Skip to main content

Top 15 lucruri de făcut în Pai, Thailanda

Top 15 lucruri de făcut în Pai, Thailanda
Multe dintre lucrurile de top pentru a face în Pai, Thailanda, sunt gratuite. Chiar și doar de croazieră prin rural verde pe două roți între puncte de interes este plăcută. Traficul nesfârșit circulă șanțul Chiang Mai pare dintr-o dată plăcut departe.

Pai, un mic-dar-ocupat oraș turistic din nordul Thailandei, a evoluat într-o destinație interesantă de-a lungul anilor. Cu toate că rădăcinile „hippie“ Pai, deoarece au fost smulse, sănătatea holistică și scena alimente naturale este încă foarte mult în viață, așa cum este atmosfera pașnică. Dar Pai nu este doar toate yoga dimineața devreme: viața de noapte și târziu-noapte socializare-dacă alegeți să ia parte-sunt sfidător abundente.

Când vizitați Chiang Mai, planul de a petrece câteva zile doar patru ore la nord în Pai. Dar să fie avertizat: mulți călători planificați o zi sau două în Pai și sfârșesc prin ardere vizele lor acolo!

1. Exploreaza Cu un scuter

Toate cele mai bune lucruri de făcut în Pai pe această listă sunt ușor accesibile prin intermediul scuter-apuca o hartă și du-te! Obiective mici și atracții pot fi combinate pentru o zi de distracție de aventură. Peisajul verde, drumurile rurale, și aerul curat fac de conducere în Pai o adevărată bucurie.

inchirieri scutere costa cât mai puțin de 5 $ pe zi. clase informale sunt disponibile dacă nu ai mai fost pe un scuter înainte. O mulțime de călători învețe să conducă în Pai și câteva învețe să se prăbușească în timp ce există, de asemenea. Chiar dacă localnicii nu rareori, ar trebui să poarte o casca.

2. Aflați Ceva

După sosirea în Pai, extinde opțiunile apucând-o Pai Evenimente Planner. Broșura gratuit, care rulează lung este publicat în mod regulat cu o serie de opțiuni pentru a vă bucura în Pai. Uita-te pentru PEP de-a lungul Walking Street și în diverse cafenele și restaurante.

Harta și calendarul evenimentelor va veni la îndemână în timpul vizitei la Pai. Veți vedea înregistrările pe săptămână pentru cursuri și ateliere de lucru care includ subiecte cum ar fi gătit, Kombucha fermentează, yoga, tai chi, meditatie, arte martiale, permacultura, clădire casa noroi-cărămidă și alte discipline interesante.

3. Vizitați Split Land

În 2008, activitatea seismică a rupt o tăietură adâncă în câmpul unui fermier, la sud de Pai. Plimbare prin spectacol geologic va consuma poate doar 20 de minute din timpul tau, dar ospitalitatea fermierilor și tratează sănătoase de la fermele lor vor face să vă doriți să leneviți și chat-ul pentru o vreme.

Oprire in pentru unele fructe și gustări uscate cultivate local. Intrarea este liberă, dar este încurajată o mică donație.

Dacă de conducere de la Chiang Mai pe autostrada 1095, vei trece de fapt, care virează la stânga pentru separarea terenului. Merită o scurtă oprire.

4. Vizitați Pai Canyon

Deși Pai Canyon, de asemenea, la sud de oraș pe autostrada 1095, nu este la fel de mare sau marele cum sugerează și numele, este una dintre cele mai populare lucruri de făcut în Pai. Apus de soare este frumos acolo, atunci când condițiile sunt favorabile, dar, de asemenea, în momentul în care grupuri mari rândul său, în sus. Du-te mai devreme pentru a se bucura de o excursie pe jos scurt și unele liniște înainte de a sosi camioanele turistice.

Calea se îngustează între ascuțite de renunțări, iar bruiajul unele ușor devine necesară pentru a continua. Aceste piese nu pot fi potrivite pentru copii mici, dar toată lumea poate o excursie pe jos calea principală la „marginea“ pentru un aspect. Canionul este plin de praf și expuse în timpul sezonului cald. Asigurați-vă că pentru a purta o pălărie, și nu se așteaptă multă umbră!

