Skip to main content

Thailanda de ambalare Lista: Ce să Pack pentru Thailanda și ce să cumpere la nivel local

Ce să Pack pentru Thailanda și ce să cumpere la nivel local
Thailanda liste de ambalare variază între călători, dar mantra testată în timp a „aduce mai puțin, cumpărare la nivel local“, are foarte adevărat atunci când aleg ce să Pack pentru Thailanda. De ce transporta 8.000 de mile ceva peste Pacific, atunci când se poate cumpăra mai ieftin, odată ce ajunge?

Fără îndoială, overpacking te va bântui întreaga călătorie. De evitat cu orice preț. Ca călători, avem tendința de a intra în modul de supraviețuire atunci când ambalare pentru prima vizită la o destinație străină. Rularea prin scenarii what-if rezultate în pungi umplute cu elemente de prim ajutor, backup-uri secundare, etc.

Iată un lucru: Dacă nu sunteți de planificare pentru a petrece călătoria hacking printr-o junglă, vei fi, probabil, în termen de vedere al unui minimart 7-Eleven în orice moment în Thailanda.

În cazul în care rupe încărcător de telefon, veți găsi cu ușurință un alt; Nu este nevoie să împacheteze o copie de rezervă. Farmaciile vorbitori de limbă engleză vinde tot ce este necesar pentru orice boala poate apărea – nu prescripție medicală necesară. În cazul în care plouă, cineva vinde o umbrelă sau poncho-va, probabil, deja se întreabă dacă doriți să o cumpere. Ai idee.

Thailanda poate fi departe de casă, dar localnicii au deja tot ce ai nevoie pentru a supraviețui și se bucură de o excursie de neuitat!

Adu-l sau l cumpere la nivel local?

La fel ca cele mai multe sosiri străini, veți începe, probabil, vizita dumneavoastră în Thailanda în Bangkok – țara de cumpărături fără sfârșit și falsuri ieftine. Vei avea o mulțime de oportunități de a scăpa de căldura zilei prin explorarea mall-uri trântit de chilipiruri.

Dacă sunteți dispus să aloce o zi sau în Bangkok, veți găsi oferte pentru elemente utile care pot fi utilizate restul calatoriei. Evident, veți dori să salvați cumpărături serioase pentru doar înainte de a zbura. Nu este nevoie să efectueze noi achiziții în toată țara.

Mai degrabă decât riscul de a pierde sau de rupere ochelari de soare scumpe, sandale, saci, etc de la domiciliu, ați putea să le cumpere în Bangkok pentru a ajuta economia locală. În plus, alegerea prin noi opțiuni disponibile la domiciliu este distractiv! Pack mai puțin de îmbrăcăminte și intenționează să cumpere o pereche buna de ieftine flip-flops / încălțăminte odată ce ajunge.

Acestea fiind spuse, branduri pentru unele articole de toaletă și alte elemente pot fi nefamiliare, sau calitatea poate fi inferior. Veți dori în continuare să ia în considerare aducerea unor elemente în Asia, cu tine de acasă. De exemplu, deodorant vândute în Thailanda conține de multe ori cremele de albire. Cu excepția cazului în care doriți axile să fie deosebit de netanate în comparație cu toate celelalte părți, citiți ingredientele sau pachet-l de la domiciliu!

Sfat: Dacă intenționați să vizitați Chiang Mai, așteptați pentru a face cumpărături de suveniruri acolo. Veți găsi de multe ori obiecte de artizanat ieftine si obiecte unice de la artizanii locali acolo , în piețele / week – end în aer liber.

Ce tipuri de imbracaminte pentru Thailanda?

Thailanda este fie cald sau dogoritor la cald, în funcție de ce moment al anului pe care le vizitați. Vei fi foarte rar la rece, altele decât atunci când este vorba de super-alimentat cu aer condiționat, mijloacele de transport public. Ușoare, cu uscare rapida îmbrăcăminte este calea de a merge. Vei găsi distracție T-shirt pentru vânzare peste tot pentru US $ 5 sau mai puțin.

