Top 30 lucruri de făcut în Paris, Franța

Posted on

Primele vizite la Paris, poate fi la fel de descurajatoare și derutant, deoarece acestea sunt feeric. De multe ori e greu să știi de unde să înceapă: ce ar trebui să fie prioritate în primele zile de vizitare a obiectivelor turistice și de a explora în capitală? Este atât de ușor pentru a obține tras în jos străzile pietruite puțin fermecătoare și pasaje vechi, sau să se simtă copleșiți de lista nesfârșită de muzee și monumente ale orașului, propuse în ghid dumneavoastră.

Cea mai mare parte a orașului este, desigur, merită văzut și explorarea. Dar  , mai ales  dacă sunteți un vizitator pentru prima dată în capitala franceză, există câteva obiective turistice pe care probabil veți dori să se concentreze asupra atunci când ajunge.

Fără alte formalități, aici sunt ponturi noastre pentru 22 de puncte de interes și atracții cele mai de neuitat ale orașului, nominalizat pentru popularitatea lor de masă, o importanță istorică, și factorul pur „wow“. Și da, ai ghicit: Una dintre acestea este sublimă Catedrala Notre-Dame, fotografia de mai sus.

1. Vizita la Muzeul Luvru și Palatul Vechi

Pentru a afla Luvru în interiorul și în afară, poate fi nevoie de o jumătate de viață. Cu toate acestea, trebuie să se înceapă undeva. Site – ul de colectare cea mai extinsă și mai diversă din lume de pictura pre-20-lea, sculptură, și obiecte decorative, Luvru este un drawcard turistic la nivel mondial. Nu uita de  Mona Lisa  si  Venus din Milo , asigurați – vă că pentru a vizita aripi mai puțin aglomerate, pentru a se încălzi în lucrările lui Vermeer, Caravaggio, Rembrandt, și nenumărate altele. Vechi de secole palat în sine este un testament o istorie bogată se întinde din perioada medievală până în prezent.

2. A se vedea Catedrala Notre Dame, un gotic Marvel

Nici o prima excursie la Paris, este completă fără o vizită la această minune a arhitecturii gotice, datand din secolul al 12-lea. Una dintre catedrale cele mai frumoase și deosebite ale Europei, turnuri dramatice, Spire, sticla si vitralii statuar Catedrala Notre Dame sunt garantate pentru a lua respiratia.

Martor la prima mână la fața locului, care a fost odată bătăile inimii medievale de la Paris, și care a avut peste 100 de ani de muncă grea pentru a finaliza. Alpinism turnul de nord pentru a vedea Parisul de Cocoșatul Vantage Quasimodo este esențială, de asemenea. Vei intelege imediat de ce Notre Dame este una dintre atracțiile de top din Paris.

3. Du-te la vârful Turnului Eiffel

Mai mult decât orice alt punct de reper, Turnul Eiffel a ajuns să reprezinte un elegant și contemporan din Paris, dar acest lucru nu a fost întotdeauna așa. Turnul de fier, care a fost construit pentru 1889 Expoziția Mondială de Gustave Eiffel, a fost salbatic nepopular cu parizienii când a fost dezvelit și a fost aproape dărâmată.

Acesta a atras, deoarece peste 220 de milioane de vizitatori, și ar fi greu de imaginat de la Paris acum fără ea. Turnul încoronează noapte cerul de la Paris cu lumina festiv și sclipește o furtună la fiecare oră. Ea are, de asemenea, recent a intrat ferm secolul douăzeci și unu, modernizate cu panouri solare și platforme de observare din sticlă de podea, spre deliciul unora și vertijul altora. Clişeu? Da poate. Dar esențial.

4. A se vedea articolul Uluitoare impresionist la Musée d’Orsay

Mers pe jos peste pod de la Luvru la Musee d’Orsay și martor o punte de legătură și cele figurate între artă clasică și modernă. Locuințe cea mai importantă colecție din lume de pictura impresionista si post-impresionist, lumina Musée d’Orsay, camere aerisite vă vâjâit prin intermediul a trei etaje de minuni moderne, de la dansatori eterice Degas la nuferi lui Monet, tot drumul spre junglele înverzite Gauguin lui. lucrări importante de Van Gogh, Delacroix, Manet, și alții vă așteaptă, de asemenea.

