Top 5 sfaturi pentru a vă bucura din Paris Musée d’Orsay

Posted on

 Top 5 sfaturi pentru a vă bucura din Paris Musée d'Orsay

Musée d’Orsay este, cu mâinile în jos, una dintre cele mai bogate și cele mai interesante muzee din lume. colecția permanentă, găzduiește nenumărate lucrări mari de comandanții de artă modernă și impresionistă timpurie, inclusiv Matisse, Monet, Degas, Van Gogh, și Rodin. Muzeul epitropi, de asemenea, mai multe expoziții temporare majore pe tot parcursul anului, precum și găzduirea de evenimente speciale nu-a-fi-ratat. Toate aceste motive cont de ce acest muzeu se află în fruntea regulat lista de atracții cele mai interesante din Paris.

Dar , ca orice colecție de top-notch,  Orsay poate fi copleșitoare pentru a vizita. Utilizați aceste strategii pentru a face vizita dvs. ca îmbogățind și plină de divertisment. Faceți clic pe pentru a vedea toate sfaturile noastre.

Orsay Vizitator Sfat # 1: Focus pe una sau două aripi

In timp ce Musee d’Orsay este foarte mic în comparație cu Luvru, colecția permanentă se întinde pe patru etaje și mai multe perioade importante. Concentrați vizita dumneavoastră! Ia un sentiment de modul de colectare este stabilită, familiarizați-vă cu unele dintre artiștii-cheie prezentate la Orsay, și apoi planul să-și petreacă mai mult timp pe o perioadă selectată sau un set de artiști. Tu esti garantat pentru a veni departe de sentimentul dvs. vizită ca și în cazul în care sunteți cu adevărat „întâlnit“ o parte din works– și veți evita, de asemenea, supraîncărcare senzorială.

Sfat # 2 Orsay: evita aglomeratia

Cu aproximativ 2 milioane de vizitatori pe an , să recunoaștem: Orsay este  întotdeauna  va fi relativ aglomerat. Dar , dacă ești atent pentru a alege timpul bine, vei fi mult mai probabil să se bucure de bine vizita dumneavoastră și să fie capabil să -și petreacă mai mult timp contemplând lucrările tale preferate. Muzeul este în general cel mai puțin aglomerat:

  • În timpul sezonului de la Paris’ (noiembrie-martie)
  • De la 9:30 până la prânz (cu o ușoară scădere la prânz)
  • În seara (doar joia)
  • În zilele lucrătoare

Sfat # 3 Orsay: Urcă în linia dreapta

Există intrări separate pentru indivizi, grupuri și membri sau profesioniști din afara muzeului. Evitați să pierdem timpul prin obtinerea pe linia dreapta.

  • Vizitatori individuale fără bilete:  râu Sena, intrarea  A
  • Membrii, vizitatorii cu bilete sau abonamente sau cu intrare de prioritate:  Rue de Lille parte, intrarea  C
  • Pentru adulți în grupuri:  partea râului Sena, intrarea  B
  • Pentru grupuri școlare:  Rue de Lille parte, intrarea  D

Mai multe informații privind accesul Musee d’Orsay și admiterea

Sfat # 4: prima dată la Orsay? Faceți un tur cu ghid

Dacă vizitați Orsay, pentru prima dată, una dintre cele mai bune modalități de a obține o imagine de ansamblu interesantă a perioadelor și artiștii prezentate la muzeu este de a lua un tur cu ghid. Muzeul oferă excursii pentru grupuri și persoane. Rețineți că excursii sunt oferite în zilele selective supuse schimbării.

  • Orsay Masterpiece Tour  oferă vizitatorilor o imagine de ansamblu 1.5 oră a colecțiilor permanente.
  • Al 19 – lea Century Art Tour  este mult mai concentrat si permite vizitatorilor pentru a obține o perspectivă mai clară în mișcările artistice din secolul al 19 – lea. Dacă doriți să sapi mai adânc în artiști și perioadele prezentate, acest tur este pentru tine.

Mai multe informații despre excursii  (pe site – ul oficial)

Sfat # 5 Orsay: Profitați de temporare expoziții și evenimente speciale

Colecția permanentă la Orsay poate fi ceea ce atrage vizitatori în masă, dar există  mult mai mult pentru a vedea  dacă doriți să se întindă vizita într – o zi întreagă.

Muzeul epitropi în mod regulat expoziții temporare majore asupra artiștilor și mișcări importante din perioada 1848-1914, oferind vizitatorilor o perspectivă proaspătă în evoluțiile interesante ale secolului al 19-lea.

În plus față de expoziții temporare, în mod regulat programe Orsay evenimente speciale , cum ar fi  concerteproiecții de filme și festivaluri și  spectacole inspirate de arta .