Top 5 escapade romantice din Thailanda

Posted on

În cazul în care să Du-te pentru Romance

Thailanda este o destinație de vis, dacă sunteți de planificare o luna de miere sau doar doresc o evadare romantică într-o locație exotică. Cei mai mulți oameni care luna de miere în Thailanda încă cap la plaje, și există cu siguranță, sunt unele uimitoare aici. Dar dacă sunteți în căutarea pentru ceva un pic mai aventuros sau diferite, există o mulțime de alte locuri din Thailanda care sunt uimitor de romantic și, de asemenea, de pe calea bătut.

Iată câteva dintre cele mai importante ale locurilor romantice Thailanda are de oferit, împreună cu hoteluri romantice pentru a rămâne în.

Samui

Cea mai populară destinație luna de miere Thailanda este Koh Samui . Aceasta insula mare din Golful Siam are o multime de plaje frumoase de a alege și interiorul insulei este acoperita cu copaci de nucă de cocos și, dealuri moi rulare.

Insula face parte din Parcul National Angthong Marine și este la doar câteva ore cu barca de la Ko Phangan și Ko Tao, astfel încât există oportunități ample de explorare și activități, inclusiv caiac, snorkeling, și scufundări.

În cazul în care pentru a rămâne

Samui obișnuia să fie cunoscut ca o destinație backpacker, dar aceste stațiuni de lux zile par să domine spațiile de cazare disponibile. Dacă sunteți în căutarea pentru ceva de lux și moderne, Biblioteca din Chaweng este o alegere excelentă, deși designul elegant și liniile curate tipa sexy un pic mai mult decât romantic. Există o mulțime de mai multe stațiuni tradiționale pe Samui. Anantara în Bophut folosește un design în stil thailandez de-a lungul și are grădini romantice, luxuriante.

Dacă doriți să combinați dragoste, relaxare si un dram de viață sănătos, insula este, de asemenea, acasă pentru a se retrage de yoga și spa-uri de wellness, inclusiv yoga absolută, care are o stațiune minunată, care este, de asemenea, preț rezonabil, și de lux Kamalaya, care este mai scumpe dar, de asemenea, mai retras.

Krabi

Retrasa Krabi este un pic mai puțin popular decât Samui și Phuket, dar nu mai puțin frumoase sau romantice. Stânci dramatice, apa limpede și pace relativă liniște și de a face această destinație plaja continent un loc minunat pentru cupluri.

Krabi este, de asemenea, foarte aproape de Phuket și celelalte insule din Golful Andaman (inclusiv Phi Phi), deci este un loc minunat de a utiliza ca bază, dacă doriți să explorați restul regiunii. Railay Beach, care este accesibil doar cu barca, ar putea fi doar locul perfect pentru o evadare romantică.

În cazul în care pentru a rămâne

Railay Beach are două locuri frumoase, dar diferite romantice pentru a rămâne. Dacă doriți ceva rustic, privat și relaxat, Beach Club Railei închiriază case pe plajă. În cazul în care bugetul dvs. permite, The Rayavadee este statiune cel mai luxos din zonă și are bungalouri de sine stătătoare, cu vedere la mare la doar câteva minute de plajă.

Phuket

Phuket, cea mai mare insulă din Thailanda, ofera vizitatorilor doar despre orice experienta pe care ar putea dori, inclusiv romantism și de lux. Deși mare, plaje populare, cum ar fi Patong și Kamala sunt distractive, dacă sunteți în căutarea pentru ceva romantic, opta pentru una dintre plaje mai mici, fie în partea de nord sau sud parte a insulei. Surin Beach, Kata Beach și Nai Hark Beach sunt mai liniștită și relaxată decât în ​​altă parte.

În cazul în care pentru a rămâne

Twin Palms în Surin este elegant, de lux, și cu siguranță pentru cupluri. Trisara, de asemenea, aproape de Surin, este un complex ultra-lux, cu preturi pe masura.

Chiang Mai

temple antice, buticuri fermecătoare și viața de stradă vibrantă face orașul Chiang Mai o mare pauza romantica pentru istoria și cultura și iubitorii de gurmanzi.

În cazul în aer liber este mai mult viteza in timpul Thailanda luna de miere, zona montană înconjurătoare Chiang Mai este luxuriant și verde și oferă o mulțime de aventuri în aer liber, inclusiv rafting. Vizitatorii regiunea Chiang Mai cap de obicei, pe drumeții mai multe zile, care implică adesea degroșare, dar există, de asemenea, extrem de frumoase statiuni de lux pentru cei care doresc să se complacă.

În cazul în care pentru a rămâne

În orașul Chiang Mai sunt mai multe boutique hoteluri mici și stațiuni de deschidere în fiecare an. La mai puțin costisitoare sfârșitul anului, 3 surioară Bed & Breakfast este o alegere excelentă. Este destul, bine întreținute și chiar după colț de la unele dintre cele mai importante temple ale orașului. Tamarind Village, în centrul orașului Chiang Mai, este singura stațiune de lux în partea veche a orașului. În afara orașului, există câteva stațiuni romantice, frumoase și scumpe, inclusiv Chiang Mai Mandarin Oriental Dhara Dhevi și Triunghiul de Aur Anantara în Chiang Rai.

Khao Yai

Doar câteva ore cu mașina de Bangkok este regiunea Khao Yai, o zonă preponderent rurală, muntos cu sate mici, verdeață luxuriantă și primul parc național al țării și al treilea cel mai mare.

În cazul în care drumeții și camping sub stele nu ceea ce considerați romantic sunt, de asemenea, regiunea are fabrici de vin, care oferă excursii și degustări. Sunt destul de aproape unul de altul pe care le puteți vizita cu ușurință cele trei cele mai importante (PB Valley, sat agricole, și GranMonte) într-o singură zi.

În cazul în care pentru a rămâne

Poti campa la Parcul National Khao Yai, iar parcul chiar închiriază corturi, astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji cu privire la aducerea de viteze. Vinăriilor menționate mai devreme, de asemenea, au propriile lor stațiuni care arată rustic, dar sunt, de fapt, destul de confortabil.

Kirimaya Resort în Khao Yai este opțiunea cea mai de lux din regiune. vilele lor tented oferi clienților un gust de aer liber, dar au lucruri, cum ar fi piscine private și aer condiționat.