Skip to main content

Thailanda Partidul Luna Plina

Ghidul tau de a Infamous Beach Party Thailanda în Haad Rin, Koh Phangan

Ghidul tau de a Infamous Beach Party Thailanda în Haad Rin, Koh Phangan
Vibreaza la sol, zgomot haotic și confuzia, corpurile împrăștiate pe nisip, foc peste tot …

Un dezastru geologice? Apocalipsa? Nu chiar. Mii de călători vin în mod voluntar pentru a asista la celebra Partidul Full Moon în Thailanda, fără îndoială, una dintre cele mai sălbatice partide plaja din lume!

Dancing cu 10 – 30.000 de călători pe o plajă sub o lună plină este destul de experiență. Dar nu toată lumea se bucură de hedonism și desfrâul. Droguri, furt, și leziuni sunt frecvente. Mulți călători evita haos în mod deliberat. Iubeste-l sau o urasti, petrecerea de pe plajă lunar pe insula Koh Phangan este atât de mare încât afectează literalmente fluxul de călători backpacking în Thailanda!

Nu te prins cunoștință; transport și cazare devin foarte ocupat în insule. Ia fazele lunii în considerare la planificarea vacanta ta Thailanda. Daca nu sunteti interesat de Partidul Full Moon, ia în considerare evitarea Haad Rin-sau insulele din jurul Koh Samui-în timpul săptămânii care duce până la luna plină.

Care este Phangan Full Moon Partidul Koh?

Da, se pare că unele adunare păgână pe o insulă tropicală. Evenimentul epică a început ca o mică adunare de prieteni, în anii ’80 și a crescut într-una dintre cele mai mari și cele mai notorii partide de pe planetă. Acum, mai mult de 30.000 de petrecareti-unii poartă puțin mai mult decât corpul de vopsea-a lovit plaja din Haad Rin pentru a partaja băuturi sudoripare și cupe cu oameni din întreaga lume. Vârfurile de partid de la răsăritul soarelui și în cele din urmă se îngustează târziu după-amiaza următoare, lăsând o scenă de carnagiu și gunoi în spatele pe plajă.

Mulți petrecăreți dorm literalmente în cazul în care acestea se încadrează, încă strîngînd găleți lor!

Unii călători numesc scena Full Moon Party o afacere făcut, susținând că partidul a devenit prea comercializat, deoarece originile sale modeste în 1985. Indiferent, se confrunta cu una dintre Full Moon părți din Thailanda în toată gloria lor haotică, originară sub o lună fierbinte este considerată un rit de trecere pentru excursioniști pe Banana Pancake Trail.

Sfaturi pentru participarea la Phangan Full Moon Partidul Koh

 • datele Moon Party complete sunt ajustate în preajma sărbătorilor budiste; nu doar să presupunem că partidul este în noaptea reală a lunii pline.
 • Dacă nu rezervați ceva sau sosesc zile în avans, găsirea unei locuințe în timpul sezonului de ocupat este dificil. Normal, preturi cazare tripla in timp pentru Partidul Full Moon. Mulți oameni opta pentru a rămâne pe Koh Samui, apoi să ia un feribot la petrecere. În timpul sezonului de ocupat, călătorii de multe ori parts camere, somn la etajele, dorm pe plaja, sau nu dormi deloc!
 • Cu excepția cazului în planul tău de petrecere toată noaptea, cazare departe de Sunrise Beach și drumul principal pentru orice speranță de somn.
 • Unii localnici intreprinzatori au blocat căile de acces principale la plaja pentru a percepe o taxă de intrare. Tu, practic, a cerut să cumpere o brățară overpriced, care servește ca dvs. „bilet“. Plată taxa neoficială este opțională; veți găsi mai multe căi către plajă. Unii turiști doresc să poarte brățara ca un suvenir de luni de zile dupa aceea.
 • Danez-rula Same-Same Guesthouse aproape de plaja este popular pentru petreceri de warm-up epice și vopsea de corp liber înainte de petrecere Full Moon.

Sfaturi de securitate pentru Partidul Full Moon

Luna Partidul este complet și ar trebui să fie o experiență plăcută. Nu impresia greșită: Este, în general, un eveniment blajin. Dar zeci punerea de mii de oameni în stare de ebrietate într-un singur loc este obligat să genereze unele situații proaste.

Din păcate, Moon Party Full Koh Phangan PRETENTII cateva vieti in fiecare an, cea mai mare parte din cauza inec si supradoze. Luna afectează mareelor și creează curenți puternici; nu înoată în stare de ebrietate.

Drogurile de toate felurile sunt omniprezente. Calitatea și etichetele nu pot fi de încredere. Tu, evident, nu ar trebui să accepte o pastila de mister de la oricine, indiferent de sursa sau de revendicări. Chiar și farmaciile insulare vinde medicamente prescrise false și nedemne de încredere pentru călătorii care sunt dispuși să plătească.

Clinicile umple timpul petrecerii cu petrecăreți care au rupt oasele de la sărituri de pe lucruri. Altii beau alcool si pastile prescrise prea mult sau mixte. Arsurile sunt comune. Coarda sari de foc este o atracție populară în timpul petrecerii, în mod inevitabil, și câțiva oameni sfârșesc cu arsuri grave atunci când se înfășoară în jurul picioarelor lor.