5. Bucurați-vă de la Boon View Ko Ku Deci, Podul

Boon Ko Ku Deci, Bridge este un pod de bambus șerpuită construit peste un orez nedecorticat. Vizualizări în timpul sezonului de creștere umed sunt de culoare verde și Fermecatoare. Nu vă așteptați la mult mai mult decât pacea, exfoliant maro, și puțini vizitatori în timpul lunilor de uscat-sezon.

Intrarea este liberă, iar peisajul înverzit este bine în valoare de 25 de minute de orașul. O cafenea mică la începutul podului servește băuturi reci pentru a se bucura în timpul vizionării bivoli de apă conținut în liniște.

Găsiți podul căutând un semn pe autostrada 1095 sud a orașului. Când vine din Pai, rândul său, va fi pe dreapta.

6. Se fierbe în Hot Springs

Chiar dacă martie și aprilie temperaturile ridicate din Pai poate rivaliza cu cele din Chiang Mai, călătorii încă imbulzesc izvoarele termale pentru a absorbi în apă sulfuric și frotiu noroi vulcanic. Sai Ngam Hot Springs este o alternativă mult mai puțin ocupat, dar este la 30 de minute cu mașina de nord a orașului.

Uita-te pentru semne publicitare Pai Hot Springs in apropiere de Podul Memorial Pai Canyon. Hot Springs sunt deschise de la 8 la 6 pm și de intrare este de 200 baht.

7. Răcorește-Sub Cascade

Există mai multe cascade la distanță de scuter ușor de Pai. Puteți bălăci și să se răcească sub opțiunile de Cascadele-deosebit de bune în timpul după-amiaza fierbinte din aprilie și mai. Nu vă așteptați la o experiență Niagara: cascadei poate fi puțin mai mult decât un firicel până la dușuri regulate de întoarcere sezonului musonic.

Atunci când nu există apă suficientă, copii locale și călătorii se bucură deopotrivă de alunecare pe pietre netede în piscină naturală la cascada Mo Paeng. Fi avertizat: apa devine foarte puțin adâncă și nu este suficient de adânc pentru scufundări în condiții de siguranță în timpul sezonului uscat.

Pam Bok Cascada, o altă opțiune în apropiere, este situat la capătul pitoresc al unui canion îngust, adăugând la aventura.

8. Du-te de pescuit

Nu în râu! În schimb, du – te la prietenosul Bueng Pai Farm , unde puteți plăti pentru pește în lac , care este aprovizionat cu multe specii mari. Echipament, momeli, găleți și instrucțiunile sunt disponibile; capturile sunt eliberate, desigur.

Așa cum se întâmplă adesea în cazul în care peștii nu sunt musca, experienta este foarte mult despre setarea. Băuturile reci sunt disponibile, cum sunt bungalouri, dacă doriți să stați un pic în afara orașului și pește în dimineața mai reci.

9. Ceaiul băutură la Overlook

Overlook doar dincolo de atracție turistică „Satul chinez“ este un deal ierboase, cu câteva bănci și vederi plăcute ale văii. Taxa de intrare slaba include un vas mic de ceai (poate fi necesar să ceri) să se bucure în propriul colț, senină în vârful dealului.

Santichon Village, denumit la nivel local ca „Satul chinez“ nu este mult-l va ocupa doar 20 de minute din timpul tau, cu excepția cazului în care decideți să încercați o mână la tir cu arcul, călărie, sau unul dintre celelalte activități turistice.

Satul chinez este la doar 15 minute nord-vest de Pai. Overlook se află pe același drum chiar dincolo de sat.

10. Uita-te la apus de soare Buddha Statuia Albă

O alternativă mare apus de soare la Pai Canyon este mare statuie Buddha alb (Wat Phra That Mae Yen) vizibil din oraș. Vizionările din partea de sus sunt superbe, iar statuia senină a pozat în poziția lotus pe jumătate creează un mediu liniștit pentru prinderea respirația după urcare.

