Top 30 Forslag til aktiviteter i Paris, Frankrig

Posted on

Første besøg i Paris kan være så skræmmende og desorienterende som de er fortryllende. Det er ofte svært at vide, hvor man skal begynde: hvad skal du være prioritere på din første dage med sightseeing og udforske i hovedstaden? Det er bare så nemt at få trukket ned charmerende små brostensbelagte gader og gamle passager, eller at føle sig overvældet af den endeløse liste over byens museer og monumenter foreslået i din guidebog.

Det meste af byen er naturligvis værd at se og udforske. Men  især  hvis du er en første gang besøgende til den franske hovedstad, er der et par turistattraktioner, som du vil sandsynligvis ønsker at fokusere på, når du ankommer.

Uden videre, er her vores picks for byens 22 mest uforglemmelige seværdigheder og attraktioner, fremhævet for deres masse popularitet, historisk betydning, og ren og skær “wow” faktor. Og ja, du gættede det: En af disse er den sublime Notre-Dame-katedralen, afbilledet ovenfor.

1. Besøg Louvre-museet og Det gamle palads

Hvis du vil vide Louvre inde og ude, skal du muligvis en halv menneskealder. Stadig, man skal starte et sted. Webstedet for verdens mest omfattende og mest forskelligartede samling af præ-20. århundredes maleri, skulptur, og pyntegenstande, Louvre er en global turistmæssige drawcard. Ikke at forglemme den  Mona Lisa  og  Venus fra Milo , skal du sørge for at besøge mindre overfyldte vinger, at sole sig i værker af Vermeer, Caravaggio, Rembrandt, og utallige andre. Den århundredgamle Paladset selv er et bevis på en rig historie, der spænder fra middelalderen til nutiden.

2. Se Notre Dame katedralen, en gotisk Marvel

Ingen første tur til Paris er komplet uden et besøg på dette vidunder af gotisk arkitektur, som stammer fra det 12. århundrede. En af de mest unikke og smukke katedraler i Europa, er Notre Dame Cathedral dramatiske tårne, spir, farvet glas og skulpturer garanteret at tage din ånde væk.

Vidne på første hånd den plet, der engang var hjerteslag middelalderlige Paris, og det tog over 100 års hårdt arbejde at fuldføre. Klatring det nordlige tårn at se Paris fra pukkelryggede Quasimodo s udsigtspunkt er afgørende, også. Du vil snart forstå, hvorfor Notre Dame er et af Paris’ seværdigheder.

3. Gå til toppen af ​​Eiffeltårnet

Mere end nogen anden milepæl, har Eiffeltårnet kommet til at repræsentere en elegant og moderne Paris-men dette var ikke altid sådan. Strygejernet tårn, som blev bygget for 1889 Verdensudstillingen af ​​Gustave Eiffel, var vildt upopulær med parisere, da det blev afsløret, og blev næsten revet ned.

Det er siden tiltrukket mere end 220 millioner besøgende, og det ville være svært at forestille sig Paris nu uden. Tårnet kroner Paris nattehimlen med dens festlige lys og skinner op en storm hver time. Det har også for nylig fast indtastet det enogtyvende århundrede, eftermonteret med solpaneler og glas-etagers udsigtsplatforme, til glæde for nogle og svimmelhed af andre. Kliché? Ja måske. Men afgørende.

4. Se Betagende impressionistiske kunst på Musée d’Orsay

Gå over broen fra Louvre til Musée d’Orsay og vidne til en bogstavelig og overført bro mellem klassisk og moderne kunst. Boliger verdens vigtigste samling af impressionistiske og post-impressionistiske maleri, Musee d’Orsay lys, luftige værelser whir dig gennem tre etager i moderne vidundere, fra Degas’ æteriske dansere til Monets åkander, hele vejen til Gaugin s grønne jungler. Væsentlige værker af Van Gogh, Delacroix, Manet, og andre venter på dig, også.

5. Walk Around Sorbonne og Latinerkvarteret

Sorbonne universitetet er den historiske sjæl af Latinerkvarteret, hvor videregående uddannelse har blomstret i århundreder. Grundlagt i 1257 for en lille gruppe af teologistuderende, Sorbonne er et af Europas ældste universiteter. Det har været vært for et utal af store tænkere, herunder filosoffer René Descartes, Jean-Paul Sartre, og Simone de Beauvoir. Nyd en drink på café terrasse foran kollegiet før udforske de snoede små gader i Latinerkvarteret bag det.

6. Marvel på Triumfbuen og Champs-Elysees

Den 164-fods Triumfbuen bestilt af kejser Napoleon I gør præcis, hvad det var lavet til at gøre: Evoke lutter militær magt og triumf. Det blev bygget i en tid, hvor lederne rejst monumenter i deres egen ære og skaleret til deres egoer. Den arch smukke skulpturer og relieffer fejre Napoleons generaler og soldater. Besøg Triumfbuen at begynde eller kulminere en tur ned ad lige så storladne Avenue des Champs-Elysées. Du kan ikke undgå at føle grand selv.

7. Besøg Centre Pompidou og Beaubourg naboskab

Pariserne overveje Centre Georges Pompidou at være den kulturelle byens puls. Dette moderne kunstmuseum og kulturelle centrum, ligger i nabolaget kærligt døbt Beaubourg af lokalbefolkningen, åbnede i 1977 til ære præsident Georges Pompidou.

Centrets underskrift skelet design, som fremkalder knogler og blodkar, er enten elsket eller hånet-nej i-betweens. Hvis skøre design ikke er din kop te, den permanente samling på Statens Museum of Modern Art er et must og har værker af Modigliani og Matisse. Rooftop udsigt over byen er også i orden.

8. Udforsk Sacré Coeur og Montmartre

Med sin umiskendelige hvide kuppel, der nogle sammenligne med en marengs krone byen, Sacré Coeursits på det højeste punkt i Paris på Montmartre knold, eller  butte . Denne basilika, som blev indviet i 1909, er bedst kendt for sine skrigende guld mosaik interiør og for sin dramatiske terrasse, hvorfra du kan forvente en flot udsigt over Paris på en klar dag.

Tag kabelbanen op med en metro billet og stoppe ved Sacré Coeur før udforske de snoede, landsby-lignende gader Montmartre. Og efter expending al din energi klatring Montmartre s formidable bakker og trapper, overveje at bruge en aften på en traditionel parisisk cabaret såsom den legendariske Moulin Rouge eller den ultra-folkelig Au Lapin Agile.

9. Tag en sejltur på Seinen

At se nogle af Paris’ smukkeste steder glide forbi som du falder ned Seinen er en uforglemmelig og essentiel oplevelse. Virksomheder som Bateaux-Mouches og Bateaux Parisiens tilbyde one-timers ture af Seinen året rundt for omkring 10 euro. Du kan hoppe på nær Notre Dame eller Eiffeltårnet. Gå om natten for at nyde den flimrende spil af lys på vandet, og klæde sig varmt-vinden fra off Seinen kan være kølige. Du kan også tage ture i nogle af Paris’ kanaler og vandveje, som vil tillade dig at se en semi-skjult side af byen af ​​lys.

10. Tag en spadseretur gennem Père Lachaise kirkegården

Paris tæller inden for dets mure mange af verdens mest poetiske kirkegårde, men Père-Lachaise overgår dem alle. Utallige berømte tal er begravet her: de mest populære er  The Doors  forsangeren Jim Morrison, hvis grav holdes konstant vagt af fans. Den franske dramatiker Molière, Oscar Wilde, Edith Piaf, og Richard Wright er et par andre. På en solskinsdag, kan klatre til kirkegården topmøde og ser ned på de overdådigt designet krypter være overraskende glad.

11. Admire Skulpturer på Musée Rodin

Tour en stor billedhugger atelier i romantiske omgivelser på Musée Rodin, fuldstændig renoveret og genåbnet for besøgende i november 2015. Set i et 18. århundrede palæ, museet er hjemsted for mere end 6.000 værker af Rodin, herunder “Tænkeren og  “ Kysset “.  Der er også 15 skulpturer i den permanente samling fra den franske billedhugger Camille Claudel, en anden mester.

Efter at have set skulpturerne, så sørg for at bruge lidt tid at beundre den omfattende samling af tegninger og støbte forme udstillet. De frodige grunde er hjemsted for en rosenhave, café og springvand. Mere ikoniske skulpturer fra Rodin nåde haverne, herunder “Orpheus” og bronze undersøgelser til “Borgerne fra Calais”.

12. Se verdensklasse Samtidskunst på Foundation Louis Vuitton

Denne fantastiske nye fundament designet af Frank Gehry tilbyder verdensklasse moderne kunst viser og en af ​​de mest unikke tilføjelser til den parisiske skyline i de seneste år. Samlingen huse arbejde ejet af Bernard Arnault, formanden og CEO for LVMH. Du vil se alt fra gigantiske Gerhard Richter malerier til interaktive installationer af den danske kunstner Olafur Eliasson. Bagefter har en picnic eller en tur på den vidtstrakte park og træ kaldet Boulogneskoven.

13. Shop (eller Window-Shop) på Rue du Faubourg Saint-Honoré

Hvis du ønsker at shoppe som en parisisk high-roller-eller i det mindste lade som om-hoved til Rue du Faubourg Saint-Honoré og det omkringliggende kvarter. Vær med i 1. og 8. arrondissement (distrikter) , er den gade foret med de største navne inden for mode og luksus, der spænder fra old-school couture etiketter som Goyard, Hermès, Gucci og Prada, såvel som nutidige, eftertragtede huse og designere (Apostrophe juni Ashida). Du kan også finde skræddersyede parfume, high-end smykker, lækre kager og endda gamle verden, fint bagage. Det er ikke underligt det er inkluderet i vores guide til de bedste shopping distrikter i den franske hovedstad.

14. Find en Vintage Treasure på Marché aux Puces de Clignancourt / St Ouen

Det er nemt at blive overvældet på dette vidtstrakte parisiske loppemarked. Efter alt, de 150 år gamle puces – bogstaveligt, “lopper” – er blandt verdens største. Men med en smule fokus og vedholdenhed, kan du finde en skat i labyrint af boder, uanset om du er på jagt efter antik sølv bestik eller vintage Chanel couture. Markedet er placeret på kanten af nord Paris, hvor det 18. arrondissement møder forstad til St. Ouen.

Den nemmeste måde at komme dertil?  Tag metro linie 4 til “Porte de Clignancourt” og følg skiltene til markedet. Du kan også tage linje 13 til Porte de St Ouen station (og til siden af de “puces”, der strækker sig ind i forstad).

15. Gå en tur gennem Marais District

Hvis der er en bedre fransk kvarter til spadsereture, sightseeing, shopping, smage og folk-watching alle i en enkelt formiddag eller eftermiddag, har vi ikke fundet det. Marais, som strækker sig over 3. og 4. arrondissement, har en rig historie i Paris: Det er hjemsted for byens historiske jødiske kvarter ( pletzl ), og fungerer også som hjertebanken af byens pulserende LGBT-miljøet.

Inden for den altid travle, vil du også finde fantastiske  hôtel  particuliers  (old-school palæer), talrige middelalderlige steder og seværdigheder, en overflod af high-end og designerbutikker, og mange af byens bedste museer, herunder Musée Picasso.

16. Slap af og slentre på Luxembourg haverne

Selv hvis du ved meget lidt om den franske hovedstad, kan du have et mentalt billede af parisere afslappende i lawn stole på terrasser overse udsmykkede, velplejede plæner og damme. Dette er et ikonisk billede, du kan spille ud for dig selv ved at besøge Luxembourg Gardens, en italiensk og fransk-stil tilflugtssted, der engang var de stomping begrundelse for dronning Marie da Medici.

Selv om det er et yndet sted at slappe af med en picnic, de renæssance-æra formelle haver er populære blandt løbere og vandrere, og børn, der løb deres sejlbåde bag Sénat. Sørg også for at beundre den samling af statuer: nogle af vores foretrukne omfatter statelige skulpturelle billeder af de forskellige dronninger og andre kongelige kvinder i Frankrig gennem historien.

17. Se største offentlige samling af Picassos arbejde

Efter lukning i næsten fem år, Musée Picasso i Paris genåbnede i slutningen af 2014, frisk fra en pebret renovering. Nu, dette verdensklasse museum strækker sig over mere end 50.000 kvadratfod og huse tusindvis af værker af den uforlignelige spanske kunstner. Hovedbygningen, en 17. århundrede palæ i Marais (se # 15), har møbler designet af den legendariske Diego Giacometti.

Boliger mesterværker samt værker fra mindre kendte perioder i Picassos værk, museet tilbyder også midlertidige udstillinger fremvisning arbejde kunstnere som Giacometti. Det er et must-see for alle interesserede i historien om det 20. århundredes kunst.

18. Spis nogle berømte parisiske Ice Cream

Gemt væk på Ile Saint-Louis, kan du finde næsten 100 varianter af is på den berømte Berthillon . Afhængigt af sæsonen, kan du prøve alt fra vilde jordbær til fersken, hasselnød, pistacie og hvid chokolade. Butikken idylliske omgivelser-beliggende på en lille ø i Seinen, på tværs fra Notre-Dame-katedralen-gør det til et must-besøg. Du kan slentre i gaderne, foret med det 17. århundrede palæer, mens du nyder din kegle.

19. tilfredsstille Naturlige Kuriositeter på Deyrolle

Søger lidt af den gammeldags og det mærkeligt? Deyrolle er en gammel parisisk butik (åben siden 1831), der især har specialiseret sig i taxidermied dyr (ingen er nyere, men et potentielt beroligende punkt for de berørte med dyrs rettigheder).

Beliggende i det 7. arrondissement, denne veritable kunstkammer huser legemsstore tigre, bjørne, fugle og mere, samt utallige skuffer fyldt med alle mulige sommerfugl, bug, eller insekt du kan forestille dig. Mange af boutique undersåtter er blevet anvendt i studiet af botanik, entomologi, og zoologi. Dette er helt sikkert en af ​​de mærkeligste butikker i Paris– og et besøg værd, hvis du kan håndtere udstoppede dyr.

20. Shop på en fransk Food Market

Den franske tage deres mad meget alvorligt, og der er ingen bedre måde at opleve, at første hånd, end at besøge en af byens mange open-air fødevaremarkeder . Disse markeder er typisk afholdes flere gange i løbet af ugen, og der er en i næsten hvert kvarter. Selv hvis du opholder sig i et hotel, kan du bestanden op på frisk frugt, ost, charcuteri, og andre snacks-perfekt til at tage i en picnic langs Seinen.

Se også vores læskende guide til Marché d’Aligre, en favorit landmandens marked blandt lokale i byen.

21. Get Lost inde i en gammel-World French Department Store

Ud over at være mestre i alle ting køkken og gastronomi, pariserne er også ekspert shoppere. Dette fremgår af deres sprudlende, elegante stormagasiner.

Disse multi-etages kolosser – mange bygget i det elegante turn-of-the-tyvende århundredes periode kendt som “Belle Epoque” – lager alt fra vin til haute couture til hardware og hjem forsyninger. Blandt vores favoritter: BHV, i Le Marais, Galeries Lafayette og Le Bon Marché , den første nogensinde moderne stormagasin.

22. slentrer Latinerkvarteret

Intet helt siger Paris som en dag slentrer gennem Latinerkvarteret, en af ​​byens mest sagnomspundne og elskede distrikter. Start med at kigge bøger på den elskede engelske boghandel Shakespeare and Company, før overskriften over til Sorbonne universitetet pladsen til at have en kop kaffe. Så tjek de middelalderlige skatte på Musée Cluny, gennemse sjældne bøger og antikviteter nær Jardin du Luxembourg og vind gennem de smalle små gader bag Pantheon på Place de la Contrescarpe.

Eller bare vandre og gøre enhver række af dine egne opdagelser: morgen lys rammer toppen af ​​bygninger; glæden ved at smage frisk brød, kager og frugt på markedet-centreret Rue Mouffetard eller Place Monge … mulighederne er næsten uendelige.

23. Udforsk Canal St Martin & dets Hip butikker, restauranter

Enhver, der ønsker at forstå nutidige Paris skulle bruge lidt tid at slentre op og omkring Canal St. Martin, en af ​​byens mest levende og innovative områder. Gå til centrum af en af ​​de yndefulde, metalliske grønne broer for at se bådene flyde ned kanalen (og komme gennem komplekse låsesystemer).

Nyd et glas vin og et par små plader på en vinbar, eller nosh på eklektisk køkken i en af ​​områdets utallige, aldeles hip nye restauranter. Gennemse butikker og kunst boghandlere til det nyeste inden for stil og design. Du kan endda have en picnic lige ved water– en favorit lokal tidsfordriv.

24. Se nogle af Monets Smukkeste Arbejde på dette lille museum

Mange besøgende til Paris helt overser en lille samling i den vestlige ende af Tuileries-haverne, som huser en af ​​impressionistiske mester Claude Monets mest betagende kunstværker. Men de ikke skulle.

Betale et besøg på Orangerie Museum og vidne til fejende, poetisk skønhed Nymphéas , en serie af vægmalerier, der styrter dig i Monets karakteristiske verden af farver, lys og våde landskaber. Hans åkander er et symbol på fred i verden, malet efter afslutningen af den første verdenskrig som en gestus af håb og forsoning.

Ud over Monets omrøring mesterværk, Orangerie museet er også vært Jean Walter – Paul Guillaume kollektion, med bemærkelsesværdige værker fra folk som Cézanne, Renoir, Picasso, Sisley, Matisse og Modigliani. Når du har set Orsay og Pompidoucentrets samling, her en eftermiddag tilbyder en anden dosis af kunstnerisk inspiration– og uddannelse.

