Skip to main content

Top Επτά λόγοι για να επισκεφθείτε τη Σιγκαπούρη

Γιατί πρέπει να βάλετε τη Σιγκαπούρη για τα ταξίδια σας Must-See Λίστα

Top Επτά λόγοι για να επισκεφθείτε τη Σιγκαπούρη

Σιγκαπούρη παίρνει συχνά την αφθονία της προσοχής στον Τύπο για λόγους που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματική γοητεία της. Σίγουρα, είναι μια πλούσια χώρα του οποίου η ανεκτική φορολογικές πολιτικές προσελκύσει εκατομμυριούχοι που επιθυμούν να εγκατασταθούν (γεια σου, Eduardo Saverin), αλλά δεν χρειάζεται να είναι ένας φόρος λογιστής για να δείτε την πραγματική αξία της επίσκεψης της Σιγκαπούρης.

Σιγκαπούρη συσκευάζει μια εκπληκτικά τεράστια σειρά από αξιοθέατα: καταπράσινο πάρκα, ζωολογικούς κήπους παγκόσμιας κλάσης, πολυτελή ξενοδοχεία, ιστορικών κατασκευών, και απίστευτα φθηνή τρώει, όλα σε μια έκταση γης δεν είναι πολύ μεγαλύτερο από το Ελ Πάσο, στο Τέξας.

Με όχι μια μικρή δυσκολία, έχουμε βράσει κάτω από τους λόγους για να επισκεφθείτε τη Σιγκαπούρη προς τα κάτω σε επτά σημεία. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το μικρό νησί της πόλης που σκέφτεται μεγάλες.

Λόγος # 7 – Δείτε την Παλαιά και τη Νέα Σύγκρουση

σχέσεις της Σιγκαπούρης με το παρελθόν της, με κούνια από το Facebook, σημαίνει ότι πρέπει να «είναι πολύπλοκη». Πολλά ιστορικά κτίρια στο business centre και πολύ καιρό εξαλειφθεί για να ανοίξει ο δρόμος για αστραφτερά υψηλές αυξήσεις.

Αλλά νεωτερικότητα δεν είχε πάντα το δικό του τρόπο: εθνικά περίκλειστα εδάφη όπως Chinatown διατηρούν πολλές shophouses του 19ου αιώνα και τους ναούς, και πολλά άλλα σημάδια του παρελθόντος της Σιγκαπούρης εξακολουθούν να υπάρχουν σε όλο το νησί.

Τα περισσότερα από τα παλαιότερα κτίρια της Σιγκαπούρης βρει νέα ζωή μέσα από νέες χρήσεις: ένας πρώην βρετανικός στρατός HQ, για παράδειγμα, έχει μεταμορφωθεί σε ένα ζεστό αλλά σύγχρονο Hotel Fort Canning. Άλλα μέρη έχουν καταφέρει να κρεμάσει μέσα από τα υψηλά της ιστορίας και χαμηλά επίπεδα – το Raffles ξενοδοχείο, το οποίο άνοιξε το 1887, συνεχίζει να εξυπηρετεί πελάτες με τον ίδιο Long Bar που υπηρέτησε κάποτε Somerset Maugham και ο Τσάρλι Τσάπλιν.

Όλα τα στοιχήματα είναι ανοικτά, όμως, όταν θα πάτε στο Marina Bay : αυτό το μέρος της Σιγκαπούρης είναι σήμερα σε μια ριζική μεταμόρφωση σε μια «πόλη κήπος». Ορίζοντα του έχει μεταμορφωθεί από την προσθήκη των δομών, όπως το Esplanade , οι Κήποι από τον κόλπο, το Marina Bay Sands και το Singapore Flyer . Για να δείτε τη Σιγκαπούρη σπεύδουν ολοταχώς προς το μέλλον, θα πρέπει να επισκεφθείτε Marina Bay ολοταχώς.

Λόγος # 6 – Εξερεύνηση του νησιού Πάρκα & Άγριας Ζωής

Λαμβάνοντας υπόψη τα πανύψηλα, εικονική ορίζοντα της Marina Bay και το Civic District, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τη Σιγκαπούρη στην πραγματικότητα που ζουν στις προσδοκίες του «πόλη κήπο». Αφήστε τις κατοικημένες περιοχές πίσω, όμως, και θα βρείτε ένα δίκτυο πάρκων που καλύπτει το νησί, προσθέτοντας ένα πράσινο κάλυμμα που αποτελεί περίπου το 46 τοις εκατό της χώρας.

Η Εθνικά Πάρκα Συμβούλιο (nparks.gov.sg ) διαχειρίζεται εκτεταμένο δίκτυο πάρκα της Σιγκαπούρης, η οποία περιλαμβάνει το οικογενειακό πάρκα, όπως Kent Ridge Πάρκο (που απεικονίζεται ανωτέρω) και παραλιακούς δρόμους, όπως η Ακτή Πάρκο Ανατολή .

