Toamna Travel în Italia – Ce să se aștepte atunci când vizitați Italia în toamna

Posted on

Toamna Travel în Italia - Ce să se aștepte atunci când vizitați Italia în toamna
Toamna, sau toamna, este un moment minunat pentru a călători în Italia. mulțimile turistice se subțiază, prețurile și temperaturile scad, iar mancarea este fantastic. Iată o privire la ceea ce Italia are de oferit in toamna.

De ce Călătorie în toamnă?

  • Găsiți biletele de avion mai mici și prețurile de cazare
  • Bucurați-vă de toamna alimente cum ar fi trufe și ciuperci de pădure
  • Participa la festivaluri de toamna si evenimente culturale
  • Călătorește și merge fără căldura verii
  • Vizitați atracții turistice și orașe, fără mari mulțimi
  • Experimentați frumusețea dramatică a Italiei în toamna

Fall Vremea și clima

toamna timpurie este încă plăcut în multe părți ale Italiei, dar ca sezonul se incheie, este cu siguranta ajuns la rece. Toamna este mult mai ușoară de-a lungul coastei, dar mai rece interior, în special în munți. Octombrie aduce în general, dimineața și seara rece clare, dar mai multe zile insorite. Noiembrie este una dintre cele mai ploioase luni din Italia, dar există, de obicei, încă un număr bun de zile însorite. Spre sfârșitul lunii noiembrie și în decembrie, zăpada începe care se încadrează în multe părți ale Italiei. Veneția experiențele de multe ori unele inundații din mareelor ​​înalte sau în toamna acqua alta.

Găsiți meteo istorică și informații climatice pentru marile orașe italiene Italia Travel Vremea.

Festivaluri și Cultură

Repere de toamna sunt Ziua Tuturor Sfinților, festivaluri de muzică și festivaluri alimentare, inclusiv trufe, castane, ciuperci, struguri (și vin), ciocolată, și chiar torrone. Opera si teatru sezon incepe in mai multe locuri din toamna, de asemenea. Sărbători naționale italiene în timpul căderii sunt Ziua Tuturor Sfinților de la 1 noiembrie și sărbătoarea Neprihănitei Zămisliri pe 8 decembrie În aceste zile, multe servicii vor fi închise. In jurul 08 decembrie, Italia începe decorarea pentru Crăciun și vor exista mici piețe de Crăciun și scene Nașterea Domnului înființat într-o piazza sau biserică.

Vizitarea orașelor din Italia în toamna

Orașele clar adesea și restaurante și magazine în luna august, când strânse majoritatea italienilor ia lor vacante. În toamna, restaurante și magazine în orașe sunt deschise. Deși există mai puține ore de lumina soarelui, apusuri de soare mai devreme inseamna mai mult timp să se bucure de orașe după lăsarea întunericului. Multe orașe lumina monumentele lor istorice pe timp de noapte, astfel plimbându printr-un oraș după lăsarea întunericului poate fi frumos si romantic. În timp ce veți găsi mulțimile mai mici și prețuri mai mici hoteluri cele mai multe locuri, Florența și Roma sunt foarte populare în septembrie și octombrie.

Există muzică toamna și festivaluri de teatru, în unele orașe, inclusiv Roma și Florența.

Fall în afara zonelor turistice

Dacă sunteți departe de zonele turistice importante, veți găsi muzee și atracții au mai puține ore decât în ​​timpul verii. Unele lucruri pot fi deschise numai în weekend. stațiuni de pe litoral și zonele de campare pot începe să se închidă în toamna târziu și există mai puțin de noapte, deși evenimente culturale, cum ar fi teatru și operă, încep și există târguri și festivaluri, în special festivaluri alimentare.

Produse alimentare italiană în toamna

Toamna este cel mai bun moment pentru iubitorii de alimente gourmet. Ce poate fi mai bun decât trufe proaspete? Vizitați un târg trufa pentru a gusta alimente de trufe sau să se bucure de aroma pătrunzătoare aerul. Există o mulțime de ciuperci proaspete în toamna atât de multe restaurante le vor fi transpuse în mâncăruri speciale. Vin și măsline recoltele sunt în cădere.

Ambalaj pentru toamnă

Deoarece vremea de toamna poate fi imprevizibil, cel mai bine este să împacheteze haine care pot fi purtate în straturi. Chiar și în noiembrie, pot fi încă calde zile de-a lungul coastei. Ia un pulover versatil, dar nu prea grea, o jachetă de ploaie, pantofi solizi care pot fi purtate în ploaie, și o umbrelă bună. În toamna târziu, s-ar putea dori o haină mai mare, de asemenea.