Tek postaja King, London: The Complete Guide

Posted on

 Tek postaja King, London: The Complete Guide
Kot eden izmed najbolj obremenjenih železniških postaj v Veliki Britaniji, Kings Cross je prav tako znan po svojih prepletanje prometnih linij, saj je za svoje okoliške kulturne ustanove, nakupovalnih destinacij in živahni restavraciji scene. Ko Održan četrti rdečih luči s precej pisano zgodovino – to je rekla kraljica Boudicca je pokopan pod platforme 8! – Kings Cross je doživela veliko preobrazbo v zadnjem času, zaradi česar postaja sama absolutno mora videti, za vsakogar, na obisku v Londonu. Oglejte si naš vodnik za pridobivanje svojo glavo okoli tega Grozničav in ikona železniške postaje.

Zgodovina

Imenovan je po zdaj že porušeni kip kralja Jurija IV, je bil križ postaja King je zgrajena na vrhu otroško koz in mrzlice bolnišnico, območje služi kot navdih za Charlesa Dickensa klasične pravljice “Oliver Twist”. Prvič odprli za potnike leta 1852, je bil zasnovan kot preprost in funkcionalno prevozne storitve, vendar se hitro začela zmanjševati od povečanja železniškega prometa v 19. stoletju. Kljub temu, da največji Angliji postaja, prezasedenost je privedla do odprtja osmih prvotnih platforme (od katerih so bili nekateri namenjen za shranjevanje železniške), plus tri nove blagovne znamke, ki dejansko ni pomagalo toliko, kot povpraševanja še naprej naraščale.

Leta 2002 je 2,5 milijarde £ sanacija videl svojo popolno obnovo, vključno z dodatkom nove platforme “0” za izpolnitev nadaljnjo rast na postaje.

Železniških storitev v King Cross

Danes Kings Cross se je razširil tudi na St. Pancras International in kraljeve cevi postaj Cross St. Pancras. Poleg prvotnega Great Northern , da zdaj deluje nekaj več vlakovne storitve, vključno z Grand Central , Hull in London Severna vzhodnih železnic. Medkrajevne storitve prekine na platformah 1-8, primestnih in regionalnih storitev na platformah, 9, 10 in 11, in St Pancras International hitri vlak Eurostar gre direktno v Pariz, Bruselj in Amsterdam. Medtem, Cross cev postaja King povezave na šest drugih progah, vključno krog, Hammersmith & City, metropolit, severne, Piccadilly in Victoria linij.

Lokacija in kako priti do tja

Ker Kings Cross je najbolj povezan prometnih vozlišč v državi, to je zelo enostavno priti do in od postaje. Nahaja se v osrednjem Londonu na Euston Road (Zone1) ima neposredne povezave cevi na petih mednarodnih letališč, vključno Heathrow, Gatwick in Luton, ki so vsi v eni uri. To je služil tudi za 14 avtobusnih linij, ki se nahajajo pred postajo Euston Road, ali lahko ujeti taksi iz kabine uvrstitev na St. Pancras cesti. Obstajajo obremenitve Pomoč strankam točk skozi postajo tudi v primeru, da potrebujete pomoč pri iskanju bančnih avtomatov, avtomatov za prodajo vozovnic ali celo stranišča, tuši in prtljage omarice.

Restavracije in bari bližini Kings Cross

Precej kaj bi radi – od fine dining na domiseln jedec – je na voljo v bližini, odvisno od tega, koliko časa imaš. Če ste šele po hitrem ugriz, lahko zgrabi vroče toastie ali sendvič iz Cafe Nero, Pret A Manger in Costa, ali če želite znatno obrok, odredi začinjeno mehiško piščanca na Benito je Hat ali pa poskusite sodobne britanske meni od Plum + razliva mleko . Na “mokro vodstva”, kozarec Mjehurast na Champagne Bar Searcy je v zgornjem nadstropju Pancras Station St., ali pa če bi raje odpravite ven, glavo kašča trga za veganski, vegetarijanski in svetovnih kuhinj iz Itadaki Zen in Foodilic.

Harry Potter na Kings Cross


Ali omenimo tam je Harry Potter Shop? Ne le, da križ postaja Kings imajo celotno trgovino, namenjen kul čarovniku fant, to je pravzaprav dom platforme 9 ¾  sam, pritegniti depojev otroke in odrasle na dnevni osnovi. Nahaja se tik pred trgovino, da boste vedeli s prtljažni voziček vgrajeni v zid, zato ne zamudite zlato fototermin preden val poslovili od Cross postaje King!

Nakupovanje na Kings Cross

Ali je to v zadnjem trenutku darila ali ustrezno terapijo drobno, Cross postaje King je dom trgovin, kot Waitrose, obveznice. King Cross, Emin in Paul Le Chocolat Alain Ducasse, Miller Harris, in, seveda, Harry Potter Shop. Poskrbite, da boste obiskali domiseln Chalton Street Market čez cesto, če ste po funky oblačila, tkanine in svežega sadja in zelenjave, ali lahko skoči v King je Boulevard za nakupovanje oblikovalec blagovne znamke, kot so Jigsaw, prepotenih Betty in Nike Central.

Hoteli blizu King Cross

Obstaja veliko dostopnih in high-end namestitev v prostoru, s cenami v povprečju od 40- £ £ 70 za viktorijanskem slogu Nočitev z zajtrkom in 100- £ 200 £ za bolj elegantnih sob in apartmajev. Če vas ne moti delitev prostora, lahko najdete hostel za samo 12 £ na noč, sicer pa boste našli ulicah neštetih B & Bs okoli Argyle vrtovi in ​​več upmarket nastanitev bliže Euston.

Stvari za početi v bližini

Imajo čas, da pobijejo na tem območju? Kings Cross in okoliške ulice so polne stvari za početi. Stop, ki jih je British Library v Euston Road, da si ogledate Magna Carta, Jane Austen je prenosni računalnik in izvirna besedila iz The Beatles, nato nad glavo na Britanskem muzeju videti Rosetta Stone in več kot sedem milijonov druge stare predmete iz celega sveta. Dickens oboževalci lahko videli avtorja obnovljeni viktorijanski doma na Doughty Street, kjer klasike, kot so “Oliver Twist” prišel do življenja, medtem ko druge zanimivosti vključujejo muzej Nahoče Regent je Canal in navedene vrtove v Russell trg bujno razred II.