsaasti ympäri tärkeimmät juna ja kuljetus keskuksia, kuten Gare du Nord, Gare de l’Est, Gare du Montparnasse, Gare d’Austerlitz tai Gare St Lazare. Jos olet menossa Charles de Gaullen lentokentältä, se on parasta taksin päässä Gare du Nord tai Gare de l’Est, koska yleinen hinta on yleensä halvempaa näistä pisteistä. Jos olet menossa Orlyn lentokentälle Pariisin eteläpuolella, huutaa taksin Montparnassen rautatieasema tai Denfert-Rochereau RER-asemalta voi olla hyvä vaihtoehto.

Yksi turvallisuus varoitus: Älä hyväksy ratsastaa taksi, joka ei ole mittaria, selvästi näkyvä merkki katolla käsittelyssä “taksi” tai muuten iskee vähemmän kuin viimeisteltyjä. Tämä voi johtaa saada huijatuksi, ja on ollut myös yksittäisiä tapauksia sieppausten aiemmin yksilöiden poseeraa kuin taksinkuljettajat.

Varaamalla Taksi ja Pariisista Lentokentät: Taksiyritykset

Alla on muutamia yleisimmin käytetty taksiyhtiöt Pariisissa, ja kaikki tarjoavat palvelua Pariisin lentoasemien.

Joissakin tapauksissa, online-varaus on saatavilla.