Täydellinen opas Transportation Pariisissa

Posted on

Oletko lähdössä ensimmäinen matka Pariisiin? Olet onnekas. Ennen kuin pää pois, saat todennäköisesti mietit miten sinne pääsee, oppia maaliikenne vaihtoehdoista lentokentältä käyttäen julkisen liikenteen valon kaupunki, ja oikeiden bussilla tai veneretkiä. Tervetuloa go-opas sinne ja liikkuminen, stressitön, kun olet siellä.

Vaihtoehdot Matka Valon kaupunki

Oikeiden matkapaketin voi olla stressaavaa ja ylivoimainen. Käytä askel-askeleelta pohjamaali oppia kaikki vaihtoehdot matkustamiseen, tutustuu Pariisin lentokentille ja rautatieasemille, ja varata lentoja, junalla tai Eurostar liput Ranskan pääkaupunkiin verkossa. Voit myös tutkia neuvoja, kun varata oppaan parhaat ajat Pariisiin.

Lentokentältä: Ground liikenteen vaihtoehtoja

Kun saapuvat lentoasemalle, kävijät Ranskan pääkaupunkiin tuntevat usein ylityöllistettyjä ja hämmentynyt siitä, miten päästä kaupungin asianmukaisesti. On olemassa useita tapoja saada Pariisin keskustan kaupungin päälentoasemat (Charles de Gaulle / Roissy ja Orlyn).

On myös edullista ymmärtää etuja ja haittoja ottaen taksin ja Pariisista lentokentille.

Julkinen liikenne Pariisissa: Metro, RER, bussit ja Raitiotiet

Paris on yksi maailman tehokkaimmista julkinen liikenne, metro- junat, bussit ja raitiovaunujen käynnissä huomattavan nopeasti ja luotettavasti. Kuitenkin metro ja linja-järjestelmä, erityisesti, voi olla hämmentävää, ja joukkoliikenteen Valon kaupunki ei aina ole niin saatavilla vierailijoille liikuntarajoitteisille kuin haluaisi sen olevan. Matkailijoille vauvojen ja pienten lasten, käyttämällä metron voi olla samalla haastavaa, varsinkin jos on iso rattaisiin. Saada tunteen siitä, mitä odottaa ja oppia kuinka navigoida järjestelmään kuin ammattilainen.

Bus Tours

Vierailevat Pariisissa ensimmäistä kertaa, tai huolissaan siitä, että kun julkinen liikenne on liian verottamalla? Harkita yksi Pariisin suosituimmista hop-on, hop-off kiertoajeluja, joka antaa sinulle hyvän yleiskuvan alkuun Pariisin nähtävyyksiä samalla joustavuutta kävellä, pysähtyä lounaalle tai viipyä suosikkipaikka.

Auton vuokraaminen

Kannattaako vuokrata autoa Paris, vai haitat ovat hyötyjä suuremmat? Ajo Pariisissa voi olla hankalaa, joten punnitaan hyötyjä ja haittoja ennen kuin teet päätöksen.

Touring veneellä

Monet Pariisin suurin historiallisia kohteita huomautuksen sijaitsevat Seinen rannalla River– tekee veneretkelle ikimuistoinen tapa tutustua kaupunkiin. Se on erityisen romanttinen tapa viettää päivä tai ilta sydänystävän, ja on myös melko hyvin sopii perheille, varsinkin lopussa pitkän päivän, kun lapset (ja vanhemmat) ovat väsyneitä ja haluavat vain rentoutua ja nauttia nähtävyyksiä ilman liikaa vaivaa.

Käyttämällä Velib’ Polkupyörän vuokraus Scheme

Vuodesta 2007, voit vuokrata polkupyörän noin 1800 itsestään huoltoasemat ympäri Pariisia pyyhkäisemällä luottokortin, ja palauttaa sen mihin tahansa asemista, kun olet valmis. Seuraa säännöt pyöräturvallisuusopetuksen ja varovainen Vilkkaamilla kaduilla.