5. plimbare în jurul Sorbona și Cartierul Latin

Universitatea Sorbona este sufletul istoric al Cartierului Latin, în cazul în care învățarea mai mare a înflorit timp de secole. Fondată în 1257 pentru un mic grup de studenți teologi, Sorbona este una dintre cele mai vechi universități din Europa. Ea a găzduit nenumărate mari gânditori, inclusiv filozofi René Descartes, Jean-Paul Sartre și Simone de Beauvoir. Bucurați-vă de o băutură pe terasa cafenea din fața colegiului înainte de a explora străzile întortocheate mici ale cartierului latin din spatele ei.

6. Marvel la Arcul de Triumf și Champs-Elysees

164-picior Arcul de Triumf comandat de împăratul Napoleon I face exact ceea ce a fost făcut pentru a face: Trezește puterea militară pură și triumf. A fost construit într-o epocă în care liderii ridicat monumente în propria lor onoare și redus la ego-urile lor. sculpturi și basoreliefuri frumoase Arcul lui comemora generalii și soldații lui Napoleon. Vizitați Arcul de Triumf, pentru a începe sau a culmina o plimbare în jos la fel de grandios Avenue des Champs-Elysées. Nu te pot ajuta, dar simt Grand tine.

7. Vizitați Centrul Pompidou și vecinătății Beaubourg

Parizienii considera Centrul Georges Pompidou pentru a fi pulsul cultural al orașului. Acest muzeu modern de artă și centru cultural, amplasat in cartierul numit cu afecțiune Beaubourg de localnici, deschis în 1977 pentru a onora presedintele Georges Pompidou.

semnătura Design scheletic al Centrului, care evocă oasele și vasele de sânge, este fie iubit sau reviled-nu în intermediari. În cazul în care designul Wacky nu este ceașcă de ceai, colectia permanenta la Muzeul National de Arta Moderna este o necesitate și are lucrări de Modigliani și Matisse. vederi Rooftop ale orașului sunt, de asemenea, în ordine.

8. Exploreaza Sacré Coeur și Montmartre

Avand o cupola alba inconfundabila pe care unii se compara cu o bezea încoronarea oraș, Coeursits Sacré la cel mai înalt punct al Parisului pe dâmb Montmartre sau  Butte . Această bazilică, care a fost consacrat în 1909, este cel mai bine-cunoscut pentru interioarele sale tipatoare mozaic de aur și pentru terasa sa dramatică, de la care vă puteți aștepta vederi la Paris , într – o zi senină.

Ia funicular cu un bilet de metrou și se va opri pe la Sacré Coeur înainte de a explora lichidare, străzi sat asemănătoare din Montmartre. Și după expending toată energia urca dealuri și scări formidabile Montmartre, luați în considerare a petrece o seara la un cabaret parizian tradițional, cum ar fi legendarul Moulin Rouge sau ultra-folksy Au Lapin Agile.

9. Ia-o barca de râul Sena

Văzând unele dintre site-uri cele mai frumoase din Paris alunece din trecut, ca te-ai adancit pe râul Sena este o experiență de neuitat și esențiale. Companii cum ar fi Bateaux-Mouches și Bateaux Parisiens oferă excursii de o oră de la Seine pe tot parcursul anului pentru aproximativ 10 de euro. Puteți hop pe langa Notre Dame sau Turnul Eiffel. Du-te pe timp de noapte să se bucure de jocul sclipitoare de lumină pe apă, și rochie cu căldură-vântul de pe Sena poate fi rece. Puteți lua, de asemenea, tururi ale unora dintre canale și căi navigabile din Paris, care vă va permite să vedeți o parte semi-ascunse ale orașului luminii.

10. Plimbați-vă prin Père Lachaise

Paris contează în interiorul zidurilor sale multe dintre cimitire cele mai poetice ale lumii, dar Père-Lachaise – le pe toate outdoes. Nenumărate figuri celebre sunt îngropate aici: cel mai popular fiind  Usile de  plumb cantaretul Jim Morrison, al carui mormant este sa stea de veghe constantă de fani. Dramaturg francez Molière, Oscar Wilde, Edith Piaf, și Richard Wright sunt alte câteva. Într – o zi însorită, urcând la summit – ul cimitirului și se uită în jos pe generoase proiectat criptelor poate fi surprinzător de veselă.

