Top 12 ting at gøre omkring Eiffeltårnet

Posted on

 Top 12 ting at gøre omkring Eiffeltårnet

Første gang besøgende til Paris har normalt Eiffeltårnet på deres spand liste. Og et besøg på dette ikoniske vartegn er indsatsen værd, især hvis du ønsker en betagende udsigt over byen. Men når din tur op i tårnet er færdig, er det tid til at regne ud, hvad de skal gøre næste. Dette område er hjemsted for autentiske caféer, museer og parker, men det er også fyldt med turistfælder. Undgå at blive suget ind i menneskemængden og i stedet plotte din egen rejseplan. En picnic på Champ de Mars, forundres over byens enorme kunstsamling, og tage en sunset cruise på Seinen vil afrunde din once-in-a-lifetime tur.

1. Picnic på Champ de Mars

Meget få besøgende drage fordel af en tur i parken, der fører fra foden af Eiffeltårnet til  Ecole Militaire . Denne 60-acre haven kendt som Champ de Mars er let forstås ud fra den panoramiske dæk af tårnets øverste niveau. Begrundelsen var først udviklet i løbet det sekstende århundrede og bruges til at dyrke grøntsager og vinstokke. I løbet af det attende århundrede, blev de repurposed til militær træning af Napoleons nærheden akademi. I dag kan du læne dig tilbage og nyde en fantastisk udsigt mens sprællende ud for en afslappet picnic. Legepladser, damme og majestætiske blomsterbede gør haverum især behageligt i løbet af foråret og sommermånederne.

2. Udforsk for Place du Trocadéro

Kun få skridt væk fra tårnet står den grandiose kompleks kendt pariserne som ” La Trocadero .” I lighed med Champ de Mars, denne udendørs rum består af en lang have, komplet med springvand og græsplæner perfekt til at slappe af på. Haven er også udstyret med legepladser og is sælgere til børn. Fountain kompleks er særlig spændende, bestående af tolv springvand, der hver kaste en vandsøjle 12 meter høj, 10 vand buer, og 24 små springvand.

3. Gennemgå Palais de Chaillot

Anbragt på Chaillot Hill i Trocadero sidder Palais de Chaillot, som huser kulturinstitutioner i Cité de l’Architecture, National Chaillot Teater, og et par museer. Denne store esplanade med udsigt til Eiffeltårnet har en temmelig kompleks historie, som Adolf Hitler stillede op til en officiel foto her efter besætter Paris i 1940 under Anden Verdenskrig. Så, i 1948, De Forenede Nationers generalforsamling samlet her for at officielt vedtage Verdenserklæringen om Menneskerettighederne som reaktion på de grusomheder begået under krigen. I dag kan du bladre i en samling af skibsmodeller og marinefartøjer institutioner på Søfartsmuseet og opdage alt det, der definerer mennesket og mennesket på Museum of Man.

4. Get Lost i Modern Art Museum

Moderne kunst fans, du er i lykke-Paris’ bedste moderne kunstmuseer er blot et par minutters gang fra Eiffeltårnet. Tilbring en dag (eller mange) udforske permanente og midlertidige udstillinger på værker fra det tyvende århundrede til i dag. Den Moderne Kunst Museum er et kommunalt museum, der er betragtet som en del af Palais de Tokyo arts kompleks. Indviet i 1961, museet lever i en bygning, der oprindeligt blev åbnet for 1937 International Kunst og teknisk udstilling. Deres store samling af kunst kan ses gratis, hvilket gør det en stor stop for dem, der besøger Paris på et budget.

5. Deltage en Art Show på Palais de Tokyo

Palais de Tokyo deler en terrasse med sin søster, museet for moderne kunst, som byder på et fugleperspektiv af Eiffeltårnet og Champs de Mars. Terrassen selv gør et fantastisk sted for fastgørelse fotos fra flere udsigtspunkter. Gå derefter ind i Palais de Tokyo i en førsteklasses kig på både parisiske og global avantgarde kunst. Først åbnede i år 2002 og udstillingsrummet showcases avancerede installationer og kuraterede udstillinger og kan prale med en behagelig, moderne restaurant, perfekt til at snuppe en bid at spise.

6. Tag en afslappende Cruise på Seinen

Efter at have besøgt klodens mest genkendelige tårn, der er ikke noget mere idyllisk end flydende ned Seinen. Fra båden, kan du opleve mange af byens sublime vartegn og fange en smuk solnedgang, mens du er på det. Cruise ved Notre-Dame-katedralen, Musée d’Orsay, og Louvre. Bateaux-Mouches og Bateaux Parisiens-både med både fortøjet nærheden Eiffeltårnet-tilbud sightseeing flodkrydstogter og romantiske middag pakker. En tur med enten tøj gør en stor slutning på en mindeværdig dag, især hvis din by ophold er kort.

7. Afrejse Napoleons grav på Hotel des Invalides

Konstrueret af kong Ludvig XIV i det 17. århundrede som et sted til at huse sårede krigsveteraner ( Invalidekirken),  denne struktur er ikke helt et hotel, men snarere et militærhospital og kongelige arsenal. Og det er let genkendelig takket være dens overdådige gyldne kuppel på taget. Vidne Napoleons grav under den hvælvede kirken som en del af din generelle optagelse billet til komplekset. Mens inde, kan de interesserede i militære historie besøge Musée de l’Armée. Og for klassisk musik fans, året rundt koncerter pryde den udendørs scene, hvilket giver en behagelig udflugt på en sommeraften.

8. Lær om mode Historie

han fascinerende udstiller på Palais Galliera beviser den franske sætning ” et la mode ” har både kunstnerisk og historisk værdi. Galleriets omfattende samlinger af tøj, kostumer, og andre mode artefakter cirkuleres i midlertidige udstillinger i løbet af året. Tidligere udstillinger omfattede en hyldest til fransk sangerinde og superstjerne Dalida , fokus på værker af designere som Balenciaga og Jeanne Lanvin, og en visning af den sociale og kunstneriske betydning af æra tøj stilarter. Derudover slottets hyggelige have-holdige mange skulpturer, blomsterbede, en grøn plæne, og bænke-gør et ideelt sted at slappe af.

Bemærk: Museet lukker mellem store udstillinger og er lukket helt til renoveringer indtil sent 2019, så tjek den  hjemmeside for opdateringer.

9. Spis franske Bagværk på Rue Cler

Spisning og mellemmåltider valg omkring Eiffeltårnet er ikke meget fantastisk. Faktisk er de fleste af de madboder tendens til at være middelmådig og overpris (i lighed med andre verdensomspændende touristy pletter). Af denne grund, at hoved Rue Cler, en munter gademarked, der er bredt anerkendt af foodies og gourmeter. Langs denne fodgænger færdselsåre, vil du finde guddommelige konditorier, grønthandlere, ost sælgere, luksus franske tehuse, chokolade og gelato butikker, og traiteurs (delikatesseforretninger) sælger en vifte af franske takeaway delikatesser. Masser af charmerende caféer og restauranter nåde også det område, herunder L’Eclair Paris (en cocktailbar og afslappet spisested), og Tribeca, en trendy tøj, perfekt til et let måltid eller høj kvalitet kaffe.

10. Hæng ud (Eller Workout) på L’Île aux Cygnes

Denne kunstigt skabt ø, der ligger midt i Seinen indeholder et imponerende antal statuer på sine 850 meter lange grunde. Det er langt fra alfarvej for de fleste turister, men det er et godt sted at gå for at undslippe skarer og beundre den 22-meter høje kopi af Frihedsgudinden. Mens der, skal du sørge for at tage et billede af Eiffeltårnet fra øens unikke udsigtspunkt eller snige i en hurtig træning på klatrevæggen. Eller, hoved der på lørdag for at se en lind strøm af parisiske nygifte udgør for deres første fotos som mand og kone.

11. fisk omkring på Aquarium de Paris-CineAqua

Beliggende i haven ved Trocadero ligger i Paris’ eget akvarium, hjem til fisk fra hele verden. Dette er et godt sted at besøge, hvis du har børn, som animerede shows og workshops afholdes dagligt. Akvariet indeholder 2500 vandmænd, 10.000 fisk, 750 koral kolonier, og den største haj tank i Frankrig (indeholdende 3.000.000 liter vand). Der er også en fodring område, hvor både børn og voksne kan fodre fisk og engagere sig med dem på tæt hold.

12. Tag en Bus Tour

Hop-on, hop-off busser operere hele vejen rundt om byen Paris med stop ved Eiffeltårnet. Nyd en åben toppet tur, der giver dig fleksibilitet til at opdage Paris i dit eget tempo. Book en dagstur, der inkluderer tårnet og 11 andre stopper, eller strække ud dit eventyr med en to-dages billet, hvor du kan komme og gå i din fritid. Indspillede kommentar og ombord Wi-Fi gør det nemt at følge med, som du ruller ved stop som Triumfbuen, Opéra de Paris og La Madeleine.