Top 9 Fesztiválok Olaszország

Posted on

 Top 9 Fesztiválok Olaszország
A legtöbb ilyen top fesztiválok ingyenesek, de néhány esemény igényel vásárol jegyet. Sok olasz fesztiválok alapja a múltbeli események és magában menetek emberek korhű jelmezben, versenyek egyes városrészek között, a város zászló hómarók, ételek, és a tűzijáték. A nyár a magassága fesztiválszezon – mint az utazás Olaszországban, keresse hirdető plakátok a festa vagy Sagra.

Karnevál – Olaszország Karnevál Fesztiválok

Velence egyik legjobb farsangi fesztivál a világon, de Carnevale ünneplik sok olasz városokban. Viareggio, a tengerparton Toszkána ismert a bonyolult úszók, és felvonulások tartanak több hétvégén. Carnevale események gyakran fordul elő, mielőtt a tényleges Carnival időpontja is. Carnevale általában csökken februárban.

Il Palio di Siena – lóverseny a Fő téren

A Palio Siena Olaszország egyik leghíresebb Palio versenyeken. Siena Palio lóverseny fut a szokatlan legyező alakú térre, Il Campo. Siena 17 CONTRADE, vagy városrészek, nyerd el a Palio. A lóverseny zajlik mind júliusban és augusztusban más események zajlanak előtt a versenyek.

L’Ardia di San Costantino – ősi lóverseny

L’Ardia Di San Costantino egyik legnagyobb fesztiváljára Szardínián. Zajlik a júliusi, az izgalmas lóverseny emlékezik Konstantin győzelem az Mulvian híd 312. Ez tényleg több, mint egy verseny, és van egy érdekes szellemi csavar. Emellett figyeli a faj, a nagy tömb élelmiszer áll teszi egy nagy fesztivál eszik.

Festa della Madonna Bruna – Felvonulás és Fireworks’

A Madonna Bruna fesztivál, július 2-án Matera, az egyik legérdekesebb körmenetek, amit valaha láttunk. A menet egy meglepetés ér véget, és késő este, mielőtt a barlang hotel, van egy látványos tűzijáték alatt a Sassi Matera. Ez egy nagyon szép látvány.

La Quintana – Középkori lovagi torna

Ascoli Piceno tart egy középkori lovagi torna, la Quintana, az első vasárnap augusztusban. A csúcspontja a fesztivál a menet előtt a verseny az emberek öltözött középkori jelmezben. Miután a verseny, van egy felvonulás ünnepli a győztes és ünnepségek, hogy az utolsó késő éjszakáig. Ascoli Piceno központjában olasz Marche régióban.

Nyári Zenei Fesztiválok

Megy egy zenei fesztiválon vagy szabadtéri koncert a nyári időszakban lehet fénypontja egy olaszországi utazást. Megtalálja sok szabadtéri koncertek terek és nyilvános helyeken egész Olaszországban.

Regatta az ókori tengeri köztársaságok

A Regatta az ókori tengeri köztársaságok egy történelmi hajó verseny csónak nevű Gozzi, minden evezett egy csapat nyolc evezősök egyik a négy tengeri köztársaságok: Amalfi, Genova, Pisa, és Velence. Mielőtt a regatta, van egy színes felvonulás résztvevőivel egyes köztársaság öltözött hagyományos középkori jelmezben. A fesztivál helyen forog minden évben.

San Biagio Fesztivál – Dél-Olaszország búcsú Fesztivál

San Biagio Nap lehet, hogy nem az Olaszország egyik legnagyobb fesztiváljára, de ez több helyen ünneplik Olaszországban. Ez ad egy ötletet, amit egy tipikus fesztivál néz ki, mint Olaszország déli részén. Avetrana van a Salento félsziget Puglia, a sarok Olaszország csomagtartó.

Disfida – íjászat és a középkori Körmenet Fivizzano

A Disfida egy íjász verseny között szomszédságában Fivizzano a Lunigiana Észak-Toszkánában, júliusában tartott. Bár ez nem egy top fesztivál, ez egy tipikus fesztivál középkori felvonulás, zászló hómarók, és a tűzijáték.

Íjászat Versenyek tartanak más városokban is. Az egyik leghíresebb Montalcino, Toszkána.