Cele mai multe pași până la statuie pentru a face un mare antrenament cardio în dimineața. Găsiți mai mare statuie a lui Buddha doar în jurul valorii de colț din Pai pe un drum abrupt care se desparte de la Rural Road 4024.

11. Vizita după-amiază Market

Economisiți bani și să se bucure de o experiență locală de mers pe jos pe piață după-amiază pentru a cumpăra dvs. de fructe proaspete, care este în cazul în care multe dintre coșurile și restaurante de-a lungul Walking Street a lua lor!

Ca și în multe piețe, călătorii destul de curajos să rătăcească mai adânc în inimă și se tocmească un pic sunt răsplătiți cu prețuri mai bune. Păstrați un ochi pentru mangustanului, Regina de fructe, între mai și august.

Găsiți piața de după-amiază în oraș Pai doar la sud de strada de mers pe jos.

12. Sănătos Get

Pai are o reputație ca un hub pentru sănătate holistică și natural de viață în nordul Thailandei. vegan delicioase și opțiuni vegetariene abundă, chiar și ierbivore reticente vor aprecia produse proaspete, cultivate pe plan local.

magazine de suc și ceaiuri medicinale sunt ușor de găsit. Vei vedea numeroase pliante publicitare sesiuni de dimineață și apus de soare yoga.

Tonul Cafe Pământ are medicamente naturale și ingrediente greu de a găsi de vânzare. Arta în Chai, Om Garden Cafe și Chew Xin Jai (vegan) sunt câteva dintre mai multe opțiuni sănătoase, interesante.

13. Have Fun Ființă Nesănătoasă

Hei, e vorba de yin și yang, nu? Pai este un pic de o anomalie. Mulți călători rândul său, așteptând ca un „hippie“ oraș liniștit, unde sucul organic este singura opțiune la robinet în loc de obicei trei beri din Thailanda. Ei descoperă că viața de noapte în Pai poate top, care în Chiang Mai. Se merge de multe ori până la răsăritul soarelui, de asemenea!

Pentru un astfel de loc mic, gama de opțiuni în aer liber pentru socializare este superb. De la spectacole live la Mojo Cafe și Jazz Cafe comestibile melodii dure, și un decor la punk-rock Bla Bla Bar, Pai are o alegere pentru toate starile. De după orele de program, Do not Cry Bar merge foarte târziu pentru oricine rămasă în picioare.

14. Încercați Arte Martiale

Yoga și reiki nu sunt singurele opțiuni în Pai. Veți găsi anunțuri de tai chi, qi gong, și alte discipline interne. Mulți sunt postate de către profesori care trăiesc în Pai care oferă cursuri private de la retrageri de sănătate din apropiere.

Pentru autoapărare și transpirații grave, există două excelente Muay Thai tabere și un kung fu chinez se retragă din apropiere. Toate satisface studenții de la fiecare nivel; pachete de cazare si pachete de formare sunt disponibile.

15. Absoarbe Kitsch

Pai are o multime de deliberată quirky, kitsch, limba-in-obraz, care declară unapologetically: da, aceasta este o destinație turistică, dar o facem cât de drăguț posibil.

Atracțiile pe marginea drumului kitsch-ul începe de mile înainte de a ajunge Pai. Situat în partea stângă a Autostradă 1095 este o cafenea dedicat Halloween și vrăjitoare. Pe măsură ce se apropie mai aproape de oraș, va trebui să aleagă între opțiuni trântit-încă reinvitarea, cum ar fi cafeaua în dragoste și dragoste Strawberry Pai. Aceste locuri au tratează, băuturi, mărfuri, și o mulțime de a lua fonurile Selfie distractiv.

Chiar Autostradă 1095 cu 762 întorsături sale și apoi unele de pasageri, fără îndoială, rău de mașină numărat are marfa. T-shirt și magneți peddled pe întreg oraș lăuda mesaje, cum ar fi „am supraviețuit drumul spre Pai“ și „I Heart Highway 1095.“

Dintre toate lucrurile interesante de făcut în Pai, este combinația de quirky atrage care dă o astfel de personalitate distracție în oraș.

You may also like