Serviciu de spălătorie ieftine este disponibil peste tot. Spălătorie este încărcat în mod obișnuit de greutatea și durează o zi întreagă la linia uscat, cu excepția cazului în care îl plătiți suplimentar pentru serviciul expres de două ore.

Sfat: Deși necostisitoare, aceste servicii de spălătorie se amestecă adesea îmbrăcăminte între clienții. Contoriza numărul de bucăți , înainte de cădere de pe rufe, și verificați cu atenție pentru elemente la ridicarea lipsă înainte de a pleca.

 • Adu – o jachetă sau un element cald: transport pe distante lungi , cum ar fi autobuzele de noapte și trenuri într – adevăr pedalier aerul condiționat. Vei aștepta la îngheț , pentru a forma pe ferestre în orice moment! O jachetă ușoară ar putea dubla ca o jachetă de ploaie și vă păstrați cald.
 • Pack Îmbrăcăminte Conservator: Evitați îmbrăcăminte cu teme religioase sau potențial ofensatoare. Cu toate templele din zonele turistice sunt din ce în ce mai laxe, ar trebui să arate respect prin acoperirea umeri și poartă pantaloni lungi (nu pantaloni de yoga).

Ce pantofi pentru a lua?

Lasă aceste high-tocuri la domiciliu: Incaltamintea implicit în Thailanda este perechea tot mai util de sandale flip-flop. După cum puteți ghici, sandale ieftine sunt oferite peste tot în Thailanda, dar ele pot dura doar durata calatoriei. Mergând la cina sau baruri -most- în bistabile este acceptabilă. Numai cluburile de noapte mai pretențioase sau skybars pot necesita pantofi închis-n picioare. Dacă aveți de gând să faci unele trekking, aduce o pereche de sandale sau pantofi drumeții ușoare drumeții.

Vei fi de așteptat să părăsească pantofii în afara tuturor templelor precum și unele restaurante, magazine și baruri. Sandale fara curele sunt mai ușor pentru a obține și dezactiva rapid. Pricey sandale, marcă , care ies în evidență în gramada de pantofi au o șansă mai mare de misterios mers pe jos , în timp ce ești în interior.

Ambalaj de prim ajutor

Puteți merge în orice farmacie din Thailanda și să cumpere ceea ce ai nevoie – inclusiv antibiotice și medicamente sub-the-counter – fără prescripție medicală. Brandingul poate fi diferită decât cea din Statele Unite, dar farmaciștii vor fi familiarizați cu toate medicamentele majore.

Dacă depind de medicamente de zi cu zi, aduce suficient pentru durata călătoriei dvs. doar în cazul în care . Păstrați o copie a prescripției atunci când transportă cantități mari de pastile.

Sfat: medicamente bine-cunoscute sunt de multe ori mai ieftin să cumpere în Thailanda, cum sunt ochelari și lentile de contact. Stoc înainte de a merge acasă!

Documente de călătorie care transportă

Veți dori să se pregătească și să următoarele documente cu tine:

 • 2 copii ale pașaportului (transportate separat de pașaport)
 • documente de asigurare de călătorie
 • Primirea / numere de serie pentru cecuri de călătorie orice
 • fotografii de dimensiuni oficiale pașaport

fotografii suplimentare pașaport veni la îndemână pentru cererile de viză, dacă doriți să vizitați vecine Laos sau Cambodgia. Sunt, de asemenea, folosit uneori pentru permise și alte aplicații.

Realizarea de bani în Thailanda

Diversifică în numerar dvs. de călătorie este importantă. Să aibă cel puțin două moduri de a accesa fonduri. ATM – urile locale sunt , de obicei cel mai bun mod de a obține moneda locală, cu toate că taxa de tranzacție în Thailanda a crescut foarte mult la US $ 6-7 pe utilizare. Ar trebui să aveți dolari sau cecuri de călătorie pentru copia de rezervă în cazul în care rețeaua ATM se duce în jos.

dolari SUA sunt în continuare cea mai bună formă de numerar de rezervă. Adu-un amestec de confesiuni în stare bună. Dolari pot fi schimbate, sau în unele cazuri, a petrecut în mod direct. Visa prețurile sunt adesea exprimate în dolari SUA.

Cardurile de credit sunt utile pentru hoteluri de plată, magazine de scufundare, și agenți de turism, dar va fi aproape întotdeauna percepe un comision pentru plata cu folie de plastic. Opt să utilizeze numerar atunci când este posibil. Visa și Mastercard sunt cele mai frecvent acceptate.

Must-have pentru a transporta Articole

Indiferent dacă le cumpărați local sau să le aducă de acasă, veți dori cu siguranță, fiecare dintre aceste elemente esențiale cu tine:

 • De protecție solară: Prețurile pentru protecție solară reflectă de multe ori faptul că localnicii rareori îl folosesc.
 • Ochelari de soare: Ochelari de soare obține de multe ori abuzat, așa că ia în considerare cumpărarea o pereche ieftină la nivel local.
 • Țânțari: febra Dengue este o problemă gravă în întreaga Thailanda. Cea mai buna aparare este de a te proteja de mușcături. Bobine de tantari pot fi achizitionate peste tot; arde – le în timp ce stătea pe verandă sau balcon.
 • Hârtie igienică: Veți găsi pe mese în restaurante , dar nu întotdeauna în baie!
 • Lanterna LED – uri: Întreruperile de energie sunt frecvente în unele locuri, în special insule care se bazează pe un generator de putere.

Alte elemente utile de luat în considerare Aducerea

 • Hand Sanitizer: Săpun nu este o garanție, chiar și în restaurante frumoase. Veți dori cu siguranță , unele după prima experiență de toaletă ghemuit.
 • Adaptor de alimentare: Cele mai multe dintre prizele de alimentare din Thailanda sunt universale acum; acceptă atât în stil american dopurile plat piloni, precum și rotunjite Prizele stil european. Pentru a se asigura că vă puteți conecta peste tot, ia în considerare aducerea unui adaptor de alimentare universal și verificați rating de tensiune (Tailanda utilizează un sistem de 220 volți) pe dispozitive / încărcătoare dumneavoastră. Orice lucru care se bazează pe încărcarea prin USB sau are un transformator cu dublă tensiune ar trebui să fie bine.
 • Mic cuțit: Nu aveți nevoie de un cuțit de supraviețuire de 30 de funcții, dar veți dori ceva pentru tăierea fructelor locale delicioase. Doar nu – l lăsați într – o geantă de transport pe!
 • Electroliti Drink Mixuri: Vei fi băut o mulțime de apă îmbuteliată în căldură. Amestecuri de băuturi poate ajuta reface electrolitii umiditatea in plus si poate face apa un pic mai interesant , fără a adăuga zahăr.
 • Îndrumar: Dacă nimic altceva, hărțile și istoria locurilor va veni la îndemână.
 • MP3 player: Unele muzică sau dopuri de urechi va ajuta să supraviețuiască transport zgomotos sau vecini cărora le place să stați până târziu.
 • Lacăt mici: Unele hoteluri buget și bungalow -uri vă permit să utilizați propriul lacăt pe ușă. Veți dori , de asemenea , un lacăt pentru a utiliza pentru dulapuri și de depozitare pentru bagaje , în anumite circumstanțe.

Elemente de Lăsați la domiciliu

Aceste elemente ieftin pot fi achiziționate la nivel local atunci când aveți nevoie de ele:

 • Umbrela / poncho
 • plaja Sarong
 • unelte snorkel
 • geantă de plajă
 • Aloe Vera / loțiune după plajă (sau luați în considerare utilizarea uleiului de nucă de cocos excelent locale în loc!)

Următoarele elemente vor fi fie inutile sau poate provoca unele probleme: purificatoare de apă, GPS, spray de arma / piper, DVD player portabil, bijuterii scumpe sau bling stridentă care atrage atenția. Păstrați-le de pe lista de ambalare Thailanda!

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *