Top 8 Družini prijazno Aktivnosti v Singapurju

Posted on

Singapur, dolgočasno? Ni šans! Ta majhen otok v državni morda nekoliko gumbi-up ugled, ampak družinske potniki so v za zdravljenje.

Singapur je družini prijaznih zanimivosti dati potnikom neposredne povezave v jugovzhodni Aziji v različnih kultur v veliko varnejše okolje kot večina preostale regije. Družine dobili tudi vse bitje udobje Zahoda, da so njihovi proračuni omogočajo: Posh hotele, 4G mobilni internet, ter poceni in hiter transport po celem otoku z avtobusom in vlakom.

Torej leteti, bo svojo družino, da te prijazni otrokom pustolovskih vložki in spustim!

Ni varnejše okolje, v katerem za ogled divjih živali jugovzhodni Aziji je kot najboljši živalskem vrtu regije, v  Singapore Zoo . Z več kot 3000 živali, ki so nastanjene v 28-hektarski park, lahko otroci varno videti redke živali v jugovzhodni Aziji, kot so orangutan, sonce medvedi in Alajski tigrov – skupaj z gosti iz bolj oddaljene, kot so polarni medvedi, žirafe in hamadryas opicah.

Koncept Singapore Zoo je “odprta zoo” disdains kletke, raje manj vidne sredstva prisile. Velike kopenskih živali ali se hranijo na mestu, ki ga globoke jarke, ki so skrite pred očmi gledalcev – od točke A-Zoo bo otroški pogled, živali videti, kot da bi si preprosto uživajo svoj materni habitate.

Zunaj omaricah, živali spoznala, in pozdravi goste z rednimi živalskih predstav in hranjenje sej. Vzemite si čas za slednje: vaši malčki se bodo radi hranjenje prebivalci, ali ga premetavala sadja na opicah ali rib, korenje za žirafe.

DUCKtours ponuja edini ogled Singapur, ki vam omogoča ogled zgodovinskih okrožju mestne države je s ceste … potem pripelje do vode za popolnoma drugačne perspektive.

Z uporabo obnovljenih 1970-era amfibijska vozila, tura se začne od Suntec City Mall, nato pa kroži okoli Civic District Singapur, ki teče mimo Padang, stavbi City Hall, vojne Memorial, in Victoria Theatre.

Izlet je skupaj s komentarjem od vodnikov ( “ducktainers”), ki ponujajo svoje čudaški prevzeti mestnih znamenitosti.

Turneja potem vozi naravnost v reko Singapur (pazi turneje je kapitan in “ducktainers” play up suspenz za neizogibno splashdown). Od reke in sosednji Marina Bay, potniki dobili čudovit pogled na silhueto mesta.

Celoten izlet traja približno eno uro, da zaključi, z veliko znamenitosti in možnosti za fotografiranje vse skozi.

Ugled Singapur kot “drago” mestu bi se obiskovalci dvakrat premisliti o prehranjevanje, vendar lokalne poje buck lokalni trend priciness in glitz. Vzemite svojo družino na kosilo v Sokolar centra namesto – to so prostem sodišča hrane v Singapurju, ki služijo veliko različnih azijskih jedi.

Z malo ambienta in ne klimatsko napravo, Singapur je Hawker centri so preproste zadeve s presenetljivo široko paleto kulinaričnih izbire. Cene so nizke (5 $ kupi si velik obrok) in meni odraža multikulturno mešanico na singapurski prebivalstva.

Indijski biryani stojala prerivajo zahodne hrane kabine in testenin stojnice v večini krajev. V vsakem Sokolar centra, turisti se družijo z delovnim Stiffs da stvari njihove obraze s kantonejščini, Hokkien, indijski, malezijskem in »zahodne« hrano.

Druga najvišja opazovanje kolo na svetu paketi precej pogled z vrha. Ride na Singapore Flyer  in videli, Singapur in njene sosede iz več kot 500 metrov v zrak.

Boste peljal v klimatizirani kapsulo (če imate srečo, boste vi in ​​vaša družina dobili eno vse do sebe) in uživajte v 30-minutno vožnjo, ki ponuja neprekinjeno razgled na Singapur.