11. Admirați Sculpturi la Musée Rodin

Studio de un mare sculptor într – un cadru romantic la Musée Rodin, complet renovat și redeschis pentru vizitatori în noiembrie 2015. Amplasat într – un conac din secolul 18, muzeul este acasa , la mai mult de 6.000 de lucrări de Rodin, inclusiv „Ganditorul și  “ Sărutul “.  Există, de asemenea , 15 sculpturi în colecția permanentă de sculptorul francez Camille Claudel, un alt maestru.

După ce a văzut sculpturile, asigurați-vă că pentru a petrece ceva timp admirand vasta colecție de desene și matrițe turnate pe ecran. Motivele luxuriante sunt acasă la o grădină de trandafiri, cafenea și fântâni. Mai multe sculpturi emblematice, de la Rodin gratie grădini, inclusiv „Orfeu“ și studii de bronz pentru „tîrgoveții din Calais“.

12. Artă Contemporană A se vedea World-Class la Fundația Louis Vuitton

Această fundație uimitoare nou proiectat de Frank Gehry oferă de clasă mondială de artă contemporană spectacole și una dintre cele mai unice adăugiri la orizontul parizian în ultimii ani. Casele de colectare lucrare deținută de Bernard Arnault, presedintele si CEO al LVMH. Vei vedea totul, de la gigant picturi Gerhard Richter instalații interactive de artistul danez Olafur Eliasson. După aceea, au un picnic sau o plimbare în parc întins și lemn cunoscut sub numele de Bois de Boulogne.

13. Shop (sau fereastra-Shop) pe Rue du Faubourg Saint-Honoré

Dacă doriți să magazin ca un parizian high-roller-sau cel puțin pretind să-cap la Rue du Faubourg Saint-Honoré și cartierul din jur. Aderarea la 1 si 8 arondismentele (districte) , strada este căptușită cu cele mai mari nume în modă și de lux, variind de la etichete couture vechi de școală , cum ar fi Goyard, Hermès, Gucci si Prada, precum, case și designeri ravnite contemporani (Apostrof iunie Ashida). Puteți găsi , de asemenea , parfumuri facute la comanda, bijuterii high-end, produse de patiserie și chiar nemaipomenită lumii vechi, bagajele bine. Nu este de mirare că este inclus în ghidul nostru de cele mai bune cartiere comerciale din capitala franceză.

14. Găsiți un Vintage Treasure la Marché aux Puces de Clignancourt / St Ouen

Este ușor pentru a obține copleșit de această piață de vechituri asupra lui pariziană. La urma urmei, vechi de 150 de ani volanta – literalmente, „purici“ – este printre cele mai mari din lume. Dar cu un pic de concentrare și perseverență, puteți găsi o comoară în labirintul tarabe, indiferent dacă sunteți de vânătoare pentru tacâmuri de argint antic sau de epocă couture Chanel. Piața este situată la marginea de nord Paris, unde arondismentul 18 întâlnește suburbia Sf . Ouen.

Cel mai simplu mod de a ajunge acolo?  Ia Linia de metrou 4 la „Porte de Clignancourt“ și urmați semnele de pe piață. Puteți lua , de asemenea linia 13 la stația Porte de St Ouen (și la partea de „volanta“ , care se întind în suburbie).

15. Wander prin cartierul Marais

Dacă există un cartier francez mai bun pentru o plimbare, vizitarea obiectivelor turistice, cumpărături, degustare și oameni-vizionarea toate într – o singură dimineață sau după – amiază, nu am găsit -o . Marais, care se întinde pe 3 si arondismentele 4, are o istorie bogata in Paris: Este acasa , la Cartierul Evreiesc istoric al orașului ( pletzl ), și , de asemenea , servește ca ritmul cardiac al comunității LGBT vibrantă a orașului.

În cadrul mereu plin de viață, veți găsi , de asemenea uimitoare  Hôtel  particuliers  (conace vechi de școală), numeroase site – uri medievale și repere, o serie de high-end și de designer buticuri, și multe dintre cele mai cunoscute muzee ale orașului, inclusiv Muzeul Picasso.

16. Relax & Plimbați-vă la Grădinile Luxemburg

Chiar dacă știi foarte puțin despre capitala franceză, s-ar putea avea o imagine mentală a parizieni de relaxare în scaune de gazon pe terase au vedere, peluze și iazuri îngrijite ornate. Aceasta este o imagine iconică poti juca pentru tine de a vizita Grădinile Luxemburg, un paradis italian și francez-stil care a fost o dată motivele Stomping Reginei Maria a da Medici.

Deși este un loc preferat pentru a vă relaxa cu un picnic, Renaștere epoca grădinile formale sunt populare printre alergători și pietoni și copii care au concurat cu panza lor în spatele SENAT. De asemenea, asigurați-vă că pentru a admira colecția de statui: unele dintre favoritele noastre includ imagini sculptate impunătoare ale diferitelor regine și alte femei regale din Franța a lungul istoriei.

17. A se vedea cea mai mare colecție publică de lucru a lui Picasso

După închiderea timp de aproape cinci ani, Muzeul Picasso din Paris re-deschis la sfârșitul anului 2014, în stare proaspătă o renovare scumpe. Acum, acest muzeu de clasă mondială se întinde pe mai mult de 50.000 de picioare și case pătrați mii de opere de artistul spaniol inimitabil. Clădirea principală, un conac din secolul 17 în Marais ( a se vedea # 15), are mobilier proiectat de legendarul Diego Giacometti.

capodopere de locuințe precum și lucrări din perioade mai puțin cunoscute în activitatea lui Picasso, muzeul oferă, de asemenea, expoziții temporare simbolizează activitatea de artiști, cum ar fi Giacometti. Este un must-see pentru oricine este interesat în istoria artei secolului 20.

18. Mănâncă Unele Cream Celebre Ice pariziene

Ascunsă pe Ile Saint-Louis, veți găsi aproape 100 de arome de înghețată la faimosul Berthillon . În funcție de sezon, puteți încerca totul , de la căpșuni sălbatice la piersici, alune, fistic și ciocolată albă. Idilica Magazinul de setare-amplasat pe o mică insulă în Sena, vizavi de Catedrala Notre-Dame- o face un must-vizită. Puteți să vă plimbați pe străzi, căptușite cu vile din secolul 17, în timp ce se bucură de conul.

19. Satisfacerea Curiozități naturale la Deyrolle

Căutând un pic de modă veche și ciudat? Deyrolle este un butic parizian vechi (deschis din 1831), care este specializată în special la animalele taxidermied (nici unul nu sunt recente, totuși, un punct potential linistitor pentru cei care se ocupă de drepturile animalelor).

Situat în arondismentul al 7-lea, acest veritabil cabinet de curiozități tigri case de dimensiuni de viață, ursi, păsări, și mai mult, precum și nenumărate sertare pline cu fiecare fluture posibil, bug, sau insecte vă puteți imagina. Multe dintre subiectele de tip boutique au fost utilizate în studiul de botanică, entomologie, și zoologie. Acest lucru este cu siguranță unul dintre cele mai ciudate magazine din Paris– și merită o vizită, în cazul în care vă puteți ocupa de taxidermie.

20. Magazin alimentar la o piață franceză

Francezii iau mâncarea foarte în serios și nu există nici o modalitate mai bună de a experimenta acea primă mână decât pentru a vizita unul dintre mai multe piețe alimentare în aer liber ale orașului . Aceste piețe sunt deținute de obicei de mai multe ori pe parcursul săptămânii, și există unul în aproape fiecare cartier. Chiar dacă stai într – un hotel, puteți stoc de pe fructe proaspete, brânzeturi, mezeluri și alte snacks-uri perfecte pentru a lua într – un picnic de-a lungul Senei.

De asemenea, a se vedea ghidul nostru apetisanta la Marché d’Aligre, piața unui fermier favorit printre localnici din oraș.

21. Get Lost Inside o lume veche-franceză Department Store

Pe lângă faptul că sunt maeștri ai tuturor lucrurilor bucătăria și gastronomie, parizienii sunt, de asemenea, cumpărători de experți. Acest lucru este demonstrat de lor asupra lui, magazine elegante departament.