Din fericire, stau de probleme este ușor, cu puțină vigilență.

 • Nu luați nimic la petrecere pe care le pasă. Această regulă se aplică pentru bani, telefoane, aparate foto, ochelari de soare, și încălțăminte.
 • Înainte de a părăsi bungalou sau casa de oaspeti, asigura obiecte de valoare la recepție. Pensiunea și furt pensiune este o problemă în timpul Partidului Full Moon.
 • Deși ușor disponibile, drogurile sunt ilegale în Thailanda. Poliția a anihilat Full Moon părți; simplu-îmbrăcat ofițeri sub acoperire patrulare partid.
 • Stai departe de apă! Cele mai multe dintre decesele care au avut loc în timpul Părțile Full Moon se datorează înec.
 • Băutura de alegere la Full Moon părți este celebra galeata Thai. Stai cu ochii pe băutura ca druggings cupe nu sunt mai puțin frecvente. Cumpărarea acestora din locuri cu reputație este mai sigur decât de numeroasele barăcile cu nume haioase de pe plajă.
 • Dacă credeți că trebuie să accident de pe plajă, face acest lucru în interiorul dintre „desemnate“ zone de dormit cu bandă în jurul lor.

Noțiuni de bază pentru Partidul Full Moon

Luna Partidul completa are loc pe insula Koh Phangan în Golful Thailandei. Transportul poate fi rezervat în pachete combinate de autobuz și de tren-barca-barca, sau puteți face propriul drum spre insulă.

Începeți prin a lua un autobuz peste noapte sau cu trenul de la Bangkok în orașul Surat Thani. Zboruri din Bangkok ia mai puțin de două ore, și ajunge la Koh Phangan de Chiang Mai este destul de ușor. Surat Thani (cod aeroport: URT) este punctul de salt-off pentru insulă.

Odată ajuns în Surat Thani, puteți rezerva un feribot de patru ore sau mai rapid barca cu motor pe insulă. La Koh Phangan, numeroase songthaew (roșu camioneta taxiuri) șoferii vor fi de așteptare pentru sosirea feribotului. Prinde o plimbare la Haad Rin, unde cei mai mulți oameni vor merge-o peninsula de pe vârful de sud a insulei.

Petrecerea este presărată de-a lungul Haad Rin Nok- „Sunrise Beach.“ Haad Rin este suficient de îngust pentru a merge pe jos între Sunrise Beach și Sunset Beach (Haad Rin Nai). Nu vă așteptați pentru a obține mult mai dormi daca stai langa Sunrise Beach sau în partea de est a peninsulei! Zgomotul continuă toată noaptea și prin dimineața următoare.

cazare la prețuri accesibile de pe insula umple la capacitate. Unii oameni opta pentru a rămâne pe Koh Tao din apropiere sau pe insula Koh Samui și apoi vin peste noapte de petrecere.

Alte atracții din Koh Phangan

Deși mulți călători nu se abate departe de scena de partid în Haad Rin, Koh Phangan este de fapt o mare, frumoasă insulă, cu o multime de golfuri și plaje. Partea de nord a insulei este acoperit cu golfuri private accesibile doar cu barca sau trasee junglă aspre.

Luna Partidul Full lovește peninsula Haad Rin la capătul de sud a insulei. Nu evita Koh Phangan în întregime de teama de cineva va picta fața ta și tu mână o găleată de rom și Redbull!

Situat în Haad Tien Bay, Sanctuarul este un refugiu frumos de sănătate numai 15 minute cu barca cu taxiul de la Haad Rin. Puteți obține departe de scena de partid pentru câteva zile, dezintoxicare, și să îndeplinească unele persoane interesante în mai multe ateliere de lucru acolo. Plaja Haad Yuan vecine este o altă alternativă bună pentru a obține departe de Haad Rin, pentru câteva zile.

Cand sa merg

Phangan Full Moon Partidul Koh maxes în timpul sezonului ocupat Thailanda între lunile noiembrie și aprilie. Decembrie, ianuarie, februarie și sunt de multe ori cele mai mari luni. Partea care se confruntă de obicei de vârf de prezență pentru Revelion.

Deoarece multe sărbători budiste importante sunt bazate pe evenimente lunare și au loc în timpul lunii pline, uneori Luna Partidul Full este o zi înainte sau după luna plină actuale.

Acumularea de la Partidul Full Moon este la fel de sălbatic și mai plăcută ca petrecere. Oamenii se adună în număr mai mare și mai mari, timp de o săptămână care duce până la luna plină.

Viitorul Partidului Full Moon din Thailanda

guvernul militar de guvernământ din Thailanda a făcut clar că nu sunt un fan al evenimentului galagios pe Koh Phangan. Numeroase eforturi pentru a potoli multe alte partide-fază Luna de pe insulă (Half Moon, Luna Noua, Shiva Moon, etc.) au fost parțial de succes. Luna Plina partid trăiește numai pentru că mijloacele de existență a numeroase locuitorii insulei, depind de eveniment.

Pe măsură ce guvernul încearcă să obțină un mâner pe haos, și comercializarea continuă să se strecoare în, viitorul Partidului Full Moon în Thailanda este incert cel mai bun caz.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *