Top 10 orașe ar trebui să vizitați în Italia

Posted on

orașe din Italia sunt pe lista de multe găleată un călător, iar pentru un motiv bun – ele oferă o combinație ispititoare de peisaj, situri istorice și vechi, muzee și, desigur, o mare bucătărie. Mai mult decât atât, marile orașe din Italia pot fi ușor vizitate cu trenul.

Acestea sunt ponturi noastre pentru primele zece orașe italiene, fiecare cu propriul său caracter special și recurs.

Roma

Roma (Roma) este capitala Italiei și cel mai probabil, prima oprire din țară. Rome oferă o varietate uimitoare de atracții și experiențe. La fiecare pas, veți descoperi monumente antice, biserici medievale si baroce ornate, fântâni frumoase, muzee pline de artă și palate renascentiste. Vechiul Colosseum este unul dintre site-urile cele mai reprezentative din lume, iar Roma modernă este un oraș plin de viață și plin de viață și are unele restaurante excelente și viața de noapte. Piața Sfântul Petru și Cetatea Vaticanului sunt vizitate cu ușurință atunci când la Roma. Vă recomandăm cel puțin 3 zile la Roma.

Veneția

Spre deosebire de oricare alt loc din lume, Veneția (Venezia) este un oraș unic construit pe apă în mijlocul unei lagune. Veneția este unul dintre orașele cele mai frumoase si romantice din Italia precum și una dintre cele mai populare pentru vizitatori în Italia. Inima Veneția este Piazza San Marco, cu biserica magnifică, Bazilica San Marco. Există numeroase muzee, palate și biserici pentru a vizita, și rătăcind de-a lungul canalelor din Veneția și se pierde în labirintul său de străzi înguste este întotdeauna feeric. Veneția se află în nord-estul Italiei și istoric a fost o punte de legătură între Est și Vest – arhitectura păstrează o simt bizantină nu într-adevăr găsit în altă parte în Italia.

Florenţa

Florența (Firenze) este unul dintre cele mai importante din Italia renascentist centre de arhitectură și artă. Duomo și Baptisteriul sale sunt magnifice, dar aglomerate cu turisti, așa cum este piazza lor mare. Florența are mai multe muzee excelente cu multe picturi și sculpturi celebre, printre care Michelangelo a lui „David“ și a lui Botticelli „Nașterea lui Venus“. Există, de asemenea palate Medici și grădini. Florența este în regiunea Toscana și este poarta de acces pentru a explora orașele mai mici și Toscana rurală.

Milano

Milano (Milano), unul dintre cele mai bogate orașe din Europa, este cunoscut pentru magazine elegante, galerii și restaurante și are un ritm mai rapid de viață decât majoritatea orașelor italiene. De asemenea , are un patrimoniu artistic și cultural bogat. Gothic Duomo său, cu fațada sa de marmură frumos, este magnific. Pictura Cina cea de Taina lui Da Vinci este una dintre atracțiile de top din Milano și La Scala este una dintre cele mai renumite case de operă din lume.

Napoli

Napoli (Napoli) este una dintre cele mai vibrante orașe din Italia. Acesta se află pe coasta de sud a Romei și este cel mai important oras din sudul Italiei. Napoli își păstrează o mare parte din caracterul său baroc și este un punct de plecare pentru excursii la Pompei, Herculaneum și Coasta Amalfi. El detine multe comori istorice și artistice, și este renumit pentru pizza și deserturi sale!

Verona

Verona este cunoscut pentru povestea lui Romeo și Julieta și pentru Roman Arena sa, a treia ca mărime din Italia și locul de desfășurare pentru un festival de operă de top. Verona are un bun centru medieval, vestigii romane, un complex castel interesant, și o mulțime de cumpărături high-end. Este al patrulea cel mai vizitat oraș din Italia și merită o oprire pe nordul Italiei itinerariul de călătorie cu trenul.

Torino

Torino (Torino), în regiunea Piemont din nord-vestul Italiei, este un centru cultural major cu muzee excelente, magazine elegante și restaurante bune. Există, de asemenea, câteva exemple foarte frumos de arhitectură barocă și palate istorice, case renumite de cafea, ateliere artizanale și străzi cu arcade acoperite.

Bologna

Bologna este cunoscut pentru politica sa de frumusețe, bogăție, bucătărie, și de stânga. Străzile sale plate sunt căptușite cu arcade, ceea ce face un oras bun de mers pe jos, în orice fel de vreme. Ea are una dintre cele mai vechi universități din Europa. un frumos centru medieval, și mai multe piețe atractive, căptușite cu clădiri cu porticuri. Bologna este cel mai mare oras din regiunea Emilia-Romagna din nordul Italiei și Piazza Maggiore sa este una dintre cele mai mari piețe din Europa. Chiar și printre italieni, este considerat capitala culinară a țării.

Genoa

Genova (Genova), în Liguria de pe coasta de nord-vest a Italiei, este principalul port maritim din Italia. Genova are un acvariu modern, fascinanta, o zona portuară interesantă, și un centru istoric declarat a fi cel mai mare trimestru medieval din Europa, cu o multitudine de biserici, palate, și muzee.

Perugia

Perugia, în regiunea Umbria centrală a Italiei, este un oras foarte cosmopolit și acasă la două universități. Acesta găzduiește un festival de jazz de renume mondial, în vara și Universitatea sa pentru străini este un loc minunat pentru a învăța limba italiană. Este un oraș cu pereți pe un deal, cu vederi minunate peste vale și are mai multe monumente importante și o piață centrală bună. Istoria sa merge înapoi la ien din secolul al IX-lea.

Orașele mai mici pentru a vizita în Italia

Dacă ați văzut obiectivele turistice de top în marile orașe ale Italiei sau preferă să călătorească în orașe mai mici, cu mai puțini turiști, ia în considerare aceste recomandări pentru orașe italiene mai puțin vizitate, dar interesante.

Călătorind cu trenul în Italia

Călătorii între marile orașe se realizează cel mai bine cu trenul de conducere în orașe italiene poate fi foarte dificilă și sistemul extensiv feroviar italian este destul de ieftin. Cele mai multe centre urbane sunt potrivite pentru mersul pe jos și părți din centrele orașelor sunt închise pentru mașinile fără permise. Orașele mari italiene au, în general, transportul public bun, de asemenea.