Top 30 Tekemistä Pariisi, Ranska

Posted on

Ensimmäinen vierailut Pariisissa voi olla pelottava ja hämmentävältä, koska ne ovat kiehtovia. On usein vaikea tietää, mistä aloittaa: mitä sinun pitäisi olla priorisointia ensimmäisestä päivän nähtävyyksien ja tutkia pääkaupungissa? Se on vain niin helppo saada nostettavan viehättävä pieni mukulakivikatuja ja vanhoja kulkuteiden tai tuntea hukkua loputon lista kaupungin museot ja monumentit ehdotetaan opaskirjanne.

Suurin osa kaupungin on tietenkin näkemisen ja tutkia. Mutta  varsinkin  jos olet ensimmäistä kertaa kävijä Ranskan pääkaupungin, on olemassa muutamia nähtävyyksiä, että sinun todennäköisesti halua keskittyä, kun saavut.

Pitemmittä puheitta, tässä ovat poimii kaupungin 22 ikimuistoisimmista nähtävyydet, korostettu niiden massa suosiota, historiallisesti tärkeä, ja silkkaa “wow” tekijä. Ja kyllä, arvasit oikein: Yksi näistä on ylevän Notre-Damen katedraali, kuvassa yllä.

1. Käy Louvresta ja Vanha palatsi

Oppia Louvre sisälle ja ulos, sinun on ehkä puoli elinikäinen. Silti yksi on aloitettava jostakin. Sivusto on maailman laajin ja monipuolisin kokoelma valmiita 20-luvun maalaus, kuvanveisto, ja koriste-esineet, Louvre on maailmanlaajuinen matkailukäyttöön drawcard. Unohtamatta  Mona Lisa  ja  Milon Venus , varmista, käydä vähemmän tungosta siivet, paistatella teoksia Vermeer, Caravaggio, Rembrandt, ja lukemattomat muut. Vuosisataiset palatsi itsessään on osoitus rikas historia ulottuu keskiajalta nykypäivään.

2. Katso Notre Damen katedraali, goottilainen Marvel

Ei ensimmäinen matka Pariisiin on täydellinen ilman vierailua tähän Marvel gotiikan, vuodelta 12. vuosisadalla. Yksi ainutlaatuinen ja kaunis katedraaleja Euroopassa, Notre Damen katedraali dramaattinen tornit, torni, lasimaalauksia ja veistokset ovat taatusti vie sanattomaksi.

Todistaja omakohtaisesti paikalla, joka oli aikoinaan syke keskiajan Pariisissa ja joka vei yli 100 vuoden pakkotyöhön loppuun. Kiipeily Pohjois tornin nähdä Pariisiin hunchback Quasimodo n vantage on olennaista myös. Pian ymmärtää, miksi Notre Dame on yksi Pariisin nähtävyyksistä.

3. Siirry alkuun Eiffel-tornin

Enemmän kuin mikään muu nähtävyys, Eiffelin torni on tullut edustamaan tyylikäs ja nykyaikainen Pariisin mutta tämä ei ollut aina niin. Rauta torni, joka rakennettiin vuoden 1889 maailmannäyttelyyn Gustave Eiffelin oli villisti epäsuosittu pariisilaiset, kun se paljastettiin ja sen lähes purettiin.

Se on sittemmin herättänyt yli 220 miljoonaa kävijää, ja se olisi vaikea kuvitella Pariisi nyt ilman sitä. Torni kruunaa Pariisin yötaivaan kanssa juhlava kevyt ja kimaltelee myrsky tunnin välein. Se on myös hiljattain vahvasti tullut ensi vuosisadalle, jälkikäteen aurinkopaneeleilla ja lasi-floored näköalatasanteiden, iloksi joidenkin ja huimaus toisten. Klisee? Kyllä ehkä. Mutta olennaista.

4. Katso Henkeäsalpaava impressionistinen taidetta on Musée d’Orsay

Kävellä yli sillan Louvre Musee d’Orsay ja todistamaan kirjaimellinen ja figuratiivisia siltana klassisen ja modernin taiteen. Asuntojen maailman tärkein kokoelma impressionistinen ja post-impressionistinen maalaus, Musee d’Orsay on valoisa, ilmava huoneet hurista läpi kolmessa kerroksessa modernin ihmettelee, mistä Degas eteerisissä tanssijat Monet’n lumpeet, aina Gaugin vehreä viidakoissa. Töistään Van Gogh, Delacroix, Manet, ja muut odottavat sinua.

5. Kävele Sorbonnen ja Latinalaiskorttelista

Sorbonnen yliopisto on historiallinen sielu Latin Quarter, jossa korkeakoulujen on kukoistanut vuosisatoja. Perustettiin vuonna 1257 pieni ryhmä teologian opiskelijoita, Sorbonnen on yksi Euroopan vanhimmista yliopistoista. Se on isännöinyt lukemattomia suuria ajattelijoita, kuten filosofit René Descartes, Jean-Paul Sartre ja Simone de Beauvoir. Nauttia drinkin kahvilassa terassilla college ennen tutustumaan käämitys pikku kaduilla Quartier Latin takana.

6. Ihastella Riemukaaren ja Champs-Elysees

164-jalka Riemukaari tilaama keisari Napoleon I tekee juuri tehtiin tehdä: Evoke silkkaa sotilaallinen voima ja voitto. Se rakennettiin aikana, jolloin johtajat pystytetty muistomerkit omassa kunniaa ja skaalataan niiden egot. Kaari kauniita veistoksia ja reliefejä muistoksi Napoleonin kenraalien ja sotilaat. Käy Riemukaari aloittaa tai huipentuu kävellä yhtä mahtipontinen Avenue des Champs-Elysées. Et voi olla tuntematta suurta itse.

7. Käy Centre Pompidou ja Beaubourg naapuruuspolitiikan

Pariisilaiset harkita Pompidou olevan kulttuurin kaupungin pulssista. Tämä modernin taiteen museo ja kulttuurikeskus, sijaitsee naapurustossa hellästi puhuttu Beaubourg paikalliset, avattiin vuonna 1977 kunnioittamaan presidentti Georges Pompidou.

Keskuksen allekirjoitus luuston muotoilu, joka herättää luut ja verisuonet, on joko rakastetaan tai herjannut-no väliinputoajia. Jos hassu suunnittelu ei ole sinun kupin teetä, pysyvään kokoelmaan National Museum of Modern Art on oltava ja kuuluu teoksia Modigliani ja Matissen. Katolla näkymät kaupunkiin ovat myös kunnossa.

8. Tutustu Sacre Coeur ja Montmartren

Sen erehtymättömän valkoinen kupoli, että jotkut verrata marenki kruunaava kaupunkiin, Sacré Coeursits korkeimmalla kohdalla Pariisin Montmartren Knoll tai  butte . Tämä basilika, joka vihittiin vuonna 1909, on parhaiten tunnettu sen räikeä kullan mosaiikki sisustus ja sen dramaattinen terassi, josta voi odottaa laajat näkymät Pariisiin on selvä päivä.

Take vuoristorata kanssa metro lippu ja pysähtyä Sacre Coeur sitten tutustumaan purkaminen, kylämäisessä kaduilla Montmartren. Ja kun tuhlaamaan kaiken energiasi kiipeily Montmartren valtava mäkiä ja portaita, harkitse viettää ilta perinteinen pariisilainen kabaree kuten legendaarinen Moulin Rouge tai erittäin kansanomainen Au Lapin Agile.

9. Ota veneretkelle Seinen

Nähdä joitakin Pariisin kauneimmista sivustoja liukua menneisyyden ylität alas Seinen on unohtumaton ja olennainen kokemus. Yritykset, kuten Bateaux-Mouches ja Bateaux Parisiens tarjoavat yhden tunnin matkat Seine ympäri vuoden noin 10 euroa. Voit hypätä lähellä Notre Dame tai Eiffel-tornille. Mene yöllä nauttia hohtavan valon leikkiä veden, ja pukeutua lämpimästi-tuuli päältä Seine voi olla kylmä. Voit myös ottaa kierroksia joidenkin Pariisin kanavat ja vesitiet, jonka avulla voit nähdä puoliksi piilossa puolella kaupunkia valon.

10. kuljeskella Père Lachaisen hautausmaata

Paris laskee sen seinät monissa maailman runollinen hautausmaita, mutta Père-Lachaisen peittoaa ne kaikki. Lukemattomat kuuluisa luvut ovat haudattu tänne: suosituimpia olivat  The Doors  laulaja Jim Morrison, jonka hauta pidetään vakiona vahtia faneja. Ranskan näytelmäkirjailija Molière, Oscar Wilde, Edith Piaf, ja Richard Wright on muutamia muita. Aurinkoisena päivänä, kiipeily hautausmaalle huippukokous ja katselee avokätisesti suunniteltu kryptissa voi olla yllättävän iloinen.

11. Ihaile veistokset on Musée Rodin

Kiertue suuri kuvanveistäjän ateljeessa romanttisella on Musée Rodin, kokonaan uusittu ja uudelleen avattu vierailijoille marraskuussa 2015. Set in 18-luvun kartano, museo asuu yli 6000 teosta Rodin, kuten “Ajattelija ja  “ kiss “.  Myös 15 veistosta pysyvään kokoelmaan Ranskan kuvanveistäjä Camille Claudel, toinen isäntä.

Nähtyään veistoksia, varmista viettää aikaa ihaillen laaja kokoelma piirustuksia ja valettiin muotteihin esillä. Vehreitä asuu ruusutarha, kahvila ja suihkulähteitä. Lisää ikoninen veistoksia Rodin armon puutarhoja, mukaan lukien “Orfeus” ja pronssi tutkimuksia “porvarit Calais”.

12. Katso Maailmanluokan Nykytaiteen säätiön Louis Vuitton

Tämä upea uusi perusta suunnitellut Frank Gehry tarjoaa maailmanluokan nykytaiteen näyttelyissä ja yksi ainutlaatuinen lisäykset Pariisin horisonttiin viime vuosina. Kokoelmassa talot työtä omistama Bernard Arnault, puheenjohtaja ja toimitusjohtaja LVMH. Näet kaiken jättiläinen Gerhard Richter maalauksia vuorovaikutteisia installaatioita tanskalaisen taiteilijan Olafur Eliasson. Jälkeenpäin on picnic tai kävelylle rönsyilevän puisto puu tunnetaan Bois de Boulognen.

13. Shop (tai näyteikkunoita) Rue du Faubourg Saint-Honoré

Jos haluat tehdä ostoksia kuin pariisilainen korkean rulla-tai ainakin teeskennellä-pään Rue du Faubourg Saint-Honoré ja ympäröivän alueen. Liittyminen 1. ja 8. arrondissements (piirit) , katu on vuorattu suurimmat nimet muodin ja ylellisyyttä, aina vanhan koulukunnan couture tarroja kuten GOYARD, Hermès, Gucci ja Prada, sekä nykyaikaisia, himoittu taloja ja suunnittelijat (heittomerkki kesäkuu Ashida). Voit myös löytää mittatilaustyönä hajuvettä, high-end koruja, herkullinen leivonnaisia ja jopa vanhan maailman, hieno matkatavarat. Ei ihme se sisältyy oppaamme paras ostosalueita Ranskan pääkaupungissa.

14. Etsi Vintage aarre Marché aux Puces de Clignancourt / St Ouen

Se on helppo hukkua tässä rönsyilevän pariisilaisen kirpputori. Loppujen lopuksi 150-vuotiaan Puces – kirjaimellisesti, “kirput” – on yksi maailman suurimmista. Mutta hieman keskittyä ja sitkeyttä, löydät aarteen sisällä labyrintti Torit, riippumatta, jos olet metsästys antiikinhopeisia ruokailuvälineiden vuosikerta Chanel couture. Markkinat sijaitsee reunalla Pohjois-Pariisissa, missä 18. kaupunginosassa täyttää esikaupunkialueella St. Ouen.

Helpoin tapa päästä sinne?  Toteutettava metrolinja 4 “Porte de Clignancourt” ja seuraa opasteita markkinoille. Voit myös ottaa linja 13 Porte de St Ouen asema (ja sen puolella “Puces” että venyttää esikaupunkialueella).

15. vaeltavat Marais’n

Jos on olemassa parempi ranskalainen naapuruston kierrellen, nähtävyyksistä, ostosmahdollisuuksista, makuista ja ihmisten katsomassa kaikki yhdessä aamulla tai iltapäivällä, emme ole löytäneet sitä. Marais, joka ulottuu 3. ja 4. arrondissementit, on rikas historia Pariisissa: Se asuu kaupungin historiallisen Juutalaiskorttelissa ( pletzl ), ja se toimii myös syke vilkkaasta LGBT-yhteisön.

Sisällä aina sykkiviä, löydät myös upea  Hôtel  particuliers  (vanhan koulun kartanoita), lukuisia keskiaikaisia sivustoja ja maamerkkejä, lukuisia huippuluokan ja design-liikkeet, ja monet kaupungin parhaista museot, kuten Musée Picasso.

16. Relax & Kävele Luxemburgin Gardens

Vaikka et tiedä paljoakaan Ranskan pääkaupungin saatat olla mielikuva pariisilaiset rentoutuen nurmikolla tuolit terasseilla unohtaa koristeellinen, hoidetut nurmikot ja lampia. Tämä on ikoninen kuva voit pelata itsekin käymällä Luxemburgin puiston, italialainen ja ranskalainen-tyyliin keidas, joka oli aikoinaan polkee perusteella kuningattaren Marie da Medicin.

Vaikka se on suosikki paikka rentoutua piknik, Renaissance-aikakauden muodollinen puutarhat ovat suosittuja lenkkeilijät ja kävelijät, ja lapsia, jotka kilpaa heidän purjeveneet takana Sénatista. Myös muista ihailla kokoelma patsaita: joitakin suosikkeja ovat komeita veistokselliset kuvia eri Queens ja muut kuninkaallisen naiset Ranskan kautta historian.

17. Katso suurin julkinen kokoelma Picasson työ

Lopetettuaan lähes viisi vuotta, Musée Picasso Pariisissa avattiin uudelleen lopussa 2014, tuore pois tyyris remontin. Nyt tämä maailmanluokan museo kattaa yli 50000 neliön ja talot tuhansia teoksia jäljittelemätön espanjalaisen taiteilijan. Päärakennus, 17th-luvun kartanossa Marais (katso # 15), ominaisuudet huonekalujen suunnitellut legendaarinen Diego Giacometti.

Asuntojen mestariteoksia sekä teoksia vähemmän tunnettuja aikoja Picasson museo tarjoaa myös vaihtuvia esittelee työn taiteilijoiden kuten Giacometti. Se on must see kiinnostuneille historiassa 20-luvun taidetta.

18. Syö noin kuuluisa pariisilainen Ice Cream

Piilossa Ile Saint-Louis, löydät lähes 100 jäätelömauista kuuluisan Berthillon . Vuodenajasta riippuen, voit kokeilla kaikkea metsämansikka persikka, hasselpähkinä, pistaasi ja valkoinen suklaa. Liikkeen idylliset-lepää pieni saari Seine, vastapäätä Notre–tekee siitä on käynnin. Voit kävellä kaduilla, vuorattu 17-luvun kartanoita, kun nautit kartio.

19. Tyytyväinen Natural Mielenkiintoiset klo DEYROLLE

Etsivät hieman vanhanaikainen ja outoa? DEYROLLE on vanha pariisilainen boutique (avoinna vuodesta 1831), joka erityisesti on erikoistunut taxidermied eläimillä (kukaan ei ole viime aikoina kuitenkin mahdollisesti rauhoittava piste niille huolissaan eläinten oikeudet).

Sijaitsee 7. kaupunginosassa, tämä todellinen kaappi kuriositeetit taloa elämän kokoinen tiikerit, karhut, linnut ja enemmän, sekä lukemattomia laatikot täynnä kaikkia mahdollisia perhonen, virhettä tai hyönteisten voitte kuvitella. Monet boutique-aiheet on käytetty tutkimuksessa kasvitieteen, Entomology, ja eläintieteen. Tämä on varmasti yksi oudoin kauppoja Paris– ja näkemisen arvoinen, jos voit käsitellä taxidermy.

20. Shop ranskalainen Food Market

Ranskan ottavat ruokaa vakavasti ja ei ole parempaa tapaa kokea, että omakohtaisesti kuin vierailla yksi kaupungin monista ulkona elintarvikemarkkinoilla . Nämä markkinat ovat tyypillisesti järjestetään useita kertoja viikossa, ja siellä on yksi lähes jokaisessa naapurustossa. Vaikka olet oleskelevat hotellissa, voit varastoida jopa tuoreista hedelmistä, juusto, leikkeleet, ja muuta pikkupurtavaa-täydellinen ryhtyy piknikille Seinen rannalla.

Katso myös suussa sulavat opas Marché d’Aligre, suosikki viljelijän markkinoille paikallisten keskuudessa kaupungissa.

21. Get Lost Inside menneen maailman Ranskan Department Store

Sen lisäksi, että mestarit kaiken ruokaa ja gastronomiaa, pariisilaiset ovat myös asiantuntija ostajat. Tästä on osoituksena niiden rönsyilevän, tyylikäs tavarataloissa.

Nämä monikerroksiseen suurpetojen – monet rakennettu elegantti turn-of-the-kahdennenkymmenennen vuosisadan ajan tunnettu “Belle Epoque” – kalusto kaikkea viiniä Haute Couture laitteiston ja kodin tarvikkeet. Niistä suosikkeja: BHV, Le Marais, Galeries Lafayette ja Le Bon Marché , kaikkien aikojen ensimmäinen moderni tavaratalo.

22. kuljeksi Latinalaiskortteliin

Mitään aivan sanoo Pariisissa kuin päivä kävellen Latin Quarter, yksi kaupungin tärkeimmistä kerroksessa ja rakkaan piirit. Aloita selaamalla kirjoja rakastettu Englanti kirjakauppa Shakespeare and Company, ennen kuin suuntaat yli Sorbonnen yliopiston neliön kahville. Tutustu keskiaikainen aarteita on Musée Clunyn, selata harvinaisia ​​kirjoja ja antiikkia lähellä Luxembourgin puisto, ja tuulen kapeilla pikku kaduilla takana Pantheon Place de la Contrescarpe.

Tai vain vaeltaa ja tehdä useita omia löytöjä: aamulla valo lyömällä yläosien rakennusten iloa makuista tuoretta leipää, leivonnaisia ​​ja hedelmiä markkinoilla-keskeinen Rue Mouffetard tai Place Monge … mahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

23. Tutustu Canal St Martin & hip kauppoja, ravintoloita

Jokainen, joka haluaa ymmärtää nykyajan Pariisi pitäisi viettää aikaa kiertelevä ylös ja ympäri Canal St. Martin, yksi kaupungin vilkkaimmista ja innovatiivisilla aloilla. Kävele keskellä yksi siro, metallinen vihersillat katsella veneitä float alas kanavan (ja tulevat läpi monimutkaisia ​​lukko järjestelmiä).

Nauttia lasin viiniä ja muutamia pieniä levyjä viinibaari, tai ruoka on eklektinen ruokaa yhdessä alueen lukemattomia, täysin hip uutta ravintolaa. Selata putiikkeja ja taiteen kirjakauppoihin uusimmat tyyli ja design. Voit jopa piknik aivan water– suosikki paikallinen harrastus.

24. Katso Osa Monet’n Kauneimmat Työ Tämä pieni museo

Monet Pariisissa vierailijoille kokonaan unohtaa pieni kokoelma länsipäässä Tuileries puutarhojen satamat yksi impressionistinen Master Claude Monet kauneimpien taideteoksia. Mutta heidän ei pitäisi.

Käydä Orangerien museo ja todistaja lakaistaan, runollinen kauneus Nympheas , sarja seinämaalauksia jotka sukellat Monet’n erottuva värimaailma, valon ja vetistä maisemia. Hänen Waterlilies ovat symboli maailmanrauhaa, maalattu päätyttyä ensimmäisen maailmansodan eleenä toivoa ja sovinnon.

Lisäksi Monet’n sekoittaen mestariteos, Orangerie museo järjestää myös Jean Walter – Paul Guillaume kokoelma, merkittäviä teoksia tykkää Cézanne, Renoir, Picasso, Sisley, Matisse ja Modigliani. Kun olet nähnyt Orsay ja Pompidou-keskuksen kokoelmia, iltapäivällä täällä tarjoaa toisen annoksen taiteellista inspiration– ja koulutusta.

25. ottaa päiväretki Versailles

Versailles ja sen maailmankuulu palatsi ja puutarhat ovat näkäräinen tunnin matka kaupungin ulkopuolella, joten se on olennainen ja helppo päiväretki Pariisista.

Tämä 17-luvun palatsissa oli vaatimaton alku metsästysmajan ennen muuttumassa äveriäs palatsi vallan alle Ludvig XIV, joka tunnetaan myös nimellä “Sun King”. Nykyään kävellen laaja muodollinen puutarhat ja vierailevat uskomattoman Peilisalissa on kokemus et todennäköisesti unohtaa. Varmista myös varattava riittävästi aikaa ja hiljaisempi, vähemmän tunnettuja rakennuksia ja puutarhoja, kuten Petit Trianon ja kuningattaren Hamlet, jossa Marie Antoinette eläkkeellä paineet tuomioistuimen elämää ja jopa teeskenteli ajoittain olla nöyrä paimentyttö tai karjakko.

26. mennä maan osaksi Catacombs

Sen ei tarvitse olla Halloween voit perusteellisesti nauttia kammottava kokemus menee pitkälle maanalaisen nähdä katakombeissa Pariisin. On olemassa kymmeniä kilometrejä tunneleita kaivettiin tapa katutasosta, mutta vain pieni osa näistä voi (laillisesti) on käynyt.

Täällä, kun ostaa lipun ja ajat pitkää kierreportaat, sinun on ajautunut outo maailma kuoleman. Miljoonien ihmisten luita ja pääkalloja ovat siistissä pinossa (vuonna utelias, hyvin ranskalainen muoti) rinnalla pathways– sieluja, jotka siirrettiin liian täynnä hautausmaita 18. ja 19. vuosisatojen. Jotkut löytävät tämän vetovoima ratkaisevasti hyytävä, kun taas toiset saavat sen arkeologinen ja sosiaalinen uteliaisuutta. Joko niin, se kannattaa pari tuntia.

27. Syö herkullisia patonkia & Leivonnaiset

Matka Ranskan pääkaupungissa olisi epätäydellinen ilman vaimennuksen muutamaan lämmin, kutsuva leipomot ja leivonnaisia (leipomot) maistelemaan houkuttelevaa luomuksia. Kaikista voita croissanteja ja kivun au chocolat ylpeillä ihanteellisen tasapainon flakiness ja pehmeyttä, ja kovaksi, moitteettomasti patonkeja, kermaista sitruuna mini-tortut ja pörröinen eclairs, on olemassa kokonainen gourmet maailma löytää siellä.

Silti sinun ei pitäisi pelotella. Vaikka upea, nämä tuotteet ovat olennainen osa jokapäiväistä elämää Pariisissa.

28. käydä vanhan Pariisin operahouse ja Katso Ballet Siellä

Hämmentävästi tarpeeksi, Palais Opera Garnierin ei oikeastaan ​​isännöi oopperaesityksissä nämä days– se työtä uudempia Bastillen oopperasta. Mutta tämä historiallinen paikka, nyt koti Ranskan Kansallisbaletti, on merkittävä paikka vierailla, sisältä ja ulkoa.

Sen runsas, tyylikäs muotoilu voi ihailla pitkälle alas yhtä Regal Avenue de l’Opéra– ikonin näky kannattaa etsiä. Sisällä upea portaikko sisäänkäynnin ja pääteatteri, kruunataan liikkuvan katon maalaus ranskalainen taidemaalari Marc Chagall, on yksinkertaisesti ylevää.

29. Nauti raittiiseen ilmaan Bois de Boulognen

Joskus hieman hengitys huone pois stressiä ja kaupungin melusta on kunnossa. Kun et ole jopa koko päivän matkan, mutta ei ole mielessä pieni vihreä ja raitista ilmaa, pään yli Bois de Boulogne– ja valtava metsäinen puisto veistetty vanhasta metsästä.

Suunnaton laajat nurmialueet, puiden reunustaman kävelytiet, lampia asuu ankkoja ja luonnonvaraisten lintujen, ulkoilma-teatteri, nukketeatteri lapsille ja jopa vanhanaikainen horceracing rata (Hippodrome) odottaa täällä. Pakkaa piknik, laittaa kävely, tuo kamera ja nauttia päivän päässä city– aivan sen reunan.

30. Toast Kuten Ranskan paikallisessa Wine Bar

Kuten arvata saattaa, Paris sijaitsee merkittävä useita erinomaisia ​​viinibaareja. Go nauttia yksinkertainen lasi tai kaksi yhtä seuraavista rento baareja, joissa voit myös työntää levyksi tuoksuvaa, kermainen ranskalaisia ​​juustoja tai suolaisia ​​leikkeleet. Jotkut niistä, jotka teki meidän listan parhaista erikoistuneet pienen levyjä, jotka sopivat määritelmän gourmet.

Onko makuista kevyt, raikas Beaujolais Nouveau varten satokauden tai yrittää monimutkaisempi, “haastava” punaiset ja valkoiset Burgundin tai Bordeaux, siellä on jokaiselle jotakin näissä baareissa. Onhan Ranskassa viini ei hienosteleva affair– se on jotain useimmat ihmiset nauttivat.