25. Tag en heldagstur til Versailles

Versailles og dets verdensberømte palads og haver er en hurtig en-times tur uden for byen, hvilket gør det en vigtig og let dages tur fra Paris.

Dette 17. århundrede slot havde ydmyge begyndelse som en jagthytte, før du tænder ind i en overdådig palads under reglen om Ludvig XIV, også kendt som “Solkongen”. I dag, slentre gennem de omfattende formelle haver og besøge den utrolige Hall of Mirrors er en oplevelse, du vil ikke sandsynligt glemme. Sørg også for at reservere nogen tid for de mere støjsvage, mindre kendte bygninger og haver, herunder Petit Trianon og Dronningens Hamlet, hvor Marie Antoinette pensioneret fra presset fra retten liv og selv foregav til tider at være en ydmyg hyrdinde eller malkepige.

26. Gå Underground i katakomberne

Det behøver ikke at være Halloween for dig at grundigt nyde den uhyggelige oplevelse af at gå langt under jorden for at se katakomberne i Paris. Der er snesevis af miles af tunneler gravet måde under gadeniveau, men kan (lovligt) skal besøges kun en lille del af disse.

Her efter at købe en billet og ned ad lange vindeltrappe, du vil blive kastet ud i en mærkelig verden af ​​døden. Millioner af menneskeknogler og kranier er pænt stablet (i nysgerrige, meget fransk mode) sammen med de pathways– sjæle, der blev overført fra overfyldte kirkegårde i det 18. og 19. århundrede. Nogle vil finde denne attraktion decideret nedkøling, mens andre vil nyde det så en arkæologisk og social nysgerrighed. Uanset hvad, er det værd at et par timer.

27. Spis nogle lækre franske Bread & Pastries

En tur til den franske hovedstad ville være ufuldstændig uden krybe ind i et par varm, indbydende bagerier og konditorier (konditorier) til at smage deres fristende kreationer. Fra alle-smør croissanter og smerte au chocolat at prale den ideelle balance mellem afskalning og blødhed, til sprøde, upåklageligt bagte baguettes, cremet citron mini-tærter og fluffy eclairs, er der en hel gourmet verden at opdage derude.

Men du bør ikke lade sig skræmme. Mens bedøvelse, disse produkter er en del af dagligdagen i Paris.

28. Besøg den gamle Paris Operahuset og Se en Ballet Der

Forvirrende nok, er Palais Garnier-operaen faktisk ikke være vært for operaforestillinger disse days– der er en opgave for den nyere Opera Bastille. Men dette historiske sted, nu hjemsted for den franske nationale Ballet, er et bemærkelsesværdigt sted at besøge, inde og ude.

Dens overdådige, elegante design kan beundres fra langt nede lige så royalt Avenue de l’Opéra– en ikonisk syn værd at søge. Inde, den storslåede trappe i indgangen og vigtigste teater, kronet med en bevægende loftsmaleri fra franske maler Marc Chagall, er simpelthen sublim.

29. Nyd frisk luft Boulogneskoven

Nogle gange, en lille pusterum væk fra stress og støj i byen er i orden. Når du er ikke op til en hel dags tur, men ville ikke have noget imod en lille grøn og frisk luft, hovedet over til Bois de Boulogne– og enorme skovklædt park skulpturelle fra en gammel skov.

Enorme grønne plæner, træer vandrestier, damme beboet af ænder og vilde fugle, en open-air teater, dukketeater for børn og endda en gammeldags horceracing spor (Hippodrome) venter her. Pak en picnic, sætte på din travesko, bringe et kamera og nyde en dag væk fra city– lige på sin kant.

30. Toast Ligesom den franske på en lokal vin Bar

Som man kunne forvente, Paris prale med en bemærkelsesværdig række fremragende vinbarer. Gå nyde et simpelt glas eller to på et af disse afslappede barer, hvor du måske også guffe i en plade af duftende, cremede franske oste eller krydrede charcuteri. Nogle af dem, der gjorde vores liste over de bedste også specialiseret i små plader, der passer definitionen af ​​gourmet.

Uanset om smage en lys, frisk Beaujolais Nouveau til høstsæsonen eller forsøger mere komplekse, “udfordrende” røde og hvide fra Bourgogne eller Bordeaux, er der noget for enhver smag på disse søjler. Efter alt, i Frankrig, vin er ikke en snobbede affair– det er noget de fleste mennesker nyder.