Top 8 Templele pentru a vizita în Bangkok

Posted on

Top 8 Templele pentru a vizita în Bangkok
Alegerea printre templele de top pentru a vizita în Bangkok, nu este ușor. Toate au povești unice, statui antice, Buddha și intrigi.

Mai bine pentru a alege câteva temple să se bucure de bine în loc de a încerca să le vedea pe toate. O vizită prea multe poate duce la temut Wat Burnout (templu) , care afectează călătorii în Thailanda. Știi că atunci când le experimentati un templu vechi de 400 de ani , nu mai scântei arheolog interior! Pentru a îmbunătăți experiența, citiți un pic despre istoria templului în prealabil, și se amestecă în unele din alte lucruri interesante din Bangkok pentru a face.

Deși există sute de temple budiste pentru a vizita în Bangkok, majoritatea călătorilor încheia vizita în primele trei: Wat Phra Kaew, Wat Pho și Wat Arun, dar sunt senin, și mai puțin aglomerat, alternative.

Sfaturi pentru vizita un templu

Theravada Budism este o parte integrantă a vieții de zi cu zi în Thailanda. Pentru a arăta respect adecvat și sensibilitate culturală atunci când vizitează templele de top în Bangkok – sau oriunde – ar trebui să urmeze o anumită etichetă. Iată câteva dintre elementele de bază:

 • Se acoperă genunchii și umerii. Evitați purtarea de pantaloni scurți, maieuri, pantaloni elastice, etc.
 • Scoateți pantofii înainte de a intra.
 • Fii liniștit și respectuos. Evitați interferența cu ritualuri și închinători.
 • Nu mânca, bea, mesteca guma, fum, purta căști, sau acționează turbulenți în temple.
 • Nu te întoarce înapoi la statuia lui Buddha pentru a captura un selfie. Fotografiile sunt, în general OK dacă nu vedeți un semn postat.

1. Wat Phra Kaew

Wat Phra Kaew din Bangkok: Ghidul complet

Adresa: Na Phra Lan Rd , Khwaeng Phra Borom Maha Ratchawang , Khet Phra Nakhon , Krung Thep Maha Nakhon 10200 , Tailanda

Telefon: +66 2 224 3290

Web: Vizitați site – ul

Situat în motivele de Grand Palace din Bangkok, Wat Phra Kaew este cel mai vizitat templu din Thailanda. Are sens – templul este acasa, la Emerald Buddha, o statuie de jad din 1400. considerate a fi protectorul tuturor Thailandei. Statuia lui Buddha este impodobita într-un articol de îmbrăcăminte de aur, care este schimbat sezonier de regele Thailandei.

Numele oficial pentru Wat Phra Kaew este de fapt Wat Phra Si Rattana Satsadaram. Ca cel mai aglomerat templu al țării, nu se aștepta să găsească multă seninătate în interior. In schimb, se așteaptă turiști ciocnindu și înghesuindu-se pentru poziția de a fixa autoportrete.

Spre deosebire de alte temple din Bangkok, rochie corespunzătoare este aplicată strict la Wat Phra Kaew. Dacă rândul său, în pantaloni scurți, un top fără mâneci, pantaloni sau elastice, vei fi trimis departe de a cumpăra sau închiria îmbrăcăminte corespunzătoare de la standuri din apropiere.

 • Localizare: În interiorul Grand Palace
 • Ce trebuie să știți: Orele de Wat Phra Kaew sunt la fel ca Marele Palat: de la 08:30-4: 30 pm Fereastra de bilete se închide la ora 03:30

2. Wat Arun

Adresa: 158 Thanon Wang Doem , Khwaeng Wat Arun , Khet Bangkok Yai , Krung Thep Maha Nakhon 10600 , Tailanda

Telefon: +66 2 891 2185

Web: Vizitați site – ul

Scenic Wat Arun, Templul lui Dawn, se află pe malurile râului Chao Phraya chiar vizavi de Wat Pho. Deși Wat Arun este, evident, un templu budist, arhitectura si picturi murale sunt influențate de hinduism. Chiar și numele vine de la Aruna, conducătorul auto carul zeului soare hindus.

Wat Arun este atât de apreciat în Bangkok o imagine a templului este bătut pe monedele de 10 baht . Ca urmare a patru ani de lucrări de restaurare care terminat în 2017, templul a fost returnat la fosta glorie, stralucitoare.

 • Locație: Wat Arun este situat pe partea de vest a râului Chao Phraya, doar din downriver Marele Palat. River taxi este modul cel mai plăcut și ieftin pentru a ajunge acolo. Un feribot trece peste de la Tha Thien Pier.
 • Ce trebuie să știți: Taxa de intrare la Wat Arun este de 50 baht.

3. Wat Pho

Adresa: 2 Sanam Chai Rd , Khwaeng Phra Borom Maha Ratchawang , Khet Phra Nakhon , Krung Thep Maha Nakhon 10200 , Tailanda

Telefon: +66 2 225 9595

Web: Vizitați site – ul

Wat Pho este una dintre cele mai populare temple din Bangkok. Este considerat a fi sediul mondial pentru studierea masaj thailandez și medicina tradițională.

Enormă statuie a lui Buddha la reclining Wat Pho descrie momentele finale Gautama Buddha pe pământ înainte de a muri la ceea ce se crede a fi intoxicație alimentară. Wat Pho era deja în picioare când Bangkok a fost făcut noul oraș capitală în 1782, cu toate acestea, multe dintre structurile actuale au fost adăugate ani mai târziu.

Sfat: În thailandezi, h în pH – ul este tăcut. Wat Pho este pronunțat corect ca „WAHT poe“ nu „dușman WAHT“ sau «wat FUH» , așa cum este delicioasa supa de tăiței vietnamez de aceeași ortografie.

 • Locație: Wat Pho este doar la sud de Marele Palat. Acesta este etichetat pe Google Maps cu numele oficial: Wat Phra Chetuphon Vimolmangklararm Rajwaramahaviharn.
 • Ce trebuie să știți: Orele sunt de la 8 am la 06:30 Nu sunt permise pantaloni scurți. Taxa de intrare pentru vizitatorii străini a fost ridicat la 200 de baht în ianuarie 2019.

4. Wat Saket

Adresa: 344 ถนน บริพัตร Khwaeng Ban Bat , Khet Pom Prap Sattru Phai , Krung Thep Maha Nakhon 10100 , Tailanda

Wat Saket găzduiește Phu Khao Thong, mai bine cunoscut sub numele de Muntele de Aur. Mare deal, de om are un Chedi de aur pe partea de sus a spus să conțină o relicva de la Buddha.

Alpinism 344 scări la Chedi și vizionează platforma este recompensat cu o vedere panoramică a unei părți din Bangkok. Oamenii sună clopotele și gonguri de sunet de-a lungul drum de merit. Wat Saket este adesea mai puțin aglomerat și mai ușor decât să se bucure de Wat Pho si Wat Phra Kaew.

 • Locație: Despre o plimbare de 20 de minute de Khao San Road Democracy Monument și salvat de alb Mahakarn Fort.
 • Ce trebuie să știți: bate soarele de a merge mai devreme. Taxa de intrare pentru turiștii străini este de 50 baht.

5. Wat Traimit

Adresa: 661 Charoen Krung Rd , Khwaeng Talat Noi , Khet Samphanthawong , Krung Thep Maha Nakhon 10100 , Tailanda

Telefon: +66 89 002 2700

Web: Vizitați site – ul

Wat Traimit este adesea menționată ca „Templul lui Buddha de Aur“, deoarece este noua casa unuia dintre cele mai valoroase (în termeni monetari) statui ale lui Buddha din lume. Golden Buddha, realizat din aur de 18 karate, cantareste 11.000 de lire sterline! Valoarea aurului în sine este undeva în jur de 250 de milioane $.

