Skip to main content

Tayland’da Vize

Pasaportun en kısa ziyaretler için tüm gereken


Antik tapınaklarına Phuket tropikal plajları ve Bangkok gelişmişliği itibaren, Tayland birkaç diğer Asya bölgelerine gibi bir cazibe sızar. Bu Asya cennet bir gezi Geleceğinde ise, ülkeye giriş ve ne kadar süreyle kalabilir yasal gereksinimleri hakkında merak ediyor olabilirsiniz.

Muhtemelen tatile Tayland ziyaret ama deseler kaplıdır Eğer herhangi bir sorun ve kalma sürenize olmadan ülkeye giriş emin olmak için şartları bilmek için vize gerekmez. Her zaman olan gereksinimleri kontrol etmek iyi bir fikirdir  Royal Thai Büyükelçiliği  kuralları önceden haber verilmeksizin değişebilir beri geziye gitmeden önce Washington’da ve Tayland geldikten sonra planlarınız değişebilir.

Vize Muafiyeti Seyahat

Eğer Tayland seyahat ve başka bir ülkeye bir ABD pasaportu ve dönüş uçak bileti veya Tayland dışında biriyle ABD vatandaşı olması halinde, size kalmayı düşünmüyorsanız olarak, sürece vize başvurusunda gerekmez 30 günden fazla ülke ve son altı ay içinde en fazla 90 gün süreyle turist olarak ülkeye girmediniz.

Eğer havaalanı veya sınır kapısında geldiğinde bir 30 günlük giriş izni verilmiş olacak. Eğer bunun için geçerlidir eğer 30’a varan gün daha kalın uzatabilirsiniz Tay Göçmenlik Bürosu Bangkok ofisi. Sen (Şubat 2018 itibariyle 1.900 Tayland Bahtı, veya $ 59.64) bu ayrıcalık için küçük bir ücret ödemek gerekecek. Royal Thai Büyükelçiliği diplomatik veya resmi ABD pasaportu taşıyan kişiler onlar girişi engellendi olabilir beri Tayland’ı girmeye çalışmadan önce vize almak önerir.

Pasaport ve uçak biletini yanı sıra, Tayland etrafında seyahat için yeterli para var göstermek için giriş noktasında nakit olması gerekir. Kişi başı 10.000 baht (~ $ 314) ya da bir aile için 20.000 baht (~ 628 $) gerekir. Bu birçok kişi giderleri için kredi kartlarını kullanmayı planlıyorsanız beri seyahat çok nakit taşımaz çünkü hatırlamak önemlidir.

Bir ABD vatandaşı değilseniz, önceden vize başvurusunda gerekip gerekmediğini görmek için Royal Thai Büyükelçiliği web sitesine bakın. Tayland birçok diğer ülke vatandaşlarına vardıklarında 15-, 30- ve 90 günlük giriş izinleri ve vize verir.

Visa kartı ile Seyahat

Eğer Royal Thai Büyükelçiliğinde önceden 60 günlük turist vizesi için başvuruda bulunabilirler Tayland’da uzun bir tatil planlıyorsanız, ABD Dışişleri Bakanlığı önerir. Eğer daha uzun kalmak istiyorum karar verirseniz, 30 günlük uzatma Bangkok Göçmenlik Bürosunda başvurabilirler. vizeden muaf seyahat ile ilgili bir uzantısı olduğu gibi, bu konuda 1900 Tay Baht mal olacak.

Kişisel Zaman Sınırını overstaying

Thais ziyaret için mutluyuz, ancak karşılama overstaying hakkında iki kez düşünmek gerekir. sizin giriş kimlik tarafından tanımlandığı haliyle, zaman limitinden daha uzun kalmak Dışişleri Bakanlığı sonuçlarından uyarır.

vize veya pasaport zaman sınırı overstay, size limitin üzerinde olduğunu her gün için para cezası 500 baht (~ $ 15.70) karşısında olacak ve ülke dışına çıkmasına izin yansıtılmadan önce bunu ödemek zorundadır. Ayrıca yasadışı göçmen olarak kabul ediyoruz ve nedense, kendi pasaportu ile süresi dolmuş bir vize veya giriş izni ülkede yakalandık, eğer tutuklanarak hapse atılmış olabilir. Dışişleri Bakanlığı Taylandlılar, düşük bütçeli gezginler genellikle sık alanların taramalar yapılmıştır onları tutukladı ve onlar tahakkuk cezaları ödemek ve biri olmasaydı ülke dışına bilet satın alabileceği kadar hapiste onları tutmuş söylüyor.

Eğer, önceden plan ve kurallar çerçevesinde daha uzun süre kalmanın zannediyorsunuz önce Yani ülkeyi terk edemez eğer. Bu güçlük ve nakit değer. Sonuç: “Bu vize overstays önlemek için son derece tavsiye edilir,” Dışişleri Bakanlığı diyor.

Giriş Noktasında

Eğer gümrük geçmesi göç hattına binmeden önce geliş ve gidiş kartlarını doldurun emin olun. Eğer dolduran şekli olmadan masasına alırsanız geri satırın sonuna kadar gönderilebilir.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *