The Ultimate Student Travel Guide to London

Posted on

The Ultimate Student Travel Guide to London
Londen is een van onze favoriete steden in de wereld en een die we adviseren elke reiziger om te bezoeken.

Als je een student op weg naar Londen voor de eerste keer bent en wilt weten wat te verwachten, dit artikel is voor jou. In het, delen we een aantal van onze favoriete hangouts, hoe om geld te besparen op huisvesting, en hoe u geld op, goed op te slaan, vrijwel alles.

Basic reizigersinformatie

  • Je moet een paspoort te reizen naar Engeland.
  • U hoeft niet een toeristenvisum in Londen nodig.
  • U hoeft niet shots nodig voordat u op reis naar Engeland.
  • Je moet reserveren in Londen.

Wat te Pack

Denk aan het Verenigd Koninkrijk als het noordwesten van Europa. Het regent veel.

Een verpakking van essentieel belang, dan is een kleine paraplu en een lichte regenjas, die in een kleine bal kan worden opgerold om te passen in je rugzak. Vergeet niet om een ​​travel adapter met een spanning converter ingebouwd, zodat je uiteindelijk niet exploderende uw haardroger in het hostel slaapzaal te brengen. Een ander goed idee is een paar comfortabele wandelschoenen. Londen is een enorme stad en je zult waarschijnlijk uw tijd lopen van de ene toeristische attractie naar de volgende.

Anders dan dat, het Verenigd Koninkrijk is zeer vergelijkbaar met de VS, dus je moet pakken wat je op een binnenlandse reis zou nemen. Als je toevallig iets belangrijks vergeten, zult u in staat om het in Londen te vervangen zonder een probleem.

Hoe daar te komen

U vindt de beste vlucht naar Londen van student vliegtickets agentschappen, zoals STA Travel te vinden. Kijk voor specials en je kon gemakkelijk op te halen een rendement van rond de $ 500. Laat u niet misleiden door sommige luchtvaartmaatschappijen ‘student vliegtarieven’ – student vliegtickets agentschappen de real deal. Vliegen verkoop gebeuren, maar – check student vliegtarieven tegen roundup van reguliere ticketprijzen een aggregator’s.

Waar moet ik blijven? Hoeveel kost het?

Een van de goedkoopste gebieden van Londen is de wijken in het oosten en zuiden van de stad. Een paar favorieten zijn Hackney, Shoreditch, en Brixton – ze zijn allemaal hipster gebieden met fantastisch eten, bars en coffeeshops. Ze zijn een beetje buiten van de belangrijkste attracties, maar de meeste dingen zijn nog steeds op loopafstand, en het gebruik van de metro is eenvoudig.

Ook al zijn er goedkopere delen van de stad, Londen is nog steeds een van de duurste plaatsen om te bezoeken. Kiezen voor een verblijf in een slaapzaal in een hostel om geld te besparen, maar je zult nog steeds op zoek naar $ 20-30 per nacht als je dit doet.

Verplaatsingen

De Londense metro is een groot wonder van moderne transport, en je zult waarschijnlijk een aanzienlijke hoeveelheid tijd te besteden aan het. Hoewel het de oudste in de wereld, de Londense metro is schoon, veilig en efficiënt. Hoewel het duur, want … Londen. Indien de buis niet je dicht bij de deur van uw Londen bestemming neemt de bus (misschien een dubbeldekker!) Wil.

Overvloedig zwarte London taxi’s hebben vaste prijzen en Uber is overal in de stad. In het kort, zult u nooit moeite hebben om waar je moet gaan in Londen te krijgen.

Britse geld en creëren van een realistisch budget

Engeland munteenheid is het pond en je zult niet in staat zijn om een ​​andere valuta in het land door te brengen. Met dank aan de ramp die is Brexit, de huidige wisselkoers is de beste het is geweest voor de Amerikanen, die in Londen meer betaalbaar dan het is geweest in jaren maakt.

Londen is nog steeds duur, hoewel, dus je moet van plan over de besteding van ongeveer $ 55 / dag. Voedsel en bedden zijn prijzig, maar musea zijn gratis. Je kan overslaan op de eetscène door goedkoop koken in uw hostel keuken, maar je moet zeker niet missen op de voedselmarkten zoals Brixton Village, Borough Market, en Broadway Market als dat mogelijk is.

Dingen om te doen

Londense geschiedenis is lang en diep – niet een rondleiding in de Tower of London voor een inleidend inzicht in. Lenen iemands kopie van de Time Out muziek / film / event gids of kijk Time Out online voor een zeer uitgebreide lijst met wat er gebeurt in Londen terwijl je er bent.

Overweeg de aanschaf van een eendaagse Original Bus Tour pas aan en uit hop in belangrijke vestigingen.

Breng hele dagen opknoping in plaatsen als Piccadilly Circus of Covent Garden, en controleer de top gratis dingen om te doen in Londen.

Veiligheid, misdaad en Travel Healthcare

The Artful Dodger heeft de loer liggen in de Londense metro. Je voelt fysiek veilig in heel Londen op voorwaarde dat je al je reisbehoeften veiligheidsmaatregelen te gebruiken. Terrorisme is niet een grote zorg, ondanks enkele Amerikaanse hysterie over de ’05 buis bomaanslagen.

US reizigers krijgen gratis meldkamer zorg in Londen; al het andere is pay as you go, al is uw US zorgverzekering waarschijnlijk dekt. Voedsel en water uit de kraan is volkomen veilig in Londen.

Mail, internet en telefoon gesprekken

U kunt kopen van lokale SIM-kaart om te bellen en het gebruik van gegevens in Engeland voor ongeveer $ 20 USD (voor 1 GB aan gegevens en een aantal gesprekken en teksten) in het Verenigd Koninkrijk gemakswinkels en telefoon winkels, zoals Vodafone of EE.

Londen heeft gratis Wi-Fi overal in de stad, dus als je niet beschikt over een ontgrendeld telefoon hebben of willen niet naar een lokale SIM-kaart te kopen, moet je niet een probleem hebt dat je verbonden bent. Hostels en hotels bieden meestal gratis Wi-Fi aan hun gasten, als goed.

tour Groepen

Een bezoek aan Londen is zo duur dat gaan met een rondleiding groep is een geweldig idee – het kan goedkoper en veel gemakkelijker dan het bezoeken op uw eigen. Verschillende bedrijven zijn gespecialiseerd in reizen studentengroep – probeer EF Tours voor een zeer behoorlijke ervaring.

bestemmingen in de buurt

Ierland is de thuisbasis van goedkope Europese lucht kampioen Ryanair, die afwijkt van vele luchthavens van Londen en krijgt u rond Europa en Ierland. Neem de Eurostar naar Parijs, Brussel, Amsterdam of naar een Europese trein met een Rail Europe bal te vangen. Ferries bestaan, ook.