Top 9 Festivaluri din Italia

Posted on

 Top 9 Festivaluri din Italia
Cele mai multe dintre aceste festivaluri de top sunt gratuite, dar unele evenimente necesita cumpararea de bilete. Multe festivaluri italiene sunt bazate pe evenimente istorice și pot include procesiuni cu oameni îmbrăcați în costum perioada, concursuri între cartiere ale orașului, pavilion aruncătoare, produse alimentare, și focuri de artificii. Vara este înălțimea sezonului festivalului – ca tine de călătorie în Italia, uita-te pentru panouri publicitare o festa sau Sagra.

Festivaluri de carnaval Italia – Carnevale

Veneția are unul dintre festivalurile de carnaval de top din lume, dar Carnevale este sărbătorită în multe orașe italiene. Viareggio, pe coasta Toscanei, este cunoscut pentru flotoare sale elaborate, și parade sunt organizate pe mai multe weekend-uri. evenimente Carnevale apar de multe ori înainte de data efectivă de carnaval, de asemenea. Carnevale cade de obicei în luna februarie.

Il Palio di Siena – Horse Race în Piața principală

Palio Siena este unul dintre cele mai renumite concursuri Palio din Italia. Palio Siena este o cursă de cai rula în neobișnuit piazza în formă de evantai, Il Campo. Siena 17 Contrade, sau cartiere, concurează pentru a câștiga Palio. Cursa de cai are loc atât în ​​lunile iulie și august cu alte evenimente care au loc înainte de curse.

L’Ardia di San Costantino – Horse Race Ancient

L’Ardia di San Costantino este una dintre cele mai mari festivaluri din Sardinia. Luând loc în luna iulie, această cursă de cai interesant comemorează victoria lui Constantin la Podul Mulvian în 312. Este într-adevăr mai mult decât o cursă, și are o poftă de mâncare spirituală interesantă. Pe lângă vizionarea curse, gama larga de produse alimentare standuri un festival mare pentru a manca face.

Festa della Madonna Bruna – Procesiune și focuri de artificii

Bruna Festivalul Madonna, la 2 iulie, în Matera, este una dintre cele mai interesante procesiunile care le-am văzut vreodată. Procesiunea are un final surpriză, și, noaptea târziu înainte de a merge la hotel pestera, e un foc de artificii de afișare spectaculoasă asupra Sassi din Matera. Este o priveliște foarte frumoasă.

La Quintana – Jousting Medieval

Ascoli Piceno deține un turneu medieval jousting, la Quintana, în prima duminică din luna august. Un punct culminant al festivalului este procesiunea înainte de turneul cu oameni îmbrăcați în costum medieval. În urma turneului, există o procesiune sărbătorește câștigătorul și festivități care durează până târziu în noapte. Ascoli Piceno este situat in regiunea Marche centrala a Italiei.

Festivaluri de muzică de vară

A merge la un festival de muzică sau un concert în aer liber în timpul verii poate fi un punct culminant al o excursie în Italia. Veți găsi mai multe concerte în aer liber în piețe și locuri publice în toată Italia.

Regatta republicilor antice Maritime

Regata republicilor antice Maritime este o cursă istorică barca în bărci numite Gozzi, fiecare vîslit de către o echipă de opt vâslași de la una dintre cele patru republici maritime: Amalfi, Genova, Pisa și Veneția. Înainte de regata, există o procesiune colorate cu participanți din fiecare republică îmbrăcată în costum medieval tradițional. Locația festivalului se rotește în fiecare an.

San Biagio Festival – Festivalul Italia de Sud Saint Ziua

San Biagio Ziua s-ar putea să nu fie una dintre cele mai mari festivaluri din Italia, dar este celebrat mai multe locuri în Italia. Acesta vă oferă o idee despre un festival tipic arata ca in sudul Italiei. Avetrana este pe Peninsula Salento din Puglia, tocul cizmei Italiei.

Disfida – tir cu arcul și Procesiune medieval în Fivizzano

Disfida este un concurs de tir cu arcul, printre cartierele Fivizzano în Lunigiana din nordul Toscanei, a avut loc în luna iulie. Deși nu este un festival de top, este un festival tipic cu o procesiune medievală, aruncătoare de pavilion și focuri de artificii.

Tir cu arcul Concursurile sunt organizate în alte orașe. Una dintre cele mai renumite se află în Montalcino, Toscana.