Nimeni nu știe sigur cât de vechi statuia lui Buddha de Aur este într-adevăr. Teorii sugerează că datează din secolele al 13-lea sau 14. Fascinant, Buddha de Aur a fost descoperit pe accidentul în 1955. Statuia a fost acoperit cu ipsos și stuc pentru a ascunde valoarea sa reală. Când echipajele au încercat să se mute statuia, greutatea extremă a rupt corzi. Căderea a cauzat o parte din tencuiala la chip off și dezvăluie adevărata compoziția spre surprinderea tuturor!

 • Localizare: Pe Trai Road în zona Mit Chinatown Bangkok
 • Ce trebuie să știți: Orele sunt 9 am la 5 pm

6. Altarul Erawan

Adresa: Ratchadamri Rd , Khwaeng Lumphini , Khet Pathum Wan , Krung Thep Maha Nakhon 10330 , Tailanda

După cum sugerează și numele, Altarul Erawan nu este de fapt un templu, dar este încă un sit religios important în Bangkok si cu siguranta merita vazut.

Ocupat trotuar altar este acasa, la o statuie nu-așa-veche Phra Phrom, versiunea thailandeza a zeului hindus Bhrama. Altarul Erawan este o oprire popular pentru oamenii de afaceri pe drumul spre locul de muncă. Ei se roagă pentru noroc, arde tămâie, și să facă ofrande mici. Unii închinători angaja trupe de dans tradițional pentru a efectua acolo, care arată recunoștința pentru rugăciuni a răspuns.

 • Locație: Intersecția Ratchadamri și Rama I Road, de Grand Hyatt Erawan Hotel. Cea mai apropiată stație de BTS este Lom Chit.
 • Ce trebuie să știți: Altarul Erawan a câștigat notorietate nefericită ca site – ul unui bombardament terorist în 2015.

7. Wat Mahahat

Adresa: 3 Maha Rat Rd , Khwaeng Phra Borom Maha Ratchawang , Khet Phra Nakhon , Krung Thep Maha Nakhon 10200 , Tailanda

Telefon: +66 2 222 6011

Web: Vizitați site – ul

Wat Mahahat în Bangkok, nu trebuie confundat cu temple de același nume în Ayutthaya și, de asemenea, Sukhothai, este una dintre cele mai importante temple regale din Bangkok. Templul este acasa, la cel mai vechi institut din Thailanda pentru călugări budiști, precum și un centru de meditație vipasana.

Duminica sunt cele mai aglomerate zi ca cea mai mare piață amuletă din Bangkok are loc chiar lângă Wat Mahahat. Oamenii vin din toate în jurul valorii de a cumpăra și amulete comerciale menite să ajute cu dragoste, noroc, sănătate și protecție.

 • Localizare: La nord de Marele Palat și la vest de Sanam Luang, un parc de ierburi.
 • Ce trebuie să știți: Orele sunt 9 am la 5 pm

8. Wat Bowon Niwet Wihan

Adresa: 248 Phra Sumen Rd , Khwaeng Wat Bowon Niwet , Khet Phra Nakhon , Krung Thep Maha Nakhon 10200 , Tailanda

Deși motivele acestui templu trântit și școală sunt literalmente în jurul valorii de colț de nebunia Khao San Road și Soi Rambuttri, mulți excursioniști dor în întregime. Wat Bowon Niwet Wihan poate fi un răgaz liniștit în dimineața și seara; este de multe ori deschis până târziu.

Regretatul regele Bhumibol Adulyadej, capul cel mai lung domnind-a stat până în prezent, a servit ca un călugăr în Wat Bowon Niwet Wihan; cenușa sunt consacrate acolo. Numeroase alte prinți și regi a servit templul și sunt prevăzute să se odihnească acolo.

 • Localizare: Pe Bowon Niwet Road, la nord de sensul giratoriu de la sfârșitul lui Soi Rambuttri
 • Ce trebuie să știți: Veți avea nevoie să se îmbrace adecvat pentru a vizita crematoriul regal artistic împodobită.