Τα σχέδια είναι σε εξέλιξη για ένα «πράσινο μήτρα» των συνδετήρων πάρκο που θα συνδέει τα πάρκα της Σιγκαπούρης και καταφύγια σε όλη τη νήσο – μέσα σε λίγα χρόνια, μπορείτε να περάσουν από τα δυτικά προς τα ανατολικά σε όλο το νησί χωρίς να φύγετε από ένα πάρκο!

Με αφορμή μιας χώρας τοποθετείται στη μέση μιας από τις πιο έντονες hotspots της βιοποικιλότητας του πλανήτη, η Σιγκαπούρη έχει επίσης μια σειρά από ζωολογικούς κήπους που αξίζει να επισκεφτείτε: το (σχεδόν) cageless Singapore Zoo, το νυχτερινό Night Safari, και «το μεγαλύτερο πάρκο πουλιών της Ασίας», το Jurong Bird Park ( birdpark.com.sg ).

Λόγος # 5 – Shop Till You Drop

Κρατήστε την πιστωτική σας κάρτα κάτω από την κλειδαριά και το κλειδί, όταν επισκέπτεστε τη Σιγκαπούρη, γιατί θα μπείτε στον πειρασμό σοβαρά για να πάει σε μια έξαλλη συμπεριφορά ψώνια. Η σκηνή ψώνια στην Σιγκαπούρη είναι πονηρά σχεδιαστεί για να σας μέρος αποτελεσματικά από τα χρήματά σας: εμπορικά κέντρα στην Orchard και το Δημαρχείο είναι ως επί το πλείστον συνδέονται με υπόγειες διαβάσεις στην MRT και ο ένας στον άλλο, οι πιστωτικές κάρτες είναι ευρέως αποδεκτά παντού (αν και μετρητά είναι ακόμα βασιλιάς – διαβάστε για τα χρήματα στη Σιγκαπούρη ), και η ετήσια πώληση μεγάλη Σιγκαπούρη καθέτους τιμές σε επίπεδα ευκαιρίας σε όλο το νησί!

Οι τουρίστες που πετούν έξω από το αεροδρόμιο Changi μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τις πολιτικές καταστήματα αφορολογήτων Σιγκαπούρης – το 7% Αγαθών και Υπηρεσιών ΦΠΑ (GST), που επιβάλλονται για ψώνια στη Σιγκαπούρη μπορεί να επιστραφεί πριν από την πτήση εξερχόμενη σας, χάρη σε μια εξαιρετικά αποδοτική Ηλεκτρονικές Τουριστικές Επιστροφή χρημάτων Σχέδιο (ETRs) στη θέση του.

Πού θα πάτε για ψώνια εξαρτάται από το τι χρειάζεστε και πού μένετε? Για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε τη λίστα με τα πιο hot spots για ψώνια στη Σιγκαπούρη .

Λόγος # 4 – Ξαπλώστε στην αγκαλιά της πολυτέλειας

Σταθερά, Σιγκαπούρη έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα παιδική χαρά για τον κόσμο πλούσιο. Όπως μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κόσμου συνέχισαν να επενδύουν στη Σιγκαπούρη, έτσι ώστε να έχει μερικά από τα καλύτερα εμπορικά σήματα πολυτελείας στον κόσμο.

Τα ξενοδοχεία κατά μήκος της οδού Orchard , το Heritage Περιφέρεια και Marina Bay έχουν περισσότερα αστέρια από τον τηλεφωνικό κατάλογο Ari Emanuel του. Η έκρηξη της σκηνής εστιατόριο εξελίσσεται μακριά από τις ρίζες Hawker της χώρας να αγκαλιάσει Michelin-class υπερβολή. Νέα εμπορικά κέντρα της Σιγκαπούρης, όπως τα Shoppes στο Marina Bay Sands γεράκι ειδών πολυτελείας, όπως Louis Vuitton, Prada και Bulgari. Και τους λάτρεις των σπα μπορούν να χάσουν σε πολλές αποκλειστικές εγκαταστάσεις ιαματικών λουτρών του νησιού και spa ημέρας.

Η προαναφερθείσα Marina Bay Sands φιλοξενεί επίσης ένα από τα δύο καζίνο της Σιγκαπούρης – τα τραπέζια τυχερών παιχνιδιών παρέχουν ένα άλλο διασκεδαστικό τρόπο για να συμμετέχουν με τα μετρητά κάποιου!

Λόγος # 3 – Είναι το τελευταίο Ασίας Travel Hub (και Στάση Εμπειρία)

Η κεντρική τοποθεσία της Σιγκαπούρης στη Νοτιοανατολική Ασία μια ιδανική αέρα, τη γη και τη θάλασσα ενδιάμεσο σταθμό για τους επισκέπτες που σκοπεύουν να ταξιδέψουν αλλού στην περιοχή κάνει.

Της χώρας κύριο κόμβο του αέρα, το αεροδρόμιο Changi , είναι εύκολα προσβάσιμο με πτήσεις από Λος Άντζελες (συγκρίνετε τις τιμές), Σαν Φρανσίσκο (συγκρίνετε τις τιμές), και τη Νέα Υόρκη (συγκρίνετε τις τιμές). Από εδώ, οι επισκέπτες μπορούν να πετάξει σχεδόν οπουδήποτε στην Νοτιοανατολική Ασία, βασικούς φορείς της περιοχής και αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους υπηρεσία τακτικές πτήσεις από το Changi.

Η υπόλοιπη Ασία μπορεί επίσης να επιτευχθεί με τη γη και τη θάλασσα από τη Σιγκαπούρη. Δρομολόγια λεωφορείων αναχωρούν τακτικά για Κουάλα Λουμπούρ στη γειτονική Μαλαισία. Σιγκαπούρη συνδέεται σιδηροδρομικώς με τη Μαλαισία και έτσι στην υπόλοιπη Ασία – το σιδηροδρομικό σταθμό Woodlands είναι Ανατολής και Oriental Express’ Νοτιοανατολική Ασία τέρμα. (Περισσότερα στο επίσημο site τους – www.orient-express.com .)

Το Cruise Κέντρο Σιγκαπούρη ( singaporecruise.com.sg ) προσφέρει υπηρεσίες πορθμείων προς Μπατάμ, Bintan και Karimun, μαζί με μια σειρά διεθνών εταιρειών κρουαζιέρας. Το Cruise νέο Κέντρο Marina Bay ( mbccs.com.sg ) ειδικεύεται σε επιχειρήσεις κρουαζιέρας? τα περισσότερα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της κρουαζιέρας χρησιμοποιούν πλέον το μεγαλύτερο λιμάνι της Marina Bay Σιγκαπούρη τους σταματά.

Πήρε μια μεγάλη στάση; Της Σιγκαπούρης μικρό μέγεθος και ολοκληρωμένο σύστημα μεταφοράς είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να αντέξει μια μακρά αναμονή σε κάνει: μόλις αρπάξει μια κάρτα EZ-Link από το σταθμό MRT στο υπόγειο και το κεφάλι του αεροδρομίου Changi για να εξερευνήσετε το νησί με την άνεσή σας.

Λόγος # 2 – Βλ διαφορετικές κουλτούρες δίπλα-δίπλα

Για ένα τόσο μικρό νησί, η Σιγκαπούρη είναι ασφυκτικά σε ένα μπλοκ με μια ποικιλία από ασιατική κουλτούρα, όλοι ζουν πλάι-πλάι, το καθένα με μια εθνοτική θύλακα και μια γιορτή της Σιγκαπούρης των δικών του. Επισήμως, η κυβέρνηση της Σιγκαπούρης αναγνωρίζει κινεζική, της Μαλαισίας, και Ταμίλ (ινδική) και πολιτισμούς συστατικό του έθνους: σε κάθε εθνοτικής θύλακα, ατομική Σιγκαπούρης βρούμε έναν τρόπο για να φάει, λατρεία, και να ζήσουν στο μέγιστο βαθμό της πολιτιστικής τους κληρονομιάς.

Το σύστημα «θύλακα» έχει τις ρίζες της στην πολιτική Σιγκαπούρη ιδρυτής του Sir Stamford Raffles’ από τη χορήγηση μιας περιοχής σε κάθε εθνικότητας στη Σιγκαπούρη. Η σημερινή Chinatown , για παράδειγμα, διατέθηκε το 1828 στα μεταναστών κινεζική της ημέρας Raffles’. Η βρωμιά και η διαφθορά των παλαιών Chinatown έχει από καιρό παρασυρθεί, με τα σημερινά στενά δρομάκια που ήταν «disneyfied» με φανταχτερά χρώματα και αναπαλαίωση. Οι shophouses που χρησιμοποιούνται σε οίκους ανοχής καταφύγιο και σπίτια όπιο, για παράδειγμα, έχουν μετατραπεί σε μουσεία, γραφεία και ξενοδοχεία. Επισκεφθείτε κατά τη διάρκεια της Κινεζικής Πρωτοχρονιάς στη Σιγκαπούρη για να δείτε τις τοπικές vibe της Chinatown εμφανίστηκε σε έντεκα!

Τα τέταρτα του πρώην Μαλαισίας αρχοντιά της Σιγκαπούρης έχουν γίνει ο πυρήνας για την σημερινή της Σιγκαπούρης Kampong Glam: το παλάτι του πρώην σουλτάνου έχει πλέον μετατραπεί σε Κέντρο Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Μαλαισίας, μια πολιτιστική βιτρίνα για Μαλαισίας ζωή, το παρελθόν και το παρόν. Σε κοντινή απόσταση, το χρυσό τρούλους Σουλτάνου Τζαμί και τα παζάρια για Bussorah Οδός και Arab Street παρέχει πολλές ευκαιρίες για τους τουρίστες για να δείτε τις τοπικές Μαλαισιανοί προσεύχονται και κατάστημα.

Κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού και Aidilfitri, Kampong Glam γίνεται ο τόπος για μια μαζική Pasar Malam (αγορά νύχτα) που ανταποκρίνεται στις Μαλαισίας μουσουλμάνους και μη μουσουλμάνους επισκέπτες.

Στη Μικρή Ινδία μπορείτε να δείτε – και μυρίζει – πώς η τοπική Ταμίλ ινδική κοινότητα ζει: τα μπαχαρικά και τα αρώματα της περιοχής διαπερνούν την περιοχή, παρέχοντας μια ενδιαφέρουσα αισθητικές σκηνικό όπως θα διερευνήσει. Πάρτε τα ψώνια σας γίνονται στο Tekka Αγορά, τη Μικρή Ινδία Arcade, Campbell Lane, ή στο 24-ωρη εμπορικό κέντρο Mustafa Centre.

Μικρή Ινδία είναι επίσης το μέρος όπου μπορείτε να έχετε απόλυτα αυθεντικό ινδικό φαγητό σε πολυετείς αγαπημένα όπως Curry Muthu του. Η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε Μικρή Ινδία συμπίπτει με τις ινδικές υψηλή διακοπές του Thaipusam και Deepavali .

Λόγος # 1 – Χοιρινά έξω ζωντανό πολιτισμό των τροφίμων της Σιγκαπούρης

Σιγκαπούρη μπορεί να είναι μια ευημερούσα χώρα, αλλά το φαγητό εδώ γύρω λαμβάνει χώρα κυρίως σε της χώρας πολλά κέντρα Hawker – foodcourts υπαίθριο που πωλούν Μαλαισίας, Κίνας, της Ταϊλάνδης, της Ινδίας, Peranakan και «Δυτική» φαγητό, γρήγορη και φθηνή. Σιγκαπούρη κέντρα Hawker χρησιμεύσει ως ένα καταπληκτικό, υπέροχο πορεία σύγκρουσης για την τοπική κουλτούρα – μετά από όλα, τη Σιγκαπούρη (σαν τροφή Σιγκαπούρης ) προέρχεται ταυτότητά του από τη μακρά αιώνες το εμπόριο και τη συγχώνευση των πολλών πολιτισμών, που ασκούνται από τους εμπόρους και τους υπαλλήλους τους που ήρθαν και έμεινε.

Σήμερα, οι καλλιέργειες συστατικό της Σιγκαπούρης όλα τα κόμματα διεκδικούν την προσοχή σας, όταν πάτησε το πόδι σε ένα κέντρο Hawker: θα είναι με το Biryani από την ινδική πρόχειρων γευμάτων; Η Νάση lemak από τον Μαλαισίας στάβλο; Ή μήπως θα θέλατε κάποια char Kway teow από το noodle σταθεί; Οι επιλογές είναι ατελείωτες … και εκπληκτικά φθηνό! (Περιμένετε να δαπανήσει περίπου $ 2-4 για την πλήρωση γεύμα σε ένα κέντρο Hawker Σιγκαπούρη.)

Οι διατροφικές επιλογές γίνονται ακόμα πιο πλούσιο στην περίοδο των διακοπών: κινεζικό νέο έτος γιορτές στη Σιγκαπούρη ζητήσει την εμφάνιση της ειδικότητας κινεζικών τροφίμων, όπως Γιουσένγκ , ενώ Ραμαζανιού και η επακόλουθη Hari Raya (Eid al-Fitr) φεστιβάλ έρχεται με πολλαπλασιασμό των Pasar Malam ( νυχτερινές αγορές) εξυπηρετούν μια ατελείωτη ποικιλία του Ραμαζανιού τρόφιμα. Στη συνέχεια υπάρχει η Σιγκαπούρη Φεστιβάλ Φαγητού ( singaporefoodfestival.com.sg ), αρκετές εβδομάδες, αλλά τίποτα δεν τροφίμων από όλο τον πλανήτη, λαμβάνοντας κέντρο στάδιο σε όλο το νησί!

Αν είναι τα τρόφιμα-τρελών ήταν μια πραγματική ψυχολογική κατάσταση, τότε θα εξετάσουμε τη Σιγκαπούρη ένα νησί σε όλη του ασύλου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *