Top 10 Seværdigheder i Manchester England

Posted on

Top 10 Seværdigheder i Manchester England

Chef for Manchester for at opleve den nyeste inkarnation af en af ​​Englands livligste byer. Da disse top ti ting at gøre i Manchester demonstrere, dette er en iværksætter by, der har genopfundet sig selv igen og igen.

Når Englands nordvestlige kraftcenter, i det 18. og 19. århundrede var det den drivende kraft bag den industrielle revolution. Dens rige industrielle matadorer begavet byen med museer, gallerier, koncertsale, universiteter og mere. Kreative institutioner racen kreativitet, således at i dag, Manchester har nogle af de mest spændende arkitektur i Storbritannien samt en livlig musik og kunst scene på lige fod med London.

Disse ti ting at gøre i Manchester vil holde dig travlt.

Lær om Storbritanniens National Sport: Fodbold

Du kan kalde det fodbold, men i Storbritannien spillet kaldes fodbold, og for mange er det det eneste spil i byen. I Manchester fodbold virkelig betyder noget. Byen har to hold, der spiller på det højeste niveau i spillet – Premier League –  Manchester United og Manchester City . Begge hold har fans og fodbold gale turister en række ture. Man Uniteds historiske stadion, Old Trafford, nær Salford Quays, har et museum og tilbyder et udvalg af museets og stadion tour pakker , herunder kanalen og museum ture, der starter i byens centrum. Man City spiller på Etihad Stadion, om en 25-minutters gang fra Manchester Piccadilly Station i centrum. Deres stadion tur tager dig bag kulisserne for at gå i fodsporene på yndlingsspillere.

Hvis du ikke kan klemme stadion ture ind i din rejseplan, kan du stadig nyde Manchester fodbold vibe på National Football Museum. Beliggende i Urbis, byens centrum ultra moderne udstillingsbygning, det er verdens største museum viet til denne sport. Og det er gratis.

Fordyb dig i musik

Manchester er “Music City UK”. Snesevis af internationalt kendte indie, rock og pop bands fik deres start her – gå tilbage til 60’erne med Hermans Hermits og Freddie og Dreamers, helt op til i dag med Morrissey, Oasis, Take That, The Stone Roses og The Smiths. Byen har et stort antal studerende og masser af musik mødested at tage højde for enhver smag. De spænder fra den gigantiske Manchester Aren en (for nylig genåbnet efter den tragiske maj 2017 terrorangreb) til mellemstore sale såsom Lowry ved Salford Quays, at hundredvis af små, intime rum og klubber, der forbliver væksthuse for nye indie talent. Find de nyeste Manchester koncerter, live koncerter og klub nætter på  Skiddle  eller fra Hvad er On siderne i Manchester Evening News.

Hvis klassisk musik er mere dine ting, kan du besøge The Bridgewater Hall , hvor Manchester egen Halle Orchestra og BBC Philharmonic udføre sammen med et fuldt program med besøgende virksomheder og solister. For klassisk musik, opera, ballet og dans, så tjek den notering hjemmeside BachTrack .

Gennemse kunstgallerier

Manchesters “baroner” af industrien troede på kultur og filantropi. De begavet byen med vidunderlige museer og forlod deres fantastiske kollektioner for alle at nyde. Denne tradition fortsætter, med offentlige og kommercielle gallerier dukker op over hele byen. Blandt de mest fremragende, Manchester-kunstmuseum  er kendt for sine samlinger af kunst, design og kostume, 13.000 kunstværker samlet sammen i løbet af 200 år. Den Whitworth Art Gallery , ved University of Manchester har netop gennemgået en multi-million pund sanering, drage fuld fordel af sin parklignende omgivelser. Der kan du få øje på med det samme genkendelige romantiske landskaber fra Turner, sammen Europæiske Old Masters og Prærafaelitiske malerier og tegninger af Rosetti, Millais, William Blake, Holman Hunt og Burne-Jones. Begge er åben hver dag og der er gratis adgang.

Fans af Manchester foretrukne søn, kunstner LS Lowry, vil finde verdens største offentlige samling af hans unikke malerier og tegninger på det passende navn Lowry , på Salford Quays. Galleri tolke fører gratis halve time ture i Lowry Udstilling hver dag fra ved middagstid og 02:00

Betale et opkald på Mummy

Tyve mumier, faktisk. Blandt sine mange samlinger, Manchester Museum er især kendt for sin Egyption indsamling, herunder mere end 16.000 artefakter og 20 menneskelige mumier.

De er blot en lille del af de fire millioner objekter, der fylder denne fascinerende sted med naturhistorie, miljøvidenskab, teknologi, etnografi, og – for at holde alle i familien glade – dinosaurer.

Museet, ligesom Whitworth Art Gallery, er en del af University of Manchester. Det er åbent hver dag fra 10:00 til 17:00, og det er gratis.

Chef for fremtiden på Salford Quays

Hvor Trafford (hjemsted for Man Uniteds Old Trafford og Lancashire County Cricket Club) mødte Manchesters forladte Docklands ved Salford, de futuristiske Salford Quays blomstrede i rustfrit stål og glas siden årtusindskiftet. En kombination fritid, sport og medier samfund, med shopping og restauranter smidt i for god foranstaltning, der er mere end nok her for at holde dig beskæftiget i en hel dag, og derefter nogle.

Først og fremmest, dag eller nat, er det en fest af moderne arkitektur. Imperial War Museum North  – trods sit navn mere af en anti-krigs oplevelse end en kejserlig én – designet af førende arkitekt Daniel Libeskind. Og The Lowry , en udøvende og visuel kunst center ved arkitekt Michael Wilford, sidder på en trekantet grund med udsigt over Manchester Ship Canal. Der er to fantastiske broer: Medier By Footbridge, en modernistisk swing bro, der åbner for at tillade en 48-meter sejlrenden og Salford Quays Millennium Gangbro, en elevator bro, der rejser sig 18 meter for at tillade større skibe igennem.

Mere end 200 medier virksomheder – designere, tv og film produktionsselskaber fylde den høje stigning MediaCityUK . Du kan se noget af det, og hvad der foregår der ved at tage en rundtur i BBC .

Du kan endda se det hele fra vandet ved at tage et krydstogt. Manchester River Cruises afgår regelmæssigt fra Salford Quays, mens Visit Manchester kan anbefale flere andre centrum og floden krydstogter, der besøger dette futuristiske hjørne af Manchester.

Find Djævelens Hoof Print Blandt nogle meget gamle bøger

På kanten af ​​Manchesters ultra moderne, rustfrit stål og glas centrum er en bemærkelsesværdig sæt af middelalderlige bygninger fra 1471 og siden 1960’erne besat af en skole for musik.

Men en af ​​bygningerne, den ældste intakte middelalderlige bygning i det nordlige England, har en langt mere fascinerende historie. Det har været en gratis offentlig bibliotek, i kontinuerlig brug, siden 1653 – den ældste offentlige bibliotek i den engelsktalende verden.

Chetham bibliotek blev grundlagt af Sir Humphrey Chetham, en 16th- og 17. århundrede tekstil magnat (han skabte sin formue i barchent). Det begyndte at samle bøger i 1655 og er stadig at opbygge sine samlinger af faglige emner. De notabiliteter, der har studeret der omfatter Karl Marx og Friedrich Engels – du kan endda se skrivebordet de arbejdede på sammen. Og se efter revisionen rum hvor elizabethanske okkultist indkaldt djævelen. Tabellen med djævelens hov print brændt ind i det er der stadig.

En registreret velgørenhedsorganisation, biblioteket er åbent for besøgende og læsere gratis (selvom foreslås en donation på £ 3). Flere værelser er regelmæssigt åbent, men besøgende, der ønsker en dybere kig ind i biblioteket, og det er skatte kan bestille en rundvisning. Besøg bibliotekets hjemmeside for information om åbningstider og besøge plus en fascinerende historie på stedet.

Tag et Walking Tour

Manchesters trænede Blue Badge guider er velinformeret og underholdende. De kan føre dig på en lang række fascinerende ture , fra sightseeing oversigter til særlige interessegrupper vandreture om historie og kulturarv, street art, musik, arkitektur og politik – Marx og Engels igen eller fodspor Suffragettes. Desværre, de ture i den fantastiske Neo gotiske rådhus er fra menuen siden midten af januar, 2018, da det lukket i fem år af ombygninger. Men der er stadig masser af gode ture til at prøve, nogle gratis og de fleste for et relativt lille gebyr. Heldigvis, Manchester er temmelig flad så lange ture er nemme.

Drop ind på en festival

Manchester er formentlig kun overgået Edinburgh for festivaler på tilbud. Byen ruller fra den ene store kunst, mad eller kultur begivenhed til en anden. Top festivaler omfatter Manchester International Festival – tre uger af forestillinger og præmiere, høj og lav pande, populære og esoteriske, afholdt hvert andet år (næste i 2019). Der er også en jazzfestival , litteratur festival, og flere forskellige mad og drikke fokuseret festivaler at vælge imellem – der er noget der sker stort set hele året rundt. Der er endda den verden sort budding kaste Championship.

Dyp i Coffee Culture

Ja, vi ved, der er kaffehuse og caféer på næsten hvert hjørne i alle større byer i verden i disse dage. Manchester er særlig rig på uafhængige kaffehuse, hver med sin egen særlige atmosfære.

Men den vigtigste grund til at poppe runde for en kop er ikke så meget det bryg (så godt som det kan være), men for folk ser. Manchesters caféer er gode steder at se byens urbane stammer i deres naturlige levesteder, at lytte med på lokal snak i lokale Mancunian accenter, at tjekke de nyeste street mode.

Tjek:

  • Takk : nordisk stil espresso, påvirket af grundlæggerens rejser i Skandinavien og Island (selvom kaffen kommer fra en stegeso i en anden kaffe gal by, Bristol).
  • Pot Kettle Black : Grundlagt af to St. Helens professionel rugby spillere og ligger i Barton Arcade – en victoriansk butiksarkade nær Deansgate. Snacks og godbidder har en sund kant.
  • Grindsmith : Ungdommelig og engageret til håndværk kaffe, der tjener op Manchester ristede bønner fra tre steder, herunder en butik på Deansgate.

Fejr kinesiske nytår

Manchester krav på den største Chinatown i Europa. Det har snesevis af stærkt anbefales restauranter – ikke kun kinesiske men også thailandske og japanske – specialbutikker og kinesiske biografer. Prøv Michelin anbefalede Wings , hvor du måske få øje Man United spillere tucking, eller Tai Pan , en favorit med kinesiske universitetsstuderende.

Manchesters Chinatown besidder en enorm, tre dage kinesiske nytår festival tværs Albert Square, Exchange Square, Market Street og meget af byens centrum (16-18 februar i 2018). Der er forestillinger, mad og håndværk messer, masser af støj og det hele kulminerer i en stor drage parade.