Aceste monștri cu mai multe etaje – multe construite în timpul perioadei de elegant turn-of-the-XX-lea cunoscut sub numele de „Belle Epoque“ – stoc totul de la vin la haute couture pentru hardware și de acasă provizii. Printre preferatele noastre: BHV, în Le Marais, Galeriile Lafayette , iar Le Bon Marché , primul-vreodată moderne magazin.

22. În jurul Amble Cartierul Latin

Nimic nu spune destul de Paris, ca o zi plimbându-vă prin Cartierul Latin, unul dintre cartierele cele etajate și iubite ale orașului. Începeți prin navigarea cărți la iubit Librăria Engleză Shakespeare and Company, înainte de a merge pe la Piața Universității Sorbona pentru a avea o cafea. Apoi, a verifica afară comorile medievale la Muzeul Cluny, răsfoiți cărți rare și antichități în apropiere de Jardin du Luxembourg și vântului pe străzile înguste mici în spatele Pantheonul la Place de la Contrescarpe.

Sau doar rătăci și să facă orice număr de propriile descoperiri: lumina de dimineață lovind vârfurile clădirilor; bucuria de a gusta pâine proaspătă, produse de patiserie și fructe pe Rue Mouffetard piață centrică sau Place Monge … posibilitățile sunt aproape nelimitate.

23. Exploreaza Canal St Martin & sale magazine, restaurante Hip

Oricine vrea să înțeleagă contemporane de la Paris ar trebui să petreacă ceva timp vă plimbați în sus și în jurul valorii de Canal St. Martin, una dintre zonele cele mai vibrante și inovatoare ale orașului. Mergeți pe jos până în centrul unuia dintre cele mai gratioase poduri metalice verzi, pentru a viziona bărci pluti în jos canalul (și vin prin sisteme de blocare complexe).

Bucurați-vă de un pahar de vin și câteva plăci mici la un bar de vinuri, sau Nosh pe bucătăria eclectic într-una dintre nenumăratele restaurante noi din zonă, cu totul de sold. Buticuri și librării Răsfoiți arta pentru cele mai recente în stil și design. Puteți avea chiar și un drept picnic de water– o distracție locală favorit.

24. A se vedea o parte din munca lui Monet Cele mai frumoase la acest mic muzeu

Multi vizitatori la Paris au vedere complet o mică colecție, la extremitatea vestică a grădinilor Tuileries care găzduiește una dintre cele mai impresionante lucrări de master impresionist Claude Monet art. Dar ei nu ar trebui.

Plătiți o vizită la Muzeul Orangerie și martor măturare frumusețea poetică a Nymphéas , o serie de picturi murale pe care le cufundă în lumea distinctiv lui Monet de culoare, lumina si peisaje apoase. Waterlilies lui sunt un simbol al păcii în lume, pictate după sfârșitul primului război mondial ca un gest de speranță și reconciliere.

În plus față de capodopera agitare Monet, muzeul Orangerie găzduiește, de asemenea, Jean Walter – colecția Paul Guillaume, cu lucrări remarcabile din place de Cézanne, Renoir, Picasso, Sisley, Matisse si Modigliani. După ce ați văzut Orsay și colecțiile de la Centrul Pompidou, o după-amiază aici oferă o altă doză de inspiration– și educația artistică.

25. Ia-o excursie de o zi la Versailles

Versailles și palatul său de renume mondial și grădini sunt o scurtă călătorie de o oră în afara orașului, ceea ce face o excursie de o zi esențială și ușor de la Paris.

Acest palat din secolul 17 a avut începuturi umile ca o cabană de vânătoare înainte de a porni într-un palat opulent sub conducerea lui Ludovic al XIV-lea, de asemenea, cunoscut sub numele de „Regele Soare“. Astăzi, vă plimbați prin grădinile formale extinse și de a vizita Sala Oglinzilor incredibil este o experiență pe care nu va uita probabil. De asemenea, asigurați-vă că pentru a rezerva ceva timp pentru mai liniștită, clădirile și grădinile mai puțin cunoscute, inclusiv Petit Trianon și Hamlet Reginei, în cazul în care Maria Antoaneta sa retras din presiunile vieții instanței și chiar a pretins a fi uneori ciobăniță umil sau mulgătoare.

