Top Látnivalók és Things to Do Antibes

Posted on

Kezdés az Óváros

Kezdjük egy séta a vielle ville vagy óvárosra. Kezdje meg a kikötő – osztva a régi kikötő és az újabb Port Vauban, egy pillantást, hogy a többi, dúsgazdag fele él, vagy úszik, azok szuper jachtok. Ez messze a nap, amikor Guy de Maupassant kikötve a hajó a kis kikötő 1886-ban, míg tartózkodik La Bastide du Bosquet és novellák és az új Mont Orio .

Innen gyalog vissza a régi boltív a piac felé, ahol a standokon túlfolyó gyümölcsöt és zöldséget. Megragad egy asztal és kreppelés Le Qu4tre (4 pályák Massena, Tel .: 00 33 (04) 93 34 84 83), hogy nézni a cselekvés. Akkor vándorol át a kis utcák mögött a piac, vagy séta a falakon a Promenade Admirális de Grasse, ahol a kilátást a tenger csodálatos.

A festői Château Grimaldi a városképet meghatározó. Ma a Musée Picasso, egy kellemes múzeum egy kicsi, de nagyon jó gyűjtemény. Picasso itt élt 1946 őszén, ajándékozó a festmények és rajzok ő készített a város.

A középkori templom Szeplőtelen Fogantatás volt egyszer egy katedrális. Annak ellenére, hogy a downgrade, ez egy elég hely, ahol egy fából faragott homlokzata és megéri léptető belül annak feszület az 1447 és a Virgin faragott 1515-ben.

Délnek végig a falakon a gyönyörű Place du Safranier, a szíve a nagyon kicsi, szabad közösség a Safranier teremtett a második világháború után. Ez ismert két dolgot: az a hely, ahol a Nikos Kazantzakis írta Zorba, a görög (élt nélkül. 8 rue du Bas-Castellet), és a kiváló bisztró, La Taverne du Safranier (1 rue du Safranier, tel: 00 33 ( 0) 4 93 34 80 50). Ez egy kötetlen, barátságos hely, ahol a hal a legnagyobb esélye.

Egy séta a száz métert, vagy úgy viszi délre, a Musée d’Archéologie, amely magában foglalja 4000 éves múltra felfedezett és környékén Antibes. Kapcsolja vissza ide, és vándorol át a kis macskaköves utcák a lefedett piacon. Ez könnyű eltévedni, és ugyanolyan könnyen találja magát újra.

Musee Picasso a Chateau Grimaldi

1946-ban Picasso jött élni a Château Grimaldi és annyira örült a hely és a kilátás a tengerre, hogy ő később adta számos művét a város. Az egyéb adományok, nevezetesen Jacqueline Picasso 1991-ben, a gyűjtemény nőtt, és most már festmények a mitológiai állatok és a Földközi-tenger képek, valamint egy csodálatos gyűjtemény kerámiák, hogy megéri a látogatást egyedül. Ha nincs nagy kiállítás, akkor is látni a vibráló, színpompás festmények Nicholas de Staël, aki élt és meghalt, Antibes.
Gyakorlati információk Château Grimaldi
Place Marijol
Tel .: 00 33 (0) 4 92 90 54 28

Nyitva tartás
június 15 – szeptember 15: kedd-vasárnap 10:00-dél; 02:00-06:00
szeptember 16-június 14: kedd-vasárnap 10:00-06:00
Zárt hétfő
Zárt január 1. május 1. november 1., december 25

Felvételi 6 euró

Lásd a Látnivalók a Cap d’Antibes

A Cap d’Antibes egy hegyfokot futó délre Antibes és Juan-les-Pins. Hosszú, keskeny, könnyű járni az egész kelet-nyugati irányban, de ha azt szeretnénk, hogy vizsgálja meg egy kicsit, és van ideje, vagy hogy a nagyon helyi envibus és álljon meg különböző helyeken, vagy a meghajtó.

Ez egy csodálatos, erdős, dombos területen, tele elegáns villák megtalálni lefelé kis sávot, hogy sehova nem vezet, csak egy nagyszerű kilátás. Az ékszer a koronát az impozáns Hotel Eden Roc- . Más helyen látni tartalmazza a Musée Napoléonien , és a közép-19 századi Villa Eilenroc , otthon egy klasszikus zenei fesztivál július végén. Ha az időjárás meleg és punishingly vágyik zöld, séta a Jardin Thuret által létrehozott botanikus Gustave Thuret 1857.

Nem szabad kihagyni a kis La Garoupe Sanctuary kápolna, ahol a hajók és modellek; ez halászok kápolna tele van hangulatos emlékeztető azoknak a tengeren elvesztett. A közeli világítótorony egyik legerősebb a tengerparton – a jeladó látható 52 kilométer (25 mérföld) a tengerbe.

