Top Centre Comerciale din Sud Bali, Indonezia – Tratamentul cu amănuntul modern pentru Shopaholics în Sud Bali

Posted on

Top Centre Comerciale din Sud Bali, Indonezia - Tratamentul cu amănuntul modern pentru Shopaholics în Sud Bali
Experiența de cumpărături Bali nu este mai puțin autentic atunci când sunt realizate într-unul dintre mall-urile sale comerciale trântit. Aceste altare cu aer condiționat, la vânzarea cu amănuntul răsar ca ciupercile peste tot de Sud Bali – în timp ce acestea sunt nici pe departe la depasirea numerica in mai multe temple ale insulei în acest moment, mall-urile multiplicatori se schimbă scena de vânzare cu amănuntul de Sud Bali pentru mai bine.

Mai multe mall-uri Bali înseamnă mai multe piețe de desfacere pentru produsele artizanale fascinante ale insulei. Aceasta înseamnă, de asemenea, mai multe oportunități pentru turiști Bali pentru a gusta mese delicioase insulei într-un mediu confortabil relativ sigur de burta Bali.

T Galleria / Mal Bali Galeria

Trei clădiri separate alcătuiesc complexul Galleria asupra lui pe Simpang Siur schimb Bali: structura cu care se confruntă cărămidă care conține Shopping T Galleria Duty-Free centru și Planet Hollywood; o clădire separată , care conține Galeria 21 Cineplex ; și Mal Bali Galeria clădirii.

Mal Bali Galeria este un oraș mall cu două etaje , cu toate garniturile: un cinematograf, supermarket, buticuri și magazine de vânzare etichete internaționale de lux, toate aranjate în jurul unei grădini centrale aerisit.

T Galleria de DFS de evacuare oferă bunuri duty – free pentru călătorii cu bani de rezervă pentru articole de lux. Deținută de aceiași proprietari ca DFS la Muzeul Angkor din Cambodgia, T Galleria este strict pentru turisti: vi se va cere să furnizeze un pașaport și dumneavoastră bilet de avion / alte dovezi de trecere înainte de a vi se va permite să magazin aici .

Adresa: JL Bypass Ngurah Rai, Kuta, Bali ( locația pe Hărți Google )
Deschis de la: 10am la 21 (DFS Galleria); 22 (Mal Bali Galeria)

Discovery Shopping Mall

Primul mall de pe malul mării Bali iese în evidență într-o parte relativ pentru familii de Tuban în South Bali; Jalan Kartika Plaza și Water Park Bom stau în spatele ei.

Magazin Centerpiece Centro Hawks balineză de export-calitate Houseware și tchotchkes alături de un număr de etichete internaționale și unele chioșcuri electronice. Restul mall citește la fel ca orice alt centru comercial indoneziană: branduri locale , cum ar fi Batik Keris freca coatele cu marques străine , cum ar fi Nautica, Billabong și La Senza.

Locația Discovery Shopping Mall-l plasează la câțiva pași de hoteluri și stațiuni Tuban lui.

Adresa: Jalan Kartika Plaza, South Kuta Beach, Bali ( locația pe Hărți Google )
Deschis de la : 10am la 22 ( în zilele lucrătoare) sau 10:30 (week – end)
Site: discoveryshoppingmall.com

Bali Collection

Enclava turistica Nusa Dua se pot simți destul de izolate de restul Bali. Din fericire Nusa Dua Resort oaspeții au un mall toate la propria lor, Colecția Bali.

Suprafața de opt hectare din Bali Collection adăpostește branduri internationale de lux , cum ar fi Prada si D & G; Marci de haine indoneziene notabile , cum ar fi Uluwatu ; și magazine de specialitate , cum ar fi Periplul Librărie și Guardian Drugstore.

Atmosfera este mai laid-back și exclusiv, dar magazine percepe prețuri mai mari să se ridice la stațiunile de cinci stele, care-l înconjoară. (Din fericire, puteți conta pe finanțiști Bali și mai multe mașini de ATM-uri din zonă.)

Un transfer gratuit între naveta mall și stațiunile din Nusa Dua și Tanjung Benoa; serviciul se execută de la 10am la 21.

Adresa: Kawasan Pariwisata Nusa Dua, Komplek BTDC Nusa Dua, Bali ( locația pe Hărți Google )
Deschis de la: 10am la 22
Site: bali-collection.com

Beachwalk Mall

Beachwalk Mall se alătură centrul comercial Discovery ca fiind unul dintre centrele comerciale rare, care urmează să fie situat lângă plajă.

Cele mai curbați clădiri cu trei etaje pline cu lumină naturală servi ca un fundal interesant pentru experiența de cumpărături Kuta – mall-ul se intinde de peste 3,7 hectare de spatiu comercial, cu spațiu suficient pentru magazine de specialitate, restaurante și cinematografe.

La nivelul solului, un amfiteatru în aer liber aduce multă lumină și o atmosferă parc cum ar fi, a făcut mai capricios cu fântâni arteziene și piscinele stabilite pe tot parcursul.

Adresa: Jalan Pantai Kuta, Kuta, Bali ( locația pe Hărți Google )
Deschis de la: 10 am-10pm
site – ului: beachwalkbali.com

Kuta Piața

Zona comercială numita Kuta Square este descris mai corect ca colecția de magazine de flancare Jalan Raya Kuta, imediat la sud de Jalan Pantai Kuta.

Partea de est a străzii este marcată de o proliferare de puncte de vânzare fast-food, place de Kentucky Fried Chicken și McDonalds frecarea umeri cu branduri locale, cum ar fi Dulang Kafe. O mare Matahari Department Store oferă acțiunea de vânzare cu amănuntul pe această parte.

Partea de vest a străzii conține surfing și sportive, cum ar fi branduri Quiksilver, Summerland, și Hurley, alături de branduri mult mai prozaice, cum ar fi piciorul sportivului, Polo și un magazin Coco Express.

Magazinele din Kuta Piața vinde bunuri cu preț fix; pentru obiecte mai ieftine puteți certa peste, de ieșire de la ieșirea Jalan Bakung Sari pentru a găsi piața de artă Kuta și zorzoane sale pe plan local făcute.

Adresa : Jalan Bakung Sari, Kuta, Bali ( locația pe Hărți Google )
Deschis de la: 8am – 22

Lippo Mall Kuta

Locație a închide Lippo Mall Kuta la Aeroportul Internațional Bali o oprire ideală pentru ultimele cumpărături de la Bali înaintea zborului face. Dar, încercați să nu se grăbească vizita dumneavoastră: mall-ul are multe de oferit shopper pe îndelete, cu peste o sută de standuri comerciale distribuite pe trei etaje din jurul unui atrium asupra lui.

Sortimentul obișnuită de lux și branduri internaționale de o parte, Lippo Mall umorilor, de asemenea, cumpărătorii buget cu batiks locale, obiecte de artizanat balineze și suveniruri cu preț scăzut, oferind cumpărătorilor o multime de bang pentru buck lor.

În cele din urmă, noutatea relativă Lippo Mall și uimitor raport de open-space-to-magazin face ca acest simt ca unul dintre mall-uri mai relaxate în jurul valorii, cu puțin zdrobi de persoane pe care le veți găsi în alte mall-uri, mai multe centrale enumerate aici .

Adresa: Jalan Kartika Plaza, Lingkungan Segara, Kuta, Bali ( locația pe Hărți Google )
Deschis de la: 10 am-9pm
site – ului: lippomalls.com

Piața de artă Mertanadi

marfa Mertanadi a acoperi low-end, populare a spectrului de cumpărături; duzină sau chioșcurile de pe piață atât de low-slung aici hawk un amestec de produse artistice și ripoffs ieftine; sculpturi în lemn partaja spațiu cu Bintang bere tricouri și deschis sticla în formă de penis (!).

Principala virtute Această piață de artă este locația sa fermecata în Kuta, în partea de nord a dreptunghiului turistic Jalan Pantai Kuta-Jalan Legian-Jalan Melasti, o plimbare ușoară sau de la cele mai populare hoteluri Kuta.

Puteți obține o mulțime de Bali- și stocare Indonezia-tipe tematice în Mertanadi piața de artă, de la Wayang marionete umbra pentru fanii pictate manual de la măști din lemn pentru picturi. De asemenea , puteți obține knockoffs ieftine de branduri și singleți internaționale cu unele mesaje mai degrabă licențios (datorită, Bogans australian). Cu cât cumpere mai mult, mai mică puteți tocmește prețul.

Adresa: Jalan Melasti, Kuta, Bali ( locația pe Hărți Google )
Deschis de la: orele 9 – 21