Top 5 Romantiske Getaways i Thailand

Posted on

Hvordan man kommer videre til Romance

Thailand er en drøm destination, hvis du planlægger en bryllupsrejse eller blot ønsker en romantisk ferie til et eksotisk sted. De fleste mennesker, der bryllupsrejse i Thailand stadig hovedet til strandene, og der sikkert er nogle fantastiske dem her. Men hvis du leder efter noget lidt mere eventyrlystne eller forskellige, er der masser af andre steder i Thailand, der er vidunderligt romantisk og også fra den slagne vej.

Her er nogle af højdepunkterne i de romantiske steder Thailand har at tilbyde, sammen med romantiske hoteller at bo i.

Samui

Thailands mest populære bryllupsrejse destination er Koh Samui . Denne store ø i bugten Siam har masser af smukke strande at vælge imellem, og det indre af øen er dækket med kokospalmer og bløde, bølgende bakker.

Øen er en del af Angthong Marine National Park og er blot et par timers sejlads fra Ko Phangan og Koh Tao, så der er rig mulighed for udforskning og aktiviteter, herunder kajak, snorkling, og dykning.

Hvor skal man bo

Samui plejede at være kendt som en backpacker destination, men i disse dage luksus resorts synes at dominere de tilgængelige opholdsrum. Hvis du leder efter noget luksuriøse og moderne, Biblioteket i Chaweng er et glimrende valg, selvom det lækre design og rene linjer skrige sexet lidt mere end romantisk. Der er masser af mere traditionelle resorts på Samui. Anantara i Bophut bruger thailandsk stil design hele og har romantiske, frodige haver.

Hvis du ønsker at kombinere romantik, afslapning og et strejf af sund levevis, øen er også hjemsted for yoga retreats og wellness kurbade, herunder Absolut Yoga, som har en dejlig udvej, der er også rimeligt prissat, og det luksuriøse Kamalaya, som er mere pebret men også mere afsondret.

Krabi

Afsondret Krabi er en lidt mindre populær end Samui og Phuket men ikke mindre smuk eller romantisk. De dramatiske klipper, klart vand og relativ fred og ro gør denne strand fastlandet destination et fantastisk sted for par.

Krabi er også meget tæt på Phuket og de andre øer i Andaman Bay (herunder Phi Phi), så det er et godt sted at bruge som base, hvis du ønsker at udforske resten af ​​regionen. Railay Beach, som kun er tilgængelig med båd, måske bare være det perfekte sted til en romantisk weekend.

Hvor skal man bo

Railay Beach har to pæne, men forskellige romantiske steder at bo. Hvis du vil have noget rustikke, privat og afslappet, Railei Beach Club lejer huse på stranden. Hvis dit budget tillader, at Rayavadee er områdets mest luksuriøse resort og har fritstående bungalows med havudsigt blot et par minutter fra stranden.

Phuket

Phuket, Thailands største ø, tilbyder de besøgende næsten enhver erfaring, de kan ønske sig, herunder romantik og luksus. Selvom de store, populære strande såsom Patong og Kamala er sjovt, hvis du leder efter noget romantisk, vælge en af ​​de mindre strande enten i nord eller syd del af øen. Surin Strand, Kata Beach, og Nai Hark Strand er alle mere fredelig og afslappet end andre steder.

Hvor skal man bo

De Twin Palms i Surin er elegant, luksuriøs, og helt sikkert for par. Den Trisara, også i nærheden af ​​Surin, er en ultra-luksuriøse resort med priserne at matche.

Chiang Mai

Gamle templer, charmerende butikker og pulserende gadeliv gør byen Chiang Mai en stor romantisk pause for historie og kultur elskere og foodies.

Hvis den store udendørs er mere din hastighed under dit Thailand bryllupsrejse, det bjergrige område omkring Chiang Mai er frodig og grøn og byder på masser af udendørs eventyr herunder riverrafting. Besøgende på Chiang Mai regionen hovedet typisk ud på multi-dagture, som ofte involverer roughing det, men der er også usædvanligt smukke luksus resorts for dem, der ønsker at forkæle.

Hvor skal man bo

Inden for byen Chiang Mai er flere og flere små boutique hoteller og resorts åbning hvert år. På den billigere ende, 3 Sis Bed & Breakfast er et glimrende valg. Det er temmelig, velholdt og lige rundt om hjørnet fra nogle af byens vigtigste templer. Tamarind Village, i centrum af Chiang Mai, er den eneste luksus resort i den gamle del af byen. Uden for byen, der er et par romantiske, smukke og dyre resorts, herunder Chiang Mai Mandarin Oriental Dhara Dhevi og den gyldne trekant Anantara i Chiang Rai.

Khao Yai

Bare et par timer i bil fra Bangkok er Khao Yai område, et for det meste på landet, bjergrigt område med små landsbyer, frodige grønne og landets første nationalpark og tredjestørste.

Hvis vandreture og camping under stjernerne er ikke, hvad du anser romantisk, regionen har også vingårde, der tilbyder ture og smagsprøver. De er tæt nok på hinanden, at man nemt kan besøge de tre vigtigste (PB Valley, Village Farm, og GranMonte) på én dag.

Hvor skal man bo

Du kan campere på Khao Yai National Park, og parken selv lejer telte, så du ikke behøver at bekymre sig om at bringe gear. De nævnte tidligere også vingårde har deres egne resorts, der ser rustikke, men er i virkeligheden ganske behageligt.

Den Kirimaya Resort i Khao Yai er regionens mest luksuriøse indstilling. Deres telt villaer giver gæsterne en forsmag på de udendørs, men har ting såsom private swimmingpools og aircondition.