Kövesse nyomon követhetjük Past Képzőművészek körül Antibes

Antibes több mint a méltányos részesedését a művészek, aki beleszeretett itt festette a kis fellegvár város a Földközi-tengeren. A város most ünnepelte hírnevet üzembe áll egyáltalán a helyeken, ahol a művészek létre saját festőállványok és elfoglalták a jeleneteket örökre. Vedd fel a Tourist Office könnyen követhető térkép, amely elvisz mindenhova áll mutató az eredeti műalkotások.

A séta visz fel a pályák Massena, amely bemutatja a piacon, mielőtt borította a jelen öntöttvas szerkezet festett Emile-Charles Dameron, már a kilátás a l’Ilette Eugène Boudin festett 1893-ban Van egy Claude Monet kép Antibes a hófödte Alpok, a háttérben, a kilátás a boulevard de Bacon és egy remek képet Ernest Meissonier a lovasok a Salis part 1868 Van még egy felismerhető Picasso, bár ez egy kicsit elvont. Sok az eredetik múzeumok az USA-ban, így akkor is ismerni őket. Lehetővé teszi, felfedezni az igazi kilátás érdekes, és ez egy nagy séta.

Vedd fel a térképet a Tourist Office
42 Avenue Robert Soleau
Tel .: 00 33 (0) 4 22 10 60 10
Website

Sétáljon a nyitott piacok

Mindenki megy a fedett élelmiszerpiac a pályák Massena szívében az Óváros. Ez egy csodálatos látvány – inspiráló keveréke friss gyümölcs és zöldség, sajt, olajbogyó, sonka és kolbász. A standokon a szakmai termelők és a kereskedők, mint a sajt férfi Jacques fut le a külső oldalán, míg a középső az emberek kisbirtokok és gyógynövénykertek létre a lelátókon. Ez egy lázadás a színek és illatok és a tökéletes hely, hogy élelmet vásárolni egy nagy piknik.

 • Daily június 1 – szeptember 1., a többi hónap hétfő kivételével. 6:00-01:00.
 • Délután ez a fordulat a kirakodóvásár . Megtalálja a festők és keramikus, szobrok és a fa esztergályos – különböző fokú készség – megjelenés lehetőségét a fedett piac.
 • Június közepétől szeptember hétfő kivételével 3 órától éjfélig
 • Októbertől június közepén pénteken, szombaton és vasárnap 03:00

A ruházati piac egy igazi mix. Néhány ez elég gyenge minőségű, de ez egy igazán szórakoztató élményt, és akkor turkálni doboz cipő, vagy vegye fel a fajta úszó fehér vászon szoknya és felsők, hogy csak kiáltani visel az egyik ilyen flancos jachtok. A ruhákat piacok fut 7 amto 13:00

 • Kedden és Szombaton: hely Amiral Barnaud, Old Town
 • Szerdán: hely Jean Aude, La Fontanne
 • Csütörtökön: Posta parkoló, Old Town
 • Pénteken: pont Dulys, Juan-les-Pins

Van még egy jó használt Brocante piacon . Ez történik egy másik területen Antibes, mindig 07:00-06:00

 • Csütörtökön és szombaton: hely Audiberti, Old Town
 • Szombaton: hely Nationale, Old Town
 • Csütörtökön: boulevard d’Aguillon. Óváros

A híres Antibes Art Fair  zajlik az elmúlt két hétben áprilisban a Pré-aux-Pêcheurs, túloldalán a Port Vauban. Ez egy jelentős antik és művészeti vásár, az egyik legnagyobb franciaországi komoly kereskedők és gyűjtők érkező egész Európában.

Strandok és Marineland a család

A strandok Antibes és végig a Cap d’Antibes nagy eltérések. Ezek közé tartozik a szakaszok a sárga homok (nagyon zsúfolt a nyári hónapokban), kavicsos hosszú strandok, hogy nyúlik ki az út mellett található Antibes a part mentén szép, és egy sor kisebb sziklás öblök körül Cap, melyek csodálatos snorkeling. A legtöbb, homokos strandok család minimális zuhanyzók, WC-k és helyek élelmet vásárolni. A La Salis strand teszik Chez Jozy, élelmiszer állvány, amely értékesíti a legjobb, frissen készült pan bagnats (tonhalas szendvicset egy tekercs) és a sült krumpli.

Amikor a strandok Páll juss Marineland csak kívülről a fő része Antibes, bár figyelmeztetett – ez elég drága. Van egy egész sor tevékenységet kínál, beleértve csorogtak le a Shark River, nézi a jegesmedvék és a pingvinek, tárgyaló oroszlánfókák és figyeli azokat a látványos delfin megy keresztül lépést.

Marineland
RN7, avenue Mozart
Tel .: 00 33 (0) 8 92 30 06 06
Website