26. Du-te în subteran Catacombele

Nu trebuie să fie de Halloween pentru a vă bucura de bine experiența înfiorător de a merge departe în subteran pentru a vedea Catacombele din Paris. Există zeci de mile de tuneluri săpate mult sub nivelul străzii, ci doar o mică parte din acestea pot (în mod legal) să fie vizitate.

Aici, dupa ce a cumparat un bilet și coborând o scară în spirală lung, vei fi aruncat într-o lume ciudată a morții. Milioane de oase umane și cranii sunt aranjate corect (în mod curios, foarte franceză), alături de sufletele pathways–, care au fost transferate de la cimitire supraaglomerate din secolele 18 si 19. Unii vor găsi această atracție incontestabil refrigerare, în timp ce alții se vor bucura ca o curiozitate arheologică și socială. Oricum, este bine în valoare de câteva ore.

27. Mănâncă Unele delicioase Pâine franceză & Patiserie

O excursie la capitala franceză ar fi incompletă fără ferindu într – o atmosferă caldă câteva, invitând brutării și patiserii (magazine de patiserie) pentru a gusta creațiile lor tentante. De la cornuri toate unt și pain au chocolat , care se mândresc cu echilibrul ideal între scuame și moliciune, pentru a cruste, impecabil coapte, baghetele de lamaie cremoase mini-tarte și Eclairs pufoase, există o lume gourmet întreg pentru a descoperi acolo.

Cu toate acestea, nu ar trebui să fie intimidat. În timp ce uimitoare, aceste produse fac parte integrantă din viața de zi cu zi la Paris.

28. Vizitați Vechiul Paris Operahouse și a vedea un balet Acolo

destul de derutant, Palais Opera Garnier nu găzduiește spectacole de operă, de fapt aceste days– că e slujba din noua Opera Bastille. Dar acest site istoric, acum acasă la franceză Baletul Național, este un loc remarcabil pentru a vizita, în interiorul și în afara.

Designul său somptuos, elegant, pot fi admirate de departe în jos la fel de regal Avenue de l’Opéra– o priveliște iconic merită a căuta. În interior, scara magnific în teatru de intrare și principal, încununat cu un tablou de tavan se deplasează de la pictor francez Marc Chagall, este pur și simplu sublim.

29. Bucurați-vă de aer proaspăt de la Bois de Boulogne

Uneori, o cameră de respirație pic mai departe de stresul și zgomotul orașului este în ordine. Când nu sunteți pentru o excursie de o zi, dar nu ar deranja un aer proaspăt și verde pic, peste cap de la Bois de Boulogne– și parc împădurit enorm sculptat dintr-o pădure veche.

peluze verzi enorme, străjuite de copaci trasee de mers pe jos, iazuri locuite de rațe și păsări sălbatice, un teatru în aer liber, teatru de păpuși pentru copii și chiar o modă veche piesă horceracing (Hipodrom) așteaptă aici. Pack un picnic, pune pe pantofi de mers pe jos, aduce un aparat de fotografiat și să se bucure de o zi distanță de dreapta city– pe foarte marginea ei.

30. Toast La fel ca francezii de la un bar de vinuri local

După cum s-ar putea aștepta, Paris are un număr remarcabil de baruri de vin excelent. Du-te bucura de un pahar simplu sau două într-una dintre aceste bare laid-back, în cazul în care s-ar putea, de asemenea, Tuck într-o placă de brânzeturi parfumate, cremoase franceză sau mezelurilor cimbru. Unii dintre cei care au făcut lista noastră de cele mai bune, de asemenea, se specializează în plăci mici, care se potrivesc definiția gourmet.

Fie că o degustare de lumină, proaspete Beaujolais Nouveau pentru sezonul de recoltare sau încercarea, „provocatoare“ roșul mai complexe și albii de Burgundia sau Bordeaux, există ceva pentru toată lumea în aceste bare. La urma urmei, în Franța, vinul nu este un snob affair– este ceva ce majoritatea oamenilor se bucură.