Poglej okoli sebe in videli boste, Marina Bay je najnovejše in najlepše strukture – se Marina Bay Sands, Gardens, ki jih zaliva in finančne četrti v stolpnicah, ki opredeljujejo skyline. V lepem vremenu, boste morda celo lahko na kraju samem oddaljeni otoki, ki spada v sosednji Maleziji in Indoneziji!

5. Preiskava Macritchie rezervoar Park

Macritchie Reservoir Park Singapur predstavlja eno od redkih možnosti, da bodo tvoji otroci dobili, da naletijo na prvotno divje živali stare rasti, vse bolj redek sredstva v tem hiper-moderno otoška država.

Park je sestavni del oblikovanja sosednjega rezervoarja je – njena 100 hektarjev neokrnjene gozda zaščito vode iz vseh bližnjih kmetijskih dejavnosti. Serija naravnih poti prepredajo prečkajo gozd; vzemite družino na trek navzdol boardwalks zavitih mimo rezervoarja in se v pogledih na mirni vodi in njenih ptičje prebivalcev.

Višje, 250 metrov Krošnja Walk povezuje dve najvišji točki v parku, hkrati pa omogoča birds’-oči-pogled krošnjami in njene prebivalce, kot so opice makaki in monitor kuščarjev.

Znaki krasijo sprehajalne poti v parku, ki omogoča gostom, da opravi self-vodeni ogledi po prostorih. Za več aktivnih obiskovalcev, trim steza in zunanji fitnes postaje zagotavljajo možnosti, da bi prekinil znoj.

Če pogledamo bolj kot futuristični kupolami mestu kot življenjski prostor za svetovnih botaničnih bogastva, Singapur vrt, ki ga zaliva  obiskovalce popelje v edinstveno na rastlinski osnovi svetu, osredotočena na vrtovih “ikona velikan steklenih rastlinjakih.

Znotraj vsake biomu, ogrožene rastline uspevajo v umetno-inženirstva “native” okolje, ki simulira nekaj najbolj ogroženih habitatov na planetu.

Krčenje vrtoglavo pešpoti vrtov “je del izkušnje – bodisi v oblaku Forest konservatorij v” oblaku sprehod “ali na 420 metrov dolgi OCBC Walkway, ki se razteza med” Supertrees “zunaj.

Otroci lahko najdete več tukaj kot le rastline pod steklom: na enem hektarju Daljni vzhod Organization Otroški vrt vsebuje več igralnih površin, namenjenih za otroke od 2. do 12. leta starosti. V središču dogajanja stoji Izvaljen pozdravni vodnjak območje z vrsto šob, utorov in vedra za ustvarjalno vodne zabave.

Drugi Universal Studios v Aziji in prvi v jugovzhodni Aziji, ima velike čevlje za zapolnitev, ampak trka izkušnje tema park ven iz, er, park.

Singapur Universal Studios stoji na letovišče otok Sentosa, ki obsega 20 hektarjev, ki jih umetno laguno centered. Sedem-film na temo cone lahko obiskali v zanko okoli parka, ki ponuja samo-v-Singapur vozi kot vožnja Transformers in dueling Battlestar Galactica Tobogani.

Na vožnja zajema vse starosti od 4 do več kot 90: bo malo tykes uživajo vožnja potiskane po Sesame Street in Shrek, medtem ko so starejši otroci in ne-otroci-več mogoče dobiti svoje vznemirjenje na na vožnjo Mummy 3D.

Zunaj Park, lahko Singapore obiskovalci lahko v preostalem Sentosa je otrokom prijazno znamenitosti, vključno z akvarijem, pustolovski park in celo voska muzej Madame Tussaud je!

8. Watch Marina Bay light show

Vsak večer, hotel Marina Bay Sands spremeni v žareče platno za umetnine, ki iz laserlight.

Na 8PM in 9:30 uro, lahko gledalci stoji čez zaliv iz Sands gledati predstavo 15 min, ki vključuje glasbo, laserji, reflektorji, pitno vodo in predvidene slike, ki prinašajo fasado pesek “do življenja, s svetlobo odbija od vode in kopanje okrožje Marina Bay v neon svetel sij.

Po ogledu kažejo, vzemite v drugih Marina Bay znamenitosti na prostem – Singapore Flyer in vrt, ki jih zaliva lahko pridete peš od najbolj razglednih točk v okolici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *