Top 12 lucruri de făcut în jurul turnului Eiffel

Posted on

 Top 12 lucruri de făcut în jurul turnului Eiffel

Pentru prima dată, vizitatorii au de obicei Paris Turnul Eiffel pe lista lor de cupă. Și o vizita la acest punct de reper iconic este bine merita efortul, mai ales dacă doriți o vedere minunată a orașului. Cu toate acestea, odată ce călătoria în turn se face, e timpul să dau seama ce să fac în continuare. Aceasta zona este acasa, la cafenele autentice, muzee și parcuri, dar este, de asemenea, încărcate cu capcane turistice. Evita obținerea aspirat în mulțimile și în loc să complot propriul itinerariu. Un picnic pe Champ de Mars, minunându-se peste colecția de artă vastă a orașului, și de a lua o croazieră apus de soare pe râul Sena se va rotunji excursie o dată-in-a-viață.

1. Picnic pe Champ de Mars

Foarte puțini vizitatori să profite de o plimbare în parc , care duce de la poalele Turnului Eiffel la  Ecole Militaire . Această grădină de 60 de acri cunoscut sub numele de Champ de Mars este ușor de apreciat de punțile panoramice ale nivelului superior al turnului. Motivele au fost mai întâi dezvoltate în timpul secolului al XVI – lea și folosite pentru a cultiva legume și viță de vie. In timpul secolului al XVIII – lea, au fost realocate pentru instruire militară în apropiere de Academia lui Napoleon. Astăzi, vă puteți lovi cu piciorul spate și se bucură de vederi fantastice în timp ce asupra lui pentru un picnic relaxat. Locuri de joaca, iazuri, și paturi de flori maiestuoase face spațiul de grădină deosebit de plăcută în timpul lunilor de primăvară și vară.

2. Exploreaza Grădinile Trocadero

La doar câțiva pași de turnul se află complexul grandios cunoscut de parizieni ca „ La Trocadero .“ Similar cu Champ de Mars, acest spațiu în aer liber constă într – o grădină lungă, complet cu fântâni și peluze perfecte pentru relaxare pe. Grădina are , de asemenea , locuri de joacă și vânzătorii de înghețată pentru copii. Complexul Fântâna este deosebit de interesant, format din douăsprezece izvoare care fiecare arunca o coloană de apă de 12 metri, 10 arcuri de apă și 24 fântâni mici.

3. Parcurge Palais de Chaillot

Situat pe dealul Chaillot în Trocadero se află Palais de Chaillot, care găzduiește instituțiile culturale ale Cité de l’Arhitectura, Teatrul National de Chaillot, și câteva muzee. Acest esplanadă mare cu vedere la Turnul Eiffel are o istorie destul de complexă, așa cum Adolf Hitler a pozat pentru o fotografie oficială aici, după ocuparea Paris, în 1940, în timpul al doilea război mondial. Apoi, în 1948, Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite au adunat aici pentru a adopta oficial Declarația universală a drepturilor omului, ca răspuns la atrocitățile comise în timpul războiului. Astăzi, puteți citi cu atenție o colecție de nave model și instituții navale la Muzeul Naval și de a descoperi tot ceea ce definește omul și ființele umane la Muzeul Omului.

4. Ia pierdut în Muzeul de Artă Modernă

fani arta moderna, esti in cele mai bune muzee de artă contemporană noroc-Paris sunt la doar câteva minute de mers pe jos de Turnul Eiffel. Petreceți o zi (sau mai multe) explorarea expoziții permanente și temporare pe lucrări din secolul al XX-lea până în prezent. Muzeul de Artă Modernă este un muzeu municipal care este considerat parte a Palais de Tokyo, complexul de arte. Inaugurat în 1961, viața muzeu într-o clădire care a fost inițial deschis pentru 1937 și Expoziția internațională de artă tehnică. vasta colectie de arta lor pot fi vizualizate gratuit, ceea ce face o mare oprire pentru cei care vizitează Parisul pe un buget.

5. Participa la un spectacol Art la Palais de Tokyo

Palais de Tokyo împarte o terasă cu sora sa, Muzeul de Arta Moderna, care oferă o pasăre ochi vedere la Turnul Eiffel și Champs de Mars. Terasa în sine face un loc minunat pentru a se rupă fotografii din mai multe puncte de observație. Apoi, du-te în interiorul Palais de Tokyo pentru un prim aspect atât la arta de avangardă parizian și la nivel mondial. a fost deschis în anul 2002, acest spațiu de expoziție vitrine instalații de ultimă oră și spectacole și se mândrește cu un curatoriate restaurant plăcut, modern, perfect pentru hapsân o mușcătură de a mânca.

6. Ia-o croaziera de relaxare pe râul Sena

Dupa ce a vizitat turnul cel mai recunoscut globului, nu e nimic mai mult decât idilic plutind pe Sena. Din barca, puteți asista la multe obiective turistice sublime ale orașului și prinde un frumos apus de soare în timp ce sunteți la el. Croaziera de Catedrala Notre-Dame, Musée d’Orsay și Luvru. Bateaux-Mouches și Bateaux Parisiens-ambele cu barci ancorate în apropiere de Turnul Eiffel-oferta croaziere pe pachete turistice și cină romantică. O excursie cu tinuta, fie face un final mare pentru o zi de neuitat, mai ales dacă șederea orașului este scurtă.

7. Check-Out lui Napoleon Tomb la Hotel des Invalides

Construită de regele Ludovic al XIV – lea în secolul al 17 – lea ca un loc pentru a găzdui veteranilor de război răniți ( Invalizilor),  această structură nu este destul de un hotel, ci mai degrabă un spital militar și depozit de arme regale. Și este ușor de recunoscut datorită acoperiș sale de aur-cupole generos. Martor mormântul lui Napoleon sub biserica boltit , ca parte a biletului generale de admitere la complex. În timp ce în interior, cei interesați de istorie militară pot vizita Musée de l’Armee. Iar pentru fanii muzicii clasice, concerte pe tot parcursul anului de grație scena în aer liber, pentru a face o excursie plăcută într – o seară de vară.

8. Aflați mai multe despre istoria modei

Expune fascinante la Palais Galliera demonstrează expresia franceză „ un mod de la “ are atât valoare artistică și istorică. Colecții extinse de îmbrăcăminte, costume, si alte artefacte de moda galeriei circulă în spectacole temporare pe tot parcursul anului. Show -uri anterioare au inclus un tribut adus Cântăreața și superstarul francez Dalida , un accent pe lucrările de designeri precum Balenciaga si Jeanne Lanvin, și o afișare a semnificației sociale și artistice de stiluri de îmbrăcăminte ere. In plus, numeroase sculpturi placute palatului care conțin grădină, flori, un gazon verde, și bănci-face un loc ideal pentru relaxare.

Notă: Muzeul se închide între expoziții majore și este închis în întregime pentru lucrări de renovare până la sfârșitul anului 2019, astfel încât să verificați  site – ul web pentru actualizări.

9. Mănâncă Patiserie franceză pe Rue Cler

Dining și gustări alegeri în jurul Turnul Eiffel nu sunt foarte fantastice. De fapt, cele mai multe standuri de alimente tind să fie mediocre și prea scumpe (similar cu alte puncte turistice la nivel mondial). Din acest motiv, cap la Rue Cler, o stradă de piață vesel care este recunoscut pe scară largă de gurmanzi și gurmanzi. De-a lungul acestei artere pietonale, veți găsi magazine de patiserie, divini băcăniilor, vânzătorii de brânză, ceainarii franceză de lux, magazine de ciocolata si gelato, si traiteurs (Delis) care își vând o panoplie de delicatese franceze livrata acasa. O mulțime de cafenele și restaurante fermecătoare de grație , de asemenea , zona, inclusiv L’éclair Paris (un cocktail bar și cantina informală), și Tribeca, o tinuta trendy, perfectă pentru o masă ușoară sau o cafea de înaltă calitate.

10. Hang (sau antrenament) pe L’Ile aux Cygnes

Aceasta insula a creat în mod artificial, care se află în mijlocul râului Sena conține un număr impresionant de statui din motive sale de 850 de metri lungime. Este de pe calea bătut pentru majoritatea turiștilor, dar este un loc minunat pentru a merge pentru a scăpa de mulțime și de Marvel la replica de 22 de metri de mare de Statuia Libertății. În timp ce există, asigurați-vă că pentru a fixa o lovitură de Turnul Eiffel din punctul de vedere unic al insulei sau se strecoare într-un antrenament rapid pe perete de alpinism. Sau, cap de acolo sâmbătă pentru a viziona un flux constant de tineri casatoriti pariziene pozeze pentru primele lor fotografii ca soț și soție.

11. Peste jurul valorii de la Aquarium de Paris-Cinéaqua

Situat în grădinile Trocadero se află acvariu proprie Paris’, acasă la pește din întreaga lume. Acesta este un loc minunat pentru a vizita, dacă aveți copii, după cum arată și ateliere animate sunt deținute de zi cu zi. Acvariul contine 2500 meduza, 10.000 de pește, 750 colonii de corali, iar cel mai mare rezervor de rechin din Franța (conținând 3000000 litri de apă). Există, de asemenea, o zonă de hrănire în cazul în care atât pentru copii și adulți pot hrăni peștii și să se angajeze cu ei aproape.

12. Faceți un tur cu autobuzul

Hop-on, autobuze hop-off operează peste tot în jurul orașului Paris, cu opriri la Turnul Eiffel. Bucurați-vă de o plimbare deschis la partea superioară, care vă permite flexibilitatea de a descoperi Parisul la propriul ritm. Rezervați o excursie de o zi, care include turnul și alte 11 stații, sau întinde aventura cu un bilet de două zile în cazul în care puteți veni și du-te în timpul tău liber. Comentariul preînregistrat și la bord Wi-Fi face ușor de urmat de-a lungul timp ce rola de opriri, cum ar fi Arcul de Triumf, Opera din Paris, și La Madeleine.