Top 10 atracții din Manchester, Anglia

Posted on

Top 10 atracții din Manchester, Anglia

Cap pentru Manchester pentru a experimenta cele mai recente incarnare a unuia dintre cele mai animate orașe din Anglia. Pe măsură ce aceste top zece lucruri de făcut în Manchester demonstrează, acesta este un oras antreprenorial, care sa reinventat peste si peste.

Odată ce centru de putere din nord-vestul Angliei, in secolele 18 si 19 a fost forța motrice din spatele revoluției industriale. magnați săi bogați industriale înzestrată oraș cu muzee, galerii, săli de concerte, universități și mai mult. instituțiile Creative rasa creativitatea, astfel încât astăzi, Manchester are unele dintre arhitectura cele mai interesante din Marea Britanie, precum și o muzică și artă scena plină de viață pe picior de egalitate cu Londra.

Aceste zece lucruri de făcut în Manchester, vă va ține ocupat.

Aflați mai multe despre National Sport din Marea Britanie: Fotbal

Ați putea numi fotbal, dar în Marea Britanie jocul este numit de fotbal și pentru mulți este singurul joc din oraș. În Manchester , fotbal într – adevăr contează. Orașul are două echipe care joacă la cel mai înalt nivel al jocului – Premier League –  Manchester United și Manchester City . Ambele echipe oferă fanilor și fotbal nebun turiști o varietate de excursii. Man United stadion istoric, Old Trafford, aproape de Salford Quays, are un muzeu și oferă o varietate de excursii și muzee stadion pachete , inclusiv excursii canal și muzeu care pornesc din centrul orașului. Man City joacă la Stadionul Etihad, la o plimbare de 25 de minute de Gara Piccadilly Manchester în centrul orașului. Lor tur stadion te duce în spatele scenei să meargă pe urmele de jucători favorit.

Dacă nu puteți stoarce excursii stadion în itinerariul, vă puteți bucura în continuare în sus atmosfera de fotbal Manchester la Muzeul Național de Fotbal. Situat în Urbis, ultra clădire modernă expoziție de centrul orașului, este cel mai mare muzeu din lume dedicat acestui sport. Și este gratuit.

Lăsați-vă în muzică

Manchester este “Music City din Marea Britanie”. Zeci de renumite pe plan internațional trupe indie, rock și pop au început cariera aici – merge înapoi la anii ’60 , cu pustnici și Freddie lui Herman și Dreamers, până astăzi cu Morrissey, Oasis, Take That, The Stone Roses și The Smiths. Orașul are o populație de studenți mare și o mulțime de muzică loc de întâlnire pentru a satisface toate gusturile. Acestea variază de la gigantul Manchester Aren un (recent redeschis după tragica mai 2017 atac terorist) pentru sali de dimensiuni medii , cum ar fi Lowry de la Salford Quays, la sute de spații mici, intime și cluburi care rămân serelor pentru noi talente indie. Găsiți cele mai recente concerte Manchester, concerte live și nopți de club pe  Skiddle  sau din ce în paginile de Manchester Evening News.

Dacă muzica clasica este lucru mai mult, puteți vizita Bridgewater Hall , în cazul în care propria Halle Orchestra Manchester si BBC Philharmonic efectua , împreună cu un program complet de vizitare companii și soliști. Pentru muzică clasică, operă, balet și dans, consultați site – ul de listare BachTrack .

Răsfoiți Galeriile de Artă

Manchester „baroni“ ai industriei au crezut în cultură și filantropiei. Ei au inzestrat orasul cu muzee minunate pe colecțiile lor fabuloase pentru toți să se bucure. Această tradiție continuă, cu galerii publice și comerciale trunchiere peste tot în oraș. Printre cele mai remarcabile, Manchester Art Gallery  este de remarcat pentru colecțiile sale de artă, design și costum, 13.000 de opere de artă adunate de peste 200 de ani. Galeria de Arta Whitworth , de la Universitatea din Manchester a suferit doar o mai multe milioane de lire redezvoltare, profitând din plin de parcul său cum ar fi setarea. Acolo puteți fața locului peisaje romantice recunoscute imediat de către Turner, alături de European Masters vechi și prerafaelită picturi și desene ale Rosetti, Millais, William Blake, Holman Hunt si Burne-Jones. Ambele sunt deschise în fiecare zi și intrarea este liberă.

Fanii fiului favorit Manchester, artistul LS Lowry, va găsi cea mai mare colecție publică de picturi și desene sale unice din lume , la numit pe bună dreptate Lowry , pe Salford Quays. Interpreți Galerie fără plumb excursii jumătate de oră de la Expoziția Lowry în fiecare zi de la prânz și 14

Plătiți un apel pe mumie

Douăzeci de mumii, de fapt. Printre multe colecții sale, Muzeul Manchester este cunoscut mai ales pentru colecția sa de egyption, inclusiv mai mult de 16.000 de artefacte și 20 de mumii umane.

Acestea sunt doar o mică parte din cele patru milioane de obiecte care umplu acest loc fascinant cu istorie naturală, știința mediului, tehnologia, etnografie, și – de a păstra toată lumea în familie fericită – dinozauri.

Muzeul, cum ar fi Galeria de Artă Whitworth, face parte din Universitatea din Manchester. Este deschis în fiecare zi de la ora 10 la 17 și este gratuit.

Cap pentru viitor, pe Salford Quays

În cazul în care Trafford (casa omului United Old Trafford și Lancashire County Cricket Club) cu Docklands abandonat din Manchester la Salford, futurist Salford Quays a înflorit din oțel inoxidabil și sticlă de la mileniu. O petrecere a timpului liber combinație, sport și mass-media comunitate, de cumpărături și de luat masa aruncat în bună măsură, există mai mult decât suficient aici pentru a vă menține ocupat pentru o zi întreagă și apoi unele.

În primul rând, zi sau noapte, este o sărbătoare a arhitecturii moderne. Imperial War Museum Nord  – în ciuda numelui său mai mult de o experiență anti-război decât unul imperial – a fost proiectat de arhitectul Daniel Libeskind de conducere. Și Lowry o performantă și arte vizuale centru de arhitectul Michael Wilford, sta pe un site triunghiular cu vedere la Manchester Ship Canal. Există două poduri uimitoare: Media orașului podeț, un pod leagăn moderniste care se deschide pentru a permite un canal de navigație de 48 de metri și Millennium podeț Salford Quays, un pod de ridicare care se ridică la 18 de metri pentru a permite navelor mai mari prin intermediul.

Mai mult de 200 de întreprinderi media – designeri, televiziune și film companii de producție umple de mare creștere MediaCityUK . Puteți vedea o parte din ea, și ce se întâmplă acolo de a lua un tur al BBC .

Puteți chiar totul vedea din apa de a lua o croazieră. Manchester River Croaziere pleacă regulat de la Salford Quays, în timp ce vizita in Manchester se poate recomanda o serie de alte centrul orașului și croaziere fluviale care vizitează acest colț futurist din Manchester.

Găsiți Diavolului Hoof Imprimare Printre câteva cărți foarte vechi

Pe marginea centrului ultra moderne, din oțel inoxidabil și sticlă Manchester oraș este un set remarcabil de clădiri medievale care datează din 1471 și din anii 1960 până ocupat de o școală de muzică.

Dar una dintre clădiri, cea mai veche clădire medievală intactă în nordul Angliei, are o istorie mult mai fascinantă. A fost o bibliotecă publică liberă, în utilizare continuă, deoarece 1653 – cea mai veche biblioteca publica din lumea vorbitoare de limba engleză.

Biblioteca Chetham a fost fondata de Sir Humphrey Chetham, un magnat 16th- și 17-lea textile (a făcut averea în pompoasa). A început colectarea de cărți în 1655 și este încă în construirea colecțiile sale de discipline de specialitate. Notabilii care au studiat acolo se numără Karl Marx și Friedrich Engels – puteți vedea chiar și biroul au lucrat la împreună. Și uită-te pentru camera de audit în cazul în care ocultist elisabetan chemat diavolul. Tabelul cu imprimeu copita diavolului ars în ea este încă acolo.

O organizație caritabilă înregistrată, biblioteca este deschisă pentru vizitatori și cititori gratuit (deși o donație de £ 3 este sugerat). Mai multe camere sunt în mod regulat deschise, dar vizitatorii care doresc un aspect mai adânc în bibliotecă și este comori poate rezerva un tur cu ghid. Vizitati site – ul bibliotecii pentru informații despre orele de deschidere și vizitarea plus o fascinanta istorie a locului.

Faceți un tur

Manchester Ghiduri insignă albastru instruiți sunt bine informați și de divertisment. Ei te pot duce la o întreagă gamă de excursii fascinante , de la prezentări generale de vizitare a drumeții speciale de interes despre istoria și patrimoniul, arta de stradă, muzica, arhitectura și politică – Marx și Engels din nou , sau pe urmele sufragete. Din păcate, excursii de uimitoare neo gotic Primăria sunt de pe meniul de la mijlocul lunii ianuarie 2018 , atunci când a închis timp de cinci ani de reamenajări. Dar există încă o mulțime de plimbări bune pentru a încerca, unele gratuite și cele mai multe pentru o taxă relativ mică. Din fericire, Manchester este destul de plat , plimbări atât de lungi sunt ușor.

Scăderea pe un Festival

Manchester este , probabil , al doilea numai la Edinburgh , pentru festivalurile oferite. Orașul suluri de la un singur eveniment de artă majoră, produse alimentare sau cultură la alta. Festivaluri de top se numără Festivalul Internațional Manchester – trei săptămâni de spectacole și premiere, fruntea înaltă și joasă, populare și esoterice, a avut loc o dată la doi ani (următoare în 2019). Există , de asemenea , un festival de jazz , festivalul de literatură, și mai multe diferite produse alimentare și băuturi concentrate festivaluri pentru a alege de la – se întâmplă ceva destul de mult pe tot parcursul anului. Există chiar și Campionatul Mondial Aruncare Negre Pudding.

Frunzări cafea Cultură

Da, știm că există case de cafea și cafenele pe aproape fiecare colț în fiecare oraș mare din lume în aceste zile. Manchester este deosebit de bogat în case independente de cafea, fiecare cu o atmosferă deosebită.

Dar principalul motiv pentru popping rotund pentru o ceașcă nu este atât de mult fiertură (la fel de bun ca și care ar putea fi), dar pentru oamenii care urmăresc. cafenele Manchester sunt locuri minunate pentru a vedea triburi urbane ale orașului în habitatele lor naturale, pentru a asculta pe talk locale în accente Mancunian locale, pentru a verifica cele mai recente moda stradă.

Verifică:

  • TAKK : espresso stil nordic, influențat de călătoriile fondatorului în Scandinavia și Islanda (deși cafeaua provine dintr – un cuptor de cafea într – un alt oraș nebun, Bristol).
  • Pot Kettle negru : Fondat de doi jucători de rugby profesionale St Helens și situat în Barton Arcade – o arcadă comercială victorian aproape de Deansgate. Gustări și tratează au o margine sănătoasă.
  • Grindsmith : tinerească și sa angajat la ambarcațiunile de cafea, servind până fasole Manchester prăjită din trei locații, inclusiv un magazin de pe Deansgate.

Sărbătorește Anul Nou Chinezesc

Manchester revendică cel mai mare Chinatown din Europa. Ea are zeci de restaurante foarte recomandat – nu numai din China , dar , de asemenea , thailandeze și japoneze – magazine specializate și cinematografe din China. Încercați recomandat de ghidul Michelin Wings , în cazul în care s-ar putea la fața locului jucători Man United învelesc în, sau Tai Pan , un favorit cu studenți chinezi.

Chinatown din Manchester deține un festival de trei zile imens, Anul Nou Chinezesc peste Albert, Piața de schimb, Market Street și o mare parte din centrul orașului (16-18 februarie 2018). Există spectacole, alimente și ambarcațiuni târguri, o mulțime de zgomot și totul culminează într-